Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

MIRON 78 witam Prezesa zlotu mam andzieje ze odnajde Ci i przywitam:)

piątek 18:00 Arena do zobaczenia :hi:

dokładnie - jak w moim podpisie :good:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam serdecznie nio szykuje sie ale musza moja autko z warsztatu wypuścic to w piatek bede i z miła checia szanowna koleżnakę poznam:)pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

witam serdecznie nio szykuje sie ale musza moja autko z warsztatu wypuścic to w piatek bede i z miła checia szanowna koleżnakę poznam:)pozdrawiam

jak w piątek będzie jeszcze w warsztacie to wpadnij rowerem - mamy u nas takiego jednego co rowerem wpadał :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Jeżeli o mnie chodzi to sobote chyba też mogę mieć wolną a pogoda ma nie być taka zła - no to po męsku ludziska - jedziemy poszaleć na zalew Rybnicki ? kto chętny ? sobota czy niedziela ? wyjazd np. 9.30

Opublikowano

Cześć Mamcia :>

Witam Wszystkich:)

więc, ja się na deske piszę, co prawda brzucha nie pokażę, no i nie mam kompielówek :gwizdanie: bo jakoś baseny mnie nie kręcą :tongue4:

oczywiście w piątek będzie piwko, będzie nawet jak nie będzie tylu stron, a to z racji tego że kupiłem nowe autko, w podziekowaniu dla Was za wytrwałość w słuchaniu mojego ględzenia przy szukaniu auta, no i specjalnie dla tych którzy pomogli mi przy oględzinach auta :notworthy:

aaa i prawie urodzinowo :decayed:

polało by się coś mocniejszego, no ale nie mamy JESZCZE takiego miejsca na imprezkę z np. noclegiem :)

aaa i wypad gdzieś np. Bielsko też był by fajny

Miron, odnośnie mocy, to właśnie co pokazałeś jest ze stronki od compotów pewnie :naughty: wiem bo widziałem, pytałem Gregora co o tym sądzi, no i wyszło na to że k03 może nie dawać rady, a jak narazie to wiem że w przyszłym roku turbiny wymieniać nie będę, może potem na sezon 2011 :decayed:

a i nie radze zadzierać z benzynkami :decayed: buehheh

a i specjalne podziękowania dla Nowego Kolegi, gdyż jak widzę, tradycja ADR wymiatacza pozostanie na spotach :kox:

mi to jedno kiedy i o której wyjazd :polew:

Opublikowano
  • Autor

to co może sobota ? czekam do wieczorka i robię liste - bo jeżeli się decydujemy to muszę załatwić tam sprzęt na sobote - a miejscówa jest naprawdę :good:

1.Miron 100%

2.Pucek 100%

3.Krolu 100% ( tylko nie wiadomo o której )[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 14:34_________________________________________________Zapewniam pianke, buty, rękawiczki, sprzęt pływający wypożyczamy ( 1 kpl. na wszystkich chyba że dużo nas będzie to 2 kpl. ) i impreza będzie mega jajcarna :good:

Opublikowano
  • Autor

Grila oczywiście też tam można odpłatnie zorganizować ( symboliczna opłata tam jest )

A parking 2 zł na cały dzień

Opublikowano

ja już jestem podniecony, jakoś tego nie widze, hehehhe na zalewie na desce :polew:

ktoś to musi filmować :polew:

aaa i jak możesz to napisz Mirek jaki mniej więcej powinien być ten strój

no to jak ma być grillek i te sprawy to ja nie widzę problemu żeby ktoś nie mógł przyjechać z rodziną :tongue4:

Opublikowano

Miron ale pomyśl o mnie ... jestem tak jakby szczuplejszy :P Nie wiem jak wygląda sprawa rozmiarówki w piankach ...

