Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Simano :hi:

Ja z moją starą :naughty: też może wpadniemy na Stodoły ale tak na 30 procentów :kox:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Ja z moją starą :naughty: też może wpadniemy na Stodoły ale tak na 30 procentów :kox:

Nie jest taka stara ...... jak na NK wygląda :gwizdanie:

Opublikowano

To poprostu zdjecie z gimnazjum :polew:

Opublikowano

Ty to akurat aż za dobrze wiesz jak ona wygląda :angry:

:polew:

Opublikowano

Dobra ludzie wy się tu nie produkujcie tylko wybierzmy co robić w weekend bo jak nie będziemy grali w paintball to Miron pisz mnie oczywiście na Rybnik razem z Tomkiem i chyba też Radka wezmę :good:

Opublikowano

Dobra ludzie wy się tu nie produkujcie tylko wybierzmy co robić w weekend bo jak nie będziemy grali w paintball to Miron pisz mnie oczywiście na Rybnik razem z Tomkiem i chyba też Radka wezmę :good:

Chomika teź weź :polew:

Opublikowano

Miron weź może zrób ankietę czy paintball czy Rybnik i może od razu w pierwszym poście listę na Rybnik bo coś nie widzę żeby ten paintball w tym miesiącu wypalił :)[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 20:54_________________________________________________Chomika nie mam ale mogę wziąć 4 psy i 1 kota jeszcze :tongue4:

Opublikowano

Miron weź może zrób ankietę czy paintball czy Rybnik i może od razu w pierwszym poście listę na Rybnik bo coś nie widzę żeby ten paintball w tym miesiącu wypalił :)[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 20:54_________________________________________________Chomika nie mam ale mogę wziąć 4 psy i 1 kota jeszcze :tongue4:

Taaa i KUNG-FU Pande :polew:

Opublikowano
:mysli: to się już muszę zastanowić czy będzie chciała jechać :polew:
Opublikowano

No nie wierze wlasnym oczom. W piatek chciales zatluc brata, i zarzekales sie, ze go nie wezmiesz wiecej na spota, a teraz chcesz go zabrac :polew:

Pelex co ty bierzesz ? :kox:

Opublikowano

Czester wiesz jak to jest między braćmi najpierw byśmy się pozabijali a za 2 dni już jest wszystko ok :wink4:

Opublikowano

:hi: Guregoru dawno się nie odzywałeś do mnie co jest?sprawdzasz błędy ort? :shocked:

Skąd wiedziałaś :blink:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

A tam :tongue4::wink4:

Opublikowano

Uwaga :!:

Pojawiła się możliwość zapisów na kolejną turę polarków klubowych.

Szczegóły znajdziecie >> TUTAJ <<

Serdecznie zapraszam :)

Dziękujęi pozdrawiam :hi:

Opublikowano

witam :hi: dla mnie tez to jest obojetne jak bedzie paintball to dobrze i na odwrot tylko kumpla cza bedzie odstawic bo on raczej plywac nie bedzie chorowitek jeden z niego

Opublikowano
  • Autor

pisać mi tu konkretnie - bo jak pływanko to jutro biorę sie za robienie listy chętnych i załatwiam co trzeba - możecie być pewni że zabawa na desce jest przednia a śmiechu kup - tymbardziej że wzyscy pierwszy raz :wink4:

Jeżeli będziecie chcieli grila to można to zorganizować jak na strefie - każdy coś przywozi, ustawiamy sobie z 3 ławki i mamy piknik na całego - kto chce idzie pływać kto nie to siedzi albo ognia pilnuje.

Za zrobienie grilla jest tam opłata - chyba 7 zł ale jeszcze to sprawdzę.

Jakie są ceny za sprzęt też się jutro dowiem.

Fajnie jakbyśmy pojechali z rana - wtdy i miejsce można sobie fajne wybrać , ławki przygarnąć i no i jak zapłacić za sprzęt za cały dzień to też pływać od pierwszych minut ( czyli wyjazd 9.30 najpóźniej )

to jak - myślcie i ogarniam temat - a okolica jest tam naprawdę za***ista - cisza, spokój, dowiem się też czy w ten wekend bar bęzie czynny, zawsze można było sie tam napić i coś zjeść.

Najważniejsze co muszę wiedzieć to ilu będzie chętnych na pływanie - to ilu będzie poprostu piknikować niema znaczenia i nie ma wpływu na kase

[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 22:42_________________________________________________A jeżeli chodzi o spędzenie dnia w ten sposób to ten wekend to moze być ostatnia szansa :wink4:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 22:44_________________________________________________lista na chwilę obecną :

1.Miron 100%

2.Pucek 100%

3.Krolu 100%

4.Czester + Ola

5.Rudi

6.Guregoru + pół rodziny

7. Diman

8. Pelex ze starą ( na 30% ) :polew:

Opublikowano

no i dajcie znac co z tym Paintbalem - nie chcę żeby 2 imprezy się nachodziły :(

Już się naszły, a skoro już powstała lista nad zalew to już po paintballu.

Trochę tak nagle wyskoczyliście z tym pływankiem i się dezorientacja zrobiła. Po co więc planować z 2...3 tygodniowym wyprzedzeniem paintball??

Muszę więc odwołać dwóch znajomych z paintballa. Szkoda, że tak lipnie z tym paintballem,a było już 9 chętnych :confused4:

Opublikowano
  • Autor

z tym pływaniem to tylko wszystko wstępnie - jedno zdanie z Waszej strony i możecie jechać się strzelać.

Nie jestem zorientowany w temacie strzelania - moja lista na sobotę to tylko wstępna Wasza deklaracja.

Co będziemy robić w sobotę to zależy tylko i wyłącznie od Was - tylko jedna prośba z mojej strony - nie piszcie do mnie w piątek że chcecie jechać pływać :wink4:

Jako że paintbal był pierwszy jak mogę w każdej chwili wycofać mój pomysł.[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 23:15_________________________________________________ja osobiście pojadę tak czy siak - więc oczywiście nie naciskam

Opublikowano

Miron z paintballa i tak już nic nie wyjdzie bo było mało osób(9), a teraz jak miał by być zalew to wątpię, że ktoś się jeszcze dopisze. No ale to właściwie będzie wybór samych klubowiczów, co będą woleli w tą sobotę robić.

Opublikowano
  • Autor

Niczego nie załatwiam - jeżeli z Waszej strony nie będzie jednoznacznej, przemyślanej decyzji - nie mam zamiaru deorganizować Krolowi załatwianego paintbala[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 23:20_________________________________________________Chyba że połączymy tematy - i będziemy się strzelać w sobotę w Rybniku z desek surfingowych :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.