Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to skacz, skacz jak Adam Malysz :polew:

Skok skokowi nie równy :gwizdanie:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

powiem ci zajefajna zabawa

czy ja jako zwykły laik moge se wyskoczyć czy musze mieć jakieś kursy porobione??

Opublikowano

powiem ci zajefajna zabawa

czy ja jako zwykły laik moge se wyskoczyć czy musze mieć jakieś kursy porobione??

niestety Max ty niemożesz niemają tak wytrzymałych spodochronów :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Maxito możesz spokojnie np zemną :wink4:

Skoki spadochronowe z instruktorem w tandemie to rodzaj skoków ze specjalnym spadochronem przystosowanym dla dwóch osób - instruktora i pasażera. Jego konstrukcja zapewnia bezpieczeństwo oraz komfort podczas skoku. Spadochron Tandemowy jest zabezpieczony automatem spadochronowym AAD, który w razie niebezpiecznej sytuacji potrafi automatycznie otworzyć spadochron zapasowy nawet w przypadku braku reakcji podczas wolnego spadania ze strony instruktora.

Skok w tandemie to obecnie najbardziej popularny ekstremalny sposób przeżycia wspaniałego doznania jakim jest swobodne spadanie. Prędkość swobodnego spadania w tandemie może wahać się od 180 do 300 km/h !!! - to naprawdę szybko , zważywszy ,że prędkość ta jest osiagana tylko dzięki sile grawitacji !

Do wykonania takiego skoku nie musisz przechodzić spacjalistycznego szkolenia , nie musisz rownież posiadać badań lekarskich jak w przypadku samdzielnych skoków spadochronwych. Podczas skoku w tandmie będziesz znajdował się pod opieką wykwalifikowanego instruktora, który zaopiekuje się Tobą podczas calego skoku.

Skoki Tandemowe wykonuje się z wysokości 4000 metrów, przez 2500m trwa swobodne spadanie podczas którego przeżyjesz niezapomniane chwile i doznasz wspaniałej pozytywnej euforii. Skok ze spadochronem w tandemie to super zabawa i fantastyczne przezycie którego nie da się opisać !!! dlatego - musisz je przeżyć osobiście.

Abyś mógł zachować wspomnienia na stałe, otrzymasz film DVD z zarejestrowanym przebiegiem skoku, który zostanie wykonany przez profesjonalnego kamerzystę-skoczka.

Opublikowano

Skoki spadochronowe z instruktorem w tandemie to rodzaj skoków ze specjalnym spadochronem przystosowanym dla dwóch osób - instruktora i pasażera. Jego konstrukcja zapewnia bezpieczeństwo oraz komfort podczas skoku. Spadochron Tandemowy jest zabezpieczony automatem spadochronowym AAD, który w razie niebezpiecznej sytuacji potrafi automatycznie otworzyć spadochron zapasowy nawet w przypadku braku reakcji podczas wolnego spadania ze strony instruktora.

Skok w tandemie to obecnie najbardziej popularny ekstremalny sposób przeżycia wspaniałego doznania jakim jest swobodne spadanie. Prędkość swobodnego spadania w tandemie może wahać się od 180 do 300 km/h !!! - to naprawdę szybko , zważywszy ,że prędkość ta jest osiagana tylko dzięki sile grawitacji !

Do wykonania takiego skoku nie musisz przechodzić spacjalistycznego szkolenia , nie musisz rownież posiadać badań lekarskich jak w przypadku samdzielnych skoków spadochronwych. Podczas skoku w tandmie będziesz znajdował się pod opieką wykwalifikowanego instruktora, który zaopiekuje się Tobą podczas calego skoku.

Skoki Tandemowe wykonuje się z wysokości 4000 metrów, przez 2500m trwa swobodne spadanie podczas którego przeżyjesz niezapomniane chwile i doznasz wspaniałej pozytywnej euforii. Skok ze spadochronem w tandemie to super zabawa i fantastyczne przezycie którego nie da się opisać !!! dlatego - musisz je przeżyć osobiście.

