Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

królu...jak Ty założysz eSowy to ja muszę mieć RSowy :naughty:

:polew:

na necie te zwykłe stoją baaardzo tanio

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiem sprawdzałem, ale wolałem zapytać tu może komuś w garażu zalega to bym odkupił :)

Opublikowano

Wiem sprawdzałem, ale wolałem zapytać tu może komuś w garażu zalega to bym odkupił :)

Krolu niedawno ktoś ci proponował że ma grill....itd.. , ale ty powiedziałeś że każdy ci chce coś sprzedać a ty nic nie chcesz nic kupić :tongue4:

Opublikowano

Panowie, ma ktoś na sprzedaż dobry grill do b5 nie musi być ori, musi być srebrny, będę się zamieniał na ten eSowy o którym kiedyś wspominałem :D

hmmm moze bym Ci mojego sprzedal mam ori po ile wogole takie grille chodza??

Opublikowano

Kolego takie reflektory idzie samemu wyczyścić wewnątrz jak i zewnątrz ale uprzedzam rozebranie lampy Valeo znaczy wyciągnięcie soczewki jest trudne a jeszcze trudniejsze jest jej wsadzenie jeżeli nie posiadasz odpowiednich narzędzi (szczypczyków) w samym reflektorze ręcznie czyścisz tylko soczewke a całą reszte płuka się wodą z płynem. Zewnętrznie można wypolerować plastik żeby nie było widać tak mocno tego wypiaskowania reflektora które się robi po latach jeżdżenia - ale sie rozpisałem jek chcesz znać szczegółu ty pisz na PW :wink4:

Właśnie z uwagi na to, że na tym się nie znam, nie chciałbym się tego podejmować. Rozmawiałem z kilkoma zakładami, które zajmują sie tego typu problemami i wszyscy stwierdzili, że soczewka jest wypalona i trzeba ją regenerować, wymycie niestety nie usunie problemu. Niestety ceny regeneracji to 90 zł/szt Piekary Śląskie , do 200zł/szt Zabrze ul. Floriana (http://regref.prv.pl/)

Opublikowano

Wielki dzieki dla Rudi i Janusza za tranzakcje :notworthy: nie umiem sie teraz napatrzec na furke tak wyglada pieknie:D:D:D:D

Nie ma za co ale teraz co ja bede mieć? :gwizdanie: [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2009, 13:38_________________________________________________Pozatym spoko zajebiszczo wygląda twoje auto lepiej niż moje, :evil: pokaż im fotki niech się też poślinią :slina: [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2009, 13:38_________________________________________________a propo Egon to wszysto ok?

tak tak wszytko oki jeszcze raz wielkie dzieki bo micha sie cieszy :naughty:

Opublikowano

siema wszystkim, narazie nie nadrabiam waszych wypocin ;) , może wieczorem :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie i Panie, potrzebuję pomocy, szukam KOLEŻANKI do zabawy na weselu, muszę przyjść z kimś, chłopcy nie wchodzą w grę jak by coś :polew: a że od nie dawna jestem full kawaler to wiecie... nie chce iść z byle kim, więc jak by tak ktoś z Was miał FAJNĄ siostrę, kuzynkę, to nie pogardzę, powoże ją quattero, odpalę nawet dla niej turbine, ale musi mieć koło 19-22 lata :naughty::kox:

to jak, macie dla mnie jakieś mięso??? :lol1: a i wesele jest za 2 tygodnie :polew:

Opublikowano

Krolu niedawno ktoś ci proponował że ma grill....itd.. , ale ty powiedziałeś że każdy ci chce coś sprzedać a ty nic nie chcesz nic kupić :tongue4:

To był czarny z Fk a Ci ludzie chcą właśnie srebrny...

