Pucek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 a ja właśnie rozmawiałem z Mistrzuniem, idę wymieniać filtr paliwa :gwizdanie: jutro FMIC i potem tylko program :> :> :>
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 a ja właśnie rozmawiałem z Mistrzuniem, idę wymieniać filtr paliwa :gwizdanie: jutro FMIC i potem tylko program :> :> :>
harry66 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 powierdzam przybycie dzis na spota na 100%
Skydiver Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 możesz nas zaprosić :gwizdanie: przecież nie pijesz i nie lubisz małoletnich dziewczyn Ale ja lubię jedno i drugie :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 moze na 3tys pojdziemy gdzies do knajpy a pozniej na jakies dicho?? Onyx??
Pucek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 możesz nas zaprosić :gwizdanie: przecież nie pijesz i nie lubisz małoletnich dziewczyn Ale ja lubię jedno i drugie :gwizdanie: lubieć możesz, ale młode nie patrzą po takich starych capach
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 moze na 3tys pojdziemy gdzies do knajpy a pozniej na jakies dicho?? Onyx?? ja żartowałęm - 3 tyś świętujemy w Bukowinie
Pucek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 moze na 3tys pojdziemy gdzies do knajpy a pozniej na jakies dicho?? Onyx?? ja mogę iść, ale Miron raczej nie może
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 możesz nas zaprosić :gwizdanie: przecież nie pijesz i nie lubisz małoletnich dziewczyn Ale ja lubię jedno i drugie :gwizdanie: lubieć możesz, ale młode nie patrzą po takich starych capach ................no i se przesrałeś..............nie Pitek :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 lubieć możesz, ale młode nie patrzą po takich starych capach czytasz mi w myślach
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 moze na 3tys pojdziemy gdzies do knajpy a pozniej na jakies dicho?? Onyx?? ja mogę iść, ale Miron raczej nie może a to czemu nie
egon47 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 moze na 3tys pojdziemy gdzies do knajpy a pozniej na jakies dicho?? Onyx?? ja mogę iść, ale Miron raczej nie może a to czemu nie bo masz rodzine :polew:
Pucek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 możesz nas zaprosić :gwizdanie: przecież nie pijesz i nie lubisz małoletnich dziewczyn Ale ja lubię jedno i drugie :gwizdanie: lubieć możesz, ale młode nie patrzą po takich starych capach ................no i se przesrałeś..............nie Pitek :gwizdanie: cóż, młode lubią młodych z jędrnym ciałem, szybkich, z wyobraźnią, a nie starych i konserwatywnych facetów dla których na pieska i za włosy to znęcanie się nad kobietą
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 cóż, młode lubią młodych z jędrnym ciałem, szybkich, z wyobraźnią, a nie starych i konserwatywnych facetów dla których na pieska i za włosy to znęcanie się nad kobietą :polew: dobra spadam
Pucek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 moze na 3tys pojdziemy gdzies do knajpy a pozniej na jakies dicho?? Onyx?? ja mogę iść, ale Miron raczej nie może a to czemu nie właśnie, masz rodzinę, no i nie wypada żebyś kręcił się koło nas, młodych i pięknych, bo laski pomyślą że przyszliśmy z ojcem
krolu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 cóż, młode lubią młodych z jędrnym ciałem, szybkich, z wyobraźnią, a nie starych i konserwatywnych facetów dla których na pieska i za włosy to znęcanie się nad kobietą :polew: :polew: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 no dobra KOLEDZY, koniec tych żartów przecież wiecie jak ja Was lubię
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 młodych z jędrnym ciałem..........i w stroju windsurfingowym z zamkiem z przodu
Rekomendowane odpowiedzi