Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurcze muszę się pochwalić bo nie wytrzymam :kox: :kox: :kox: :kox: od jutra w mojej eSie ląduje sterowany elektrycznie mega wypasiony podgrzewany kubełek RECARO

:boobs: :boobs: :boobs: :boobs:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

kurcze muszę się pochwalić bo nie wytrzymam :kox: :kox: :kox: :kox: od jutra w mojej eSie ląduje sterowany elektrycznie mega wypasiony podgrzewany kubełek RECARO

powaga ? :naughty:

ale jak..........jeden :mysli:

Opublikowano

jak by była skórka to można :jerk::decayed:

Opublikowano

powaga ? :naughty:

ale jak..........jeden :mysli:

tylko jeden ;( ;( ale dla kierowcy... do tego niemiec dał tacie nowy fotel żeby sobie zmienił bo ten nie jest "niby ori" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Miron, pw...

Królu, na co Ci fotel droższy od auta? :gwizdanie:

Opublikowano

Miron, pw...

:polew::decayed:

Opublikowano

Miron, pw...

żeby ci żal d*pę ściskał :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
w drodze powrotnej mało brakowało i byśmy się a Arkiem pogonili z tajnymi psami z czarnej vectry

no malo brakowalo ale cos mi podpowiedzialo aby zwolnic.

Pucek ale temu z Mondeo dalismy rade :decayed:

ten w mondeo zjechał na pobocze widząc szybko zbliżający się punkt :polew:

Królu, oczywiście żartowałem :gwizdanie:

może zacznij wyciągać graty z piwnicy i zakładaj to na auto :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Somes a tak całkiem na serio - to nie jestem za takimi żartami, które działają na szkode auta ( w mniejszym bądź większym stopniu ) i to co pisałem w moim wątku to szczera prawda ( pisanie po tak zabrudzonym i przyschniętym aucie to nic dobrego dla lakieru ( nawet dla lakieru audi ) i szkód można narobić więcej niż się wydaje ( co innego napisanie 2 słów na zakurzonym aucie a co innego opisanie całości auta na przyschniętym brudzie zmieszanym z solą ).

To tak ogólnie o takich zabawach.

A jeżeli chodzi o konkretnie moje auto, zły nie jestem ( nie oszukujmy się - do mega zadbanych mój lakier nie należy :confused4: jak to było w B6 ) i nawet jak jakieś ryski powstały to przy pierwszym wiosennym woskowaniu i tak pewnie zejdą :wink4:

tak więc nie ma tematu :)[br]Dopisany: 05 Luty 2010, 23:59_________________________________________________Pucek daj mi kilka minut :wink4:

Opublikowano

Krolu dawaj foty tego kubelka :kox:

Opublikowano

Somes a tak całkiem na serio - to nie jestem za takimi żartami, które działają na szkoda auta ( w mniejszym bądź większym stopniu ) i to co pisałem w moim wątku to szczera prawda ( pisanie po tak zabrudzonym i przyschniętym aucie to nic dobrego dla lakieru ( nawet dla lakieru audi ) i szkód można narobić więcej niż się wydaje ( co innego napisanie 2 słów na zakurzonym aucie a co innego opisanie całości auta na przyschniętym brudzie zmieszanym z solą ).

To tak ogólnie o takich zabawach.

A jeżeli chodzi o konkretnie moje auto, zły nie jestem ( nie oszukujmy się - do mega zadbanych mój lakier nie należy :confused4: jak to było w B6 ) i nawet jak jakieś ryski powstały to przy pierwszym wiosennym woskowaniu i tak pewnie zejdą :wink4:

tak więc nie ma tematu :)

dobrze że już trochę zmądrzałem i nic nie pisałem :naughty:

Miron, prawdą jest to co napisałes, chcąc czy nie ryski jakieś pewnie powstaną :)[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 00:02_________________________________________________Miron, nie śpiesz się, on jest na noc w pracy więc na czasie mu nie zależy :)

Opublikowano

ok Miron przyjmuję do wiadomości i koniec z takimi głupimi żartami wszystko miało być 4fun...

teraz spadam spać bo jutro pracowity dzień :hi:

Opublikowano

ok Miron przyjmuję do wiadomości i koniec z takimi głupimi żartami wszystko miało być 4fun...

zajrzyj do wątku, trochę tam Ci naskrobałem :polew:

Opublikowano

Krolu dawaj foty tego kubelka :kox:

nie mam za ciemno było -moja komórka nie chciał zrobić foty.. :confused4: :confused4:

wygląda tak tylko w całości z materiału:

27239620009_large.jpg

Opublikowano

ja mam gorszą ryske po dzisiejszym spocie na zderzaku :gwizdanie: i to na wylot :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

:hi:

Opublikowano

no Królu, to wiem jakie to siedzonka, Kolega który przyjeżdża z SWD na Jastrzębskie spoty ma takie, właśnie materiałowe, są KOKS :kox:

szukaj drugiego, choćby i na ebay-u :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Krolu - foteliki sa mega - ale jak mieć to tylko cały kpl. :wink4:[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 00:12_________________________________________________Krolu materiał jest nawet w nich lepszy niż skóra - tyle, że mniej lanserski :wink4: ale trzymanko na boki :good:

Opublikowano

ja mam gorszą ryske po dzisiejszym spocie na zderzaku :gwizdanie: i to na wylot :wallbash:

Guru rowniez i gdyby nie Diman to dalej o niej nie wie :>

Krolu nie gadaj ze masz ten kubelek w takim materiale jak moja tapicerka :blink: czy jest on w kratke?

Opublikowano

na razie mam jeden... :gwizdanie: jutro przekładam, muszę jeszcze elektrykę podłączyć... usiadłem w nim na chwile - przy mojej chudej budowie ciała i tak fajnie czułem wszystkie trzymania a materiał jest identyczny jak moja tapicera :boobs: :boobs: :boobs: :boobs: :boobs:

p.s. jet tam taka dziwna pompka przy nim... :mysli: :mysli: :mysli::kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.