Opublikowano

Kolego takie reflektory idzie samemu wyczyścić wewnątrz jak i zewnątrz ale uprzedzam rozebranie lampy Valeo znaczy wyciągnięcie soczewki jest trudne a jeszcze trudniejsze jest jej wsadzenie jeżeli nie posiadasz odpowiednich narzędzi (szczypczyków) w samym reflektorze ręcznie czyścisz tylko soczewke a całą reszte płuka się wodą z płynem. Zewnętrznie można wypolerować plastik żeby nie było widać tak mocno tego wypiaskowania reflektora które się robi po latach jeżdżenia - ale sie rozpisałem jek chcesz znać szczegółu ty pisz na PW :wink4:

Właśnie z uwagi na to, że na tym się nie znam, nie chciałbym się tego podejmować. Rozmawiałem z kilkoma zakładami, które zajmują sie tego typu problemami i wszyscy stwierdzili, że soczewka jest wypalona i trzeba ją regenerować, wymycie niestety nie usunie problemu. Niestety ceny regeneracji to 90 zł/szt Piekary Śląskie , do 200zł/szt Zabrze ul. Floriana (http://regref.prv.pl/)

że niby się soczewka wypaliła tak a jakim cudem przecież to szkło jest i do tego bardzo oddalone od żarówki jakby to był plastik to bym uwierzył ona jest poprostu brudna wierz mi juz mam kilka takich reflektorów na swoim końcie i za każdym razem jak tylko przetarłem soczewke w środku to biała gaza jałowa była wręcz czarna po za tym sam reflektor w środku też jest brudny oraz odblask no i zewnętrznie może być lekko wypiaskowane już ale to wszystko się da wyczyścić i wypolerować i wyjdzie Cię to może 20 zeta :wink4: jak juz tego zabiegu dokonasz to wkładasz sobie HID-y od 4300k do 6000k i świeci jak ta lala. :good:

Pucek ja bym do Ciebie żadnej laski nie przyprowadził :no: bo byś tak marudził jak przy szukanie Twojego wypasu :evil: że zderzaki nie te że włosy na pipie że zęba brak paznokcie za krutkie włosy za długie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Pucek ja bym do Ciebie żadnej laski nie przyprowadził :no: bo byś tak marudził jak przy szukanie Twojego wypasu :evil: że zderzaki nie te że włosy na pipie że zęba brak paznokcie za krutkie włosy za długie :polew: :polew: :polew:

Poza tym żadna nie była by quattro ... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Poza tym żadna nie była by quattro ... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Jak nie ! suke mu przyprowadze i już będzie quatrro :polew:

Opublikowano

ja tu siedze zdołowany a Wy sie śmiejecie...

wszystkie fajne koleżanki akurat kogoś mają...

a odnośnie zderzaków, byle nie A no i byle nie duże C, no i d*pa wmiare dopasowana do reszty ciała czyli wsam raz, no i nie musi odrazu próbować zemna jeździć na quattro :naughty:

Pelex...a żeby Ci sie woda do środka jeszcze bardziej lała :disgust:

Opublikowano

Moja żonka sie pyta na ile godzin chcesz ta panienke ?

Opublikowano

na 2 dni :naughty:

no chyba że na jeden...ale to w ostateczności :wink4:

a co Ty jej już nie wystarczasz??? chce bez Ciebie sie zabawić? bo wkońcu sam nam mówileś że nie potrafisz tańczyć :polew:

Opublikowano

Ty sie o mój taniec nie martw po kilku głębszych to jestem mistrzem breg-denca a ja jej wystarczam tylko chce tobie pomóc ale jak Ci nie pasuje to trudno :no: wiedziałem to zresztą bo teraz pewnie przez dwa michy będzieś zszukał tej idealnej 1.8T Q na wypasie :polew:

zobacz co Cie omineło

http://nasza-klasa.pl/profile/1437401/gallery/58

Opublikowano

:bry:

Pucek wynajmij "Strażniczkę lasu" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

jak na dwa dni to może jakiś rabat dostaniesz :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

Opublikowano

Racja Góro

:bry:

Pucek wynajmij "Strażniczkę lasu" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

jak na dwa dni to może jakiś rabat dostaniesz :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

Racja Górol z kopalni na pewno dostanie zniżke na czarną pipke :polew:

Opublikowano

Pucek daj se spokuj z szukaniem jakiejś panny po prostu powiesz że przez kilka dni twoją miłością jest nowe auto i nie bedziesz się musiał wku*wiać że takiej jak ty chcesz to jeszcze żadna "mamuśka" nie "wyprodukowała" :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.