diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Pucek tłumacz mi się tu zaraz - masz partnerke :gwizdanie: może tak, może nie [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 22:31_________________________________________________ Pucek tłumacz mi się tu zaraz - masz partnerke Pucek tłumacz mi się tu zaraz - masz partnerke no guru Diman, tyle razy Ci tłumaczyłem, Guru to tania dziwka, zabawiamy się bardzo rzadko a to spoko uspokoiles mnie ty to moze wpadniesz z nowa kolezanka na spota :gwizdanie:
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 nie ma żadnej koleżanki :gwizdanie: pucek nie no pochwal sie nie badz taki z kolegami z forum sie nie podzielisz takimi nowinkami
miron78 Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 nie ma żadnej koleżanki :gwizdanie: pucek nie no pochwal sie nie badz taki z kolegami z forum sie nie podzielisz takimi nowinkami obiecuję, że nie powklejam Twojego posta do innych wątków
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 nie ma żadnej koleżanki :gwizdanie: pucek nie no pochwal sie nie badz taki z kolegami z forum sie nie podzielisz takimi nowinkami obiecuję, że nie powklejam Twojego posta do innych wątków nie ma żadnej koleżanki :gwizdanie: pucek nie no pochwal sie nie badz taki z kolegami z forum sie nie podzielisz takimi nowinkami dwa napalone dziady :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie:
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 nie ma żadnej koleżanki :gwizdanie: pucek nie no pochwal sie nie badz taki z kolegami z forum sie nie podzielisz takimi nowinkami obiecuję, że nie powklejam Twojego posta do innych wątków nie ma żadnej koleżanki :gwizdanie: pucek nie no pochwal sie nie badz taki z kolegami z forum sie nie podzielisz takimi nowinkami dwa napalone dziady :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie: a tam zara napalone ciekawe twojej nowej wybranki musimy obczaic czy do siebie pasujecie :gwizdanie:
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 co z tym cytowaniem? no to my sie zastanawiamy
miron78 Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 nie ma żadnej koleżanki :gwizdanie: pucek nie no pochwal sie nie badz taki z kolegami z forum sie nie podzielisz takimi nowinkami obiecuję, że nie powklejam Twojego posta do innych wątków nie ma żadnej koleżanki :gwizdanie: pucek nie no pochwal sie nie badz taki z kolegami z forum sie nie podzielisz takimi nowinkami dwa napalone dziady :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie: a tam zara napalone ciekawe twojej nowej wybranki musimy obczaic czy do siebie pasujecie :gwizdanie: no właśnie - żeby Cię znowu nie wykorzystała
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 do mnie to nawet guru nie pasuje a na poważnie to obawiam się że moja wybranka jeszcze się nie narodziła e tam opowiadasz jest tylko ty slabo szukasz
miron78 Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 do mnie to nawet guru nie pasuje a na poważnie to obawiam się że moja wybranka jeszcze się nie narodziła albo poznasz ją w bukowinie
Skydiver Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 co z tym cytowaniem? Jak to co ....... źle cytujesz
miron78 Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 do mnie to nawet guru nie pasuje a na poważnie to obawiam się że moja wybranka jeszcze się nie narodziła e tam opowiadasz jest tylko ty slabo szukasz jak tak szuka jak auta to się nie ma co dziwić
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 do mnie to nawet guru nie pasuje a na poważnie to obawiam się że moja wybranka jeszcze się nie narodziła albo poznasz ją w bukowinie obawiam się że na takie pierdoły nie będzie czasu
miron78 Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 co z tym cytowaniem? