miron78 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 ja wiem bo to raz byłem na dole Ps. Krakusy mają strone 2800 :gwizdanie:
krolu Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 po powrocie z wyjazdu, warunki masakra ale jest mokry śnieg to sobie śmiatkiem furę umyłem
miron78 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 po powrocie z wyjazdu, warunki masakra ale jest mokry śnieg to sobie śmiatkiem furę umyłem [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 13:30_________________________________________________też tak musze zrobic chyba
Skydiver Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 po powrocie z wyjazdu, warunki masakra ale jest mokry śnieg to sobie śmiatkiem furę umyłem [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 13:30_________________________________________________też tak musze zrobic chyba Tak właśnie zrób Sól zmieszana z roztopionym sniegiem i błotkiem pośniegowym plus śmiatek to idealna sprawa dla lakieru :good: :doh1:
diman Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 siemacie znowu a ja mam umyta fure :gwizdanie: a co do roboty to chyba nikt z was nie moze narzekac u mnie trwa juz 4 tydzien lebrowania ale jutro pierwsza szychta nie wiem jak to przetrwam
miron78 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 po powrocie z wyjazdu, warunki masakra ale jest mokry śnieg to sobie śmiatkiem furę umyłem [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 13:30_________________________________________________też tak musze zrobic chyba Tak właśnie zrób Sól zmieszana z roztopionym sniegiem i błotkiem pośniegowym plus śmiatek to idealna sprawa dla lakieru :good: :doh1: [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 13:57_________________________________________________ siemacie znowu a ja mam umyta fure :gwizdanie: a co do roboty to chyba nikt z was nie moze narzekac u mnie trwa juz 4 tydzien lebrowania ale jutro pierwsza szychta nie wiem jak to przetrwam ważne, że jest robota u mnie 5 tydzień lebrowania...........i zero wizji jakiś zamówień [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 13:59_________________________________________________jakoś nie lubie siedzieć i patrzeć w sufit
Skydiver Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 jakoś nie lubie siedzieć i patrzeć w sufit Patrz w podłogę dla urozmaicenia :gwizdanie:
diman Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 po powrocie z wyjazdu, warunki masakra ale jest mokry śnieg to sobie śmiatkiem furę umyłem [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 13:30_________________________________________________też tak musze zrobic chyba Tak właśnie zrób Sól zmieszana z roztopionym sniegiem i błotkiem pośniegowym plus śmiatek to idealna sprawa dla lakieru :good: :doh1: [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 13:57_________________________________________________ siemacie znowu a ja mam umyta fure :gwizdanie: a co do roboty to chyba nikt z was nie moze narzekac u mnie trwa juz 4 tydzien lebrowania ale jutro pierwsza szychta nie wiem jak to przetrwam ważne, że jest robota u mnie 5 tydzień lebrowania...........i zero wizji jakiś zamówień [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 13:59_________________________________________________jakoś nie lubie siedzieć i patrzeć w sufit porob w chaci co trzeba zrobic a nigdy bys tego nie ruszyl ja tak zrobilem
miron78 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 jakoś nie lubie siedzieć i patrzeć w sufit Patrz w podłogę dla urozmaicenia :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 14:02_________________________________________________Diman avatar masz nawet wiem gdzie jest to foto w orginale - piękna laseczka
diman Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 jakoś nie lubie siedzieć i patrzeć w sufit Patrz w podłogę dla urozmaicenia :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 14:02_________________________________________________Diman avatar masz nawet wiem gdzie jest to foto w orginale - piękna laseczka no nieomieszkalem se jej przerobić na avatar jest
keżor Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 siema wszystkim Diman avatar masz Szału nie robi Ty Geju :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 siema wszystkim Diman avatar masz Szału nie robi Ty Geju :gwizdanie: Chyba Ty ....... skąd wiesz co ona ma z przodu :gwizdanie: ...... czy to nie Miriam
keżor Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 siema wszystkim Diman avatar masz Szału nie robi Ty Geju :gwizdanie: Chyba Ty ....... skąd wiesz co ona ma z przodu :gwizdanie: ...... czy to nie Miriam nie odwracaj kota ogonem geju
Skydiver Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 siema wszystkim Diman avatar masz Szału nie robi Ty Geju :gwizdanie: Chyba Ty ....... skąd wiesz co ona ma z przodu :gwizdanie: ...... czy to nie Miriam nie odwracaj kota ogonem geju Długo widzę myślałeś nad odpowiedzią czyli w między czasie sobie smignołeś małego przy avatarku
keżor Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 siema wszystkim Diman avatar masz Szału nie robi Ty Geju :gwizdanie: Chyba Ty ....... skąd wiesz co ona ma z przodu :gwizdanie: ...... czy to nie Miriam nie odwracaj kota ogonem geju Długo widzę myślałeś nad odpowiedzią czyli w między czasie sobie smignołeś małego przy avatarku a wiesz , że jest na tym forum i ogólnie w internecie coś poza śląskimi ?
Skydiver Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 a wiesz , że jest na tym forum i ogólnie w internecie coś poza śląskimi ? Wiem jak chcesz to podeśle Ci linki jak potrzebujesz http://www.spadochrony.webserwer.pl/forum/index.php http://www.freefly.pl/Forum/tabid/85/Default.aspx http://www.dropzone.com/cgi-bin/forum/gforum.cgi http://old.skydive.waw.pl/index.php http://www.aeroklubopole.fora.pl/ Itd.........
Rekomendowane odpowiedzi