Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spadaj :evil:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a ja się coraz bardziej dołuje...

już ponad 1800 ludzi oglądało moje auto na allegro i żadnego telefonu :confused4:

qr** Pucek nie trzęś tak d*py, tylko spokojnie dalej sprzedawaj. Na pewno znajdzie się chętny. Czas który przeznaczyłeś na sprzedaż auta jest nieco krótki nie uważasz?

Opublikowano

no krótki krótki, na allegro jest dopiero drugi dzień, a już ponad 2000 ludzi go obejrzało, więc nie powinno być źle

no ja i tak przecież tyle rzeczy dorzucam do tego auta że ktoś kto go kupi to albo zrobi z niego miękki wóz drabiniasty albo niski plombo-wypadacz :tongue4:

bo trochę mnie Pelex ten drifciaż zdenerwował :gwizdanie:

Opublikowano

no krótki krótki, na allegro jest dopiero drugi dzień, a już ponad 2000 ludzi go obejrzało, więc nie powinno być źle

no ja i tak przecież tyle rzeczy dorzucam do tego auta że ktoś kto go kupi to albo zrobi z niego miękki wóz drabiniasty albo niski plombo-wypadacz :tongue4:

bo trochę mnie Pelex ten drifciaż zdenerwował :gwizdanie:

Pucek nie wiedziałem że tak szybko idzie Cię zdenerwować :kox:

Luz ktoś te Twoje padło w końcu kupi :polew:

Opublikowano

Już się tak nad nim nie pastwcie bo w końcu go sprzeda za 5 koła ze stresu :przebiegly:

Opublikowano

Już się tak nad nimnie pastwcie bo w końcu go sprzeda za 5 koła ze stresu :przebiegly:

Landryn ty się nie wtrącaj w rozmowe dorosłych :polew:

Opublikowano

ja ogólnie to szybko się denerwuje, a już w ogóle jak wiem ile tam wsadziłem a muszę oddać za śmieszne pieniądze

ale nikt nie pobije tego co usłyszałem teraz w niedziele na giełdzie w Rybniku...auto oglądało duuużo ludzi, podobało się ale rocznik odstraszał, nawet nikt na klime nie patrzył, ale chwalili, niż wyjeżdżałem przyszło trzech szpeców, jeden się napalił, a drugi do niego "tego się nie kupuje, to ten pierwszy spytał dlaczego, a on do niego - bo tam co 3 miesiące padają wahacze a to drogi interes" ja mu krótko, "miałeś koleś takie auto kiedyś?" oczywiście wiadomo co usłyszałem, NIE, to mu powiedziałem "to nie pier**l jak się nie znasz" z oburzeniem poszli :polew:

hahahah o 5 kołach to usłyszałem od takiego handlarza, powiedział że za 5 tyś zł to go od ręki bierze, to mu tez krótko, OWSZEM ALE CHYBA ANGLIKA

no i się tez oburzył bo miał golfa 3 diesla, przebieg oczywiście 230 tyś, rocznik 1994 a cena 5500 zł no i nie sprzedał

Opublikowano

Ty Pelex co jest jedna wiosna ci doszła i już skaczesz :bicz: i to jeszcze z gnojowozem będzie mi się tu rzucał :tongue4::decayed:

Opublikowano

hehehe nie ma to jak brać Turbo Quattro :polew:

Pelex, czyli wychodzi na to że z traktorem to na pole :gwizdanie:

Opublikowano

hehehe nie ma to jak brać Turbo Quattro :polew:

Pelex, czyli wychodzi na to że z traktorem to na pole :gwizdanie:

Traktor nie traktor ale bokami miedzy filarkami pod Forum to fajnie lata nie PAJACE :good:

Opublikowano

Lata fajnie :good:

Bo jeździć nie chce :tongue4::polew: :polew: :wink4:

Opublikowano

tak latałeś że palma Ci odbiła i jeździsz tak wysokim autem :polew:

Ty bokami, a zobaczymy w zimę na parkingu ale z Areny, kto będzie lepiej i efektowniej latał :decayed:

Opublikowano

Zobaczymy Pucek zobaczymy :mysli:

Jeżeli chodzi o prędkość to napewno wam nie dorównam ale o efekty to sie nie martw :no: GuruGuru Ci może potwierdzić :wink4:

Opublikowano

heh efekty tam efekty, jak wybadam to auto to też będzie efektownie

ale nie ma co gdybać, pojeździmy i zobaczymy :kox:

Opublikowano

heh efekty tam efekty, jak wybadam to auto to też będzie efektownie

ale nie ma co gdybać, pojeździmy i zobaczymy :kox:

No to prawda zobaczymy :>

Opublikowano

Jeżeli chodzi o prędkość to napewno wam nie dorównam ale o efekty to sie nie martw :no: GuruGuru Ci może potwierdzić :wink4:

No z ruszaniem to leży jak każda ośka ale bokiem latał jeszcze lepiej niż w lato to prawda :good:

Opublikowano

No z ruszaniem to leży jak każda ośka ale bokiem latał jeszcze lepiej niż w lato to prawda :good:

Dzięki Guru ciesze sie że Ci sie podobało

Opublikowano

a bokiem to nawet adr latał, ale on będzie musial go pałować żeby koła auto rozpędzały a my pojedziemy bokami jak chcemy, no i z większa szybkościa :)

heheh to żeś go teraz Guru podbudował :polew: znów będzie bez spania :polew:

Opublikowano

Dzięki Guru ciesze sie że Ci sie podobało

:good:

a bokiem to nawet adr latał, ale on będzie musial go pałować żeby koła auto rozpędzały a my pojedziemy bokami jak chcemy, no i z większa szybkościa :)

heheh to żeś go teraz Guru podbudował :polew: znów będzie bez spania :polew:

Dlatego mówię że ruszanie to bez porównania no i rozpędzanie też ale mnie ta kontrola trakcji wku*wiała i to jest największa porażka

Opublikowano

pucek widze ze sie zestresowales nieco ty sie nie denerwuj handlarzom tego auta nie oddawaj bo cie z kasy okradna klient sie bez problemu na niego znajdzie bo wyglada bardzo dobrze tak jak gregory mowil jeszcze za krotki czas sobie dales zeby go sprzedac poczekaj a zobaczysz ze beda sie o niego bili

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.