miron78 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 Czester, ja miałem na mysli tego spaślaka z białego gluta bez wyzwisk mi tutaj
krolu Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Mirona też nie ma pewnie szkoda mu było corsy i leciał z buta :polew: :polew: Krolu ale ja się serio pytam no ale co ci mam odpowiedzieć??? w sakli czego jest duża??? to jest pojęcie względne... no nie wiem 2 razy dłuższa od Zwyciestwa...
Guregoru Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Czester, ja miałem na mysli tego spaślaka z białego gluta bez wyzwisk mi tutaj No dobra pójdę z tobą do tego kina ale już więcej mi nie wydzwaniaj
krolu Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Czester, ja miałem na mysli tego spaślaka z białego gluta bez wyzwisk mi tutaj
miron78 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 Zw ide mojego furacza do domu schowac bo pada deszcz Jak bym czytał post Mirona :polew: masz kropka
Guregoru Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 no nie wiem 2 razy dłuższa od Zwyciestwa... I o to chodziło Same sklepy na całej długości rozumiem (nie licząc restauracji i mcd) :?:
Pucek Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 kurna, szefo wpadł zaś mi spuści olej
miron78 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 Czester, ja miałem na mysli tego spaślaka z białego gluta bez wyzwisk mi tutaj Ty też
Guregoru Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Krolu ledwo co wątek założyłeś a już brata znalazłeś :polew: :polew: Czester, ja miałem na mysli tego spaślaka z białego gluta bez wyzwisk mi tutaj Ty też Nie żreć mi się tu smarki jedne
krolu Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Czester, ja miałem na mysli tego spaślaka z białego gluta bez wyzwisk mi tutaj Ty też :shocked: :shocked: :shocked: takim tonem ???
egon0407 Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 ja pierdziu ale lecice z tymi stronami chyba chcecie zawstydzic Turbodymomena az niechce mi sie czytac tego wszytkiego tak w skrocie napisze mi ktos
Guregoru Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 ja pierdziu ale lecice z tymi stronami chyba chcecie zawstydzic Turbodymomena az niechce mi sie czytac tego wszytkiego tak w skrocie napisze mi ktos NIE :tongue4:
krolu Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 ja pierdziu ale lecice z tymi stronami chyba chcecie zawstydzic Turbodymomena az niechce mi sie czytac tego wszytkiego tak w skrocie napisze mi ktos w skrócie: nie ma bunkrów ale też jest zajebiecie
miron78 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 Czester, ja miałem na mysli tego spaślaka z białego gluta bez wyzwisk mi tutaj Ty też :shocked: :shocked: :shocked: takim tonem ??? Ty też - tyczyło się - Ty też dostaniesz kropka - jak Pucek
diman Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 siemacie dziewczyny zwolnijcie bo nie nadanrzam czytac bylem u krola na dzielni dzieki za plyte wszystko chodzi w porzadalu no i bylem w kinie na 2012 film pierwsza liga polecam efekty bardzo fajne no i troche chwyta za serce
czester Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Krolu a co ty taki cfaniak ? Uwaga - podczas pisania wysłano 7 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
egon0407 Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 ja pierdziu ale lecice z tymi stronami chyba chcecie zawstydzic Turbodymomena az niechce mi sie czytac tego wszytkiego tak w skrocie napisze mi ktos w skrócie: nie ma bunkrów ale też jest zajebiecie hehehe to chociaz dobre i to
krolu Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Czester, ja miałem na mysli tego spaślaka z białego gluta bez wyzwisk mi tutaj Ty też :shocked: :shocked: :shocked: takim tonem ??? Ty też - tyczyło się - Ty też dostaniesz kropka - jak Pucek ok wybaczam Ci... odwołuje ekipę...
Guregoru Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 ok wybaczam Ci... odwołuje ekipę... :polew: Powiało grozą :polew:
Rekomendowane odpowiedzi