Abyś mógł zachować wspomnienia na stałe, otrzymasz film DVD z zarejestrowanym przebiegiem skoku, który zostanie wykonany przez profesjonalnego kamerzystę-skoczka.

dobra dwie rzeczy

ile taka zabawa koszkuje bo charytatywnie tego pewnie nie robisz

i dwa czy są jakies przedziały wagowe bo wiem że kidyś chciałem na czymś pośmigać i mi odmówili bo jestem

jakby to powiedzieć za dobrze utrzymany

ty mówisz 180-300 jak myślę że ze mną to i 400 by pękły

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hehe Max przy naszej wadzę to myślę że jak by się i postarać to i z pińćset by było hehehe :polew:

Opublikowano

dobra dwie rzeczy

i dwa czy są jakies przedziały wagowe bo wiem że kidyś chciałem na czymś pośmigać i mi odmówili bo jestem

A ile ważysz bo nie wiem czy mój kręgosłup to wytrzyma :shocked:

Wiecej info masz na http://www.olimpic-skydive.pl/

Opublikowano

hehe Max przy naszej wadzę to myślę że jak by się i postarać to i z pińćset by było hehehe :polew:

:laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:

Opublikowano

:good: ............ :shocked:

Opublikowano

dobra dwie rzeczy

A ile ważysz bo nie wiem czy mój kręgosłup to wytrzyma :shocked:

Wiecej info masz na http://www.olimpic-skydive.pl/

dokładnie ci nie powiem

raz 117 raz 114 zależy od świąt

ale pracuję na zrzutką więc spokojnie myślę że do wiosny spadne do 110.

chyba wystarczy?

Opublikowano

:bry:

spam nadrobiony :gwizdanie:

Opublikowano

Ogolnie nie powinno się przekraczać 100 :wink4: potem jebie troche po kregosłupie instruktora :kwasny: ale za to jest w czasie spadania fajnie szybko i stabilnie :decayed:

W waszym przypadku musiał by wiać wiatr co by było wolniej przy lądowaniu ale jesteście do ogarnięcia :gwizdanie:

Opublikowano

Ogolnie nie powinno się przekraczać 100 :wink4: potem jebie troche po kregosłupie instruktora :kwasny: ale za to jest w czasie spadania fajnie szybko i stabilnie :decayed:

W waszym przypadku musiał by wiać wiatr co by było wolniej przy lądowaniu ale jesteście do ogarnięcia :gwizdanie:

to ja sie zastanowie poważnie

może bym tak se wyskoczył

a co raz sie żyje :tongue4::wink4:

Opublikowano

ja niewiem czy bym dał radę hehe tzn skok spoko tylko lądowania się bardziej bym obawiał

Opublikowano

to ja sobie może tak skoczę na wiosnę :wink4:

lądowanie to tam pół biedy, najgorzej wyskoczyć :rolleyes:

tak mi się wydaje :)

Opublikowano

ja niewiem czy bym dał radę hehe tzn skok spoko tylko lądowania się bardziej bym obawiał

kędzior

podobno pampers jest w gratisie

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

a na filmiku widziałeś papier do d rozdawali

Opublikowano

ja zaś bardziej obawiał bym się lądowania niechciał bym się połamać heheehe [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 15:44_________________________________________________spoko ja pampersy mogę wziąść od siostry hehehe (3lat)

Opublikowano

ja zaś bardziej obawiał bym się lądowania niechciał bym się połamać heheehe [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 15:44_________________________________________________spoko ja pampersy mogę wziąść od siostry hehehe (3lat)

nie gadaj że siostra ma taką dupe jak ty

nie wieże :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hehehe a co ty mi na d*pę patrzysz ty zboczeńcu :polew: dzisiaj się będę pilnował co by się tyłem do ciebie nieobracać :polew: :polew: :polew:

sklei się ze 5 pampersów i bedzie na mnie jak ulał hehehe[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 15:50_________________________________________________Ps. "wieże" sie piszę przez RZ czyli wierzę

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 15:52_________________________________________________chyba że chodziło ci o wieżę ajfla np muhehehe

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:

dobre :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 15:52_________________________________________________ale wieże jest krucej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.