W sobotę ma być paintball tak apropo ... ;/

Opublikowano

jak w piątek będzie jeszcze w warsztacie to wpadnij rowerem - mamy u nas takiego jednego co rowerem wpadał :wink4:

bede pamietał a widze ze poza splotem to i imprezy odrywajace od rzeczywistości tu szykujecie pieknie widziec ze doborowe towarzystwo z rewelacyjnymi pomysłami,mam nadzieje ze z beigiem czasu nowicjusza przyjmiecie:) :wink4:

pucek 2509 a ADR dlugo go szukałem i mimo popraweklakeirniczych i nakładu wiem ze warto:)tradycje podtrzymac :good:.

pozdrawiam :hi:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 15:22_________________________________________________filmowac jak filmować jak co moge zdjęcia robić sprzęt mam a to takie małe hobby

Opublikowano

Witam :hi:

Miron jesli bedzie to sobota to wpisz mnie z Ola :> pojechac kazdy moze, nie kazdy musi plywac, a ktos kielbasek tez musi przypilnowac :decayed:

Guru bedzie musial sobie chyba wolne wziac :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 15:28_________________________________________________

bede pamietał a widze ze poza splotem to i imprezy odrywajace od rzeczywistości tu szykujecie pieknie widziec ze doborowe towarzystwo z rewelacyjnymi pomysłami,mam nadzieje ze z beigiem czasu nowicjusza przyjmiecie:) :wink4:

pucek 2509 a ADR dlugo go szukałem i mimo popraweklakeirniczych i nakładu wiem ze warto:)tradycje podtrzymac :good:.

pozdrawiam :hi:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 15:22_________________________________________________filmowac jak filmować jak co moge zdjęcia robić sprzęt mam a to takie małe hobby

No to wpadaj, tez interesuje sie fotografia to sobie pogadamy :>

Opublikowano

witaj czester1800 widze kolega z gliwic znałem keidyś jednego chestera z kopernika kto wie może ten świat mały jest:)

Opublikowano
  • Autor

Grila oczywiście też tam można odpłatnie zorganizować ( symboliczna opłata tam jest )

A parking 2 zł na cały dzień

i to w Rybniku tak?

tak Rybnik

ja już jestem podniecony, jakoś tego nie widze, hehehhe na zalewie na desce :polew:

ktoś to musi filmować :polew:

aaa i jak możesz to napisz Mirek jaki mniej więcej powinien być ten strój

no to jak ma być grillek i te sprawy to ja nie widzę problemu żeby ktoś nie mógł przyjechać z rodziną :tongue4:

strój normalny codzienny + w reklamówce ręcznik i kąpielówki

oczywiście nie każdy musi pływać - ale muszę wcześniej wiedzieć kto na 100% będzie

no i dajcie znac co z tym Paintbalem - nie chcę żeby 2 imprezy się nachodziły :([br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 17:11_________________________________________________wstępna lista na chwilę obecną :

1.Miron 100%

2.Pucek 100%

3.Krolu 100%

4.Czester + Ola

5.Rudi

Opublikowano

No ale co z tym paintballem;/ bo mial byc w sobote ale jest malo chętnych...

Opublikowano

My z Ola na 100% bedziemy, oczywiscie na deske sie piszemy, tylko nie wiem o ktorej tam dotrzemy, ale do poludnia mysle napewno.

Opublikowano
  • Autor

No ale co z tym paintballem;/ bo mial byc w sobote ale jest malo chętnych...

Ja się nie wtrącam - jak robicie strzelanke to ja pływanie nie robię - tylko ustalcie co i jak i dajcie znać, żeby nie było tak że strzelanki nie będzie a pływania potem też nie

Opublikowano

Wg mnie postrzelac mozna sie zawsze, a na plywanie to juz ostatni dzwonek.

Opublikowano

To ustalajcie czy paintball czy pływanie mnie to jedno :) Jak nie będzie tak co najmniej z 12 osób na painballa to możemy rezygnować bop to będzie bez sensu :thumbdown:

Ps. W sobotę już mam wolne załatwione :>

Opublikowano

To ustalajcie czy paintball czy pływanie mnie to jedno :) Jak nie będzie tak co najmniej z 12 osób na painballa to możemy rezygnować bop to będzie bez sensu :thumbdown:

Ps. W sobotę już mam wolne załatwione :>

Prawdziwy klubowicz :good:

Opublikowano

Ja niestety nie pisze ani na strzelanko ani na pływanko, moja już tak spuchła że tylko czekam aż Jej wody odejdą i rodzimy :naughty: Ale w piątek bede :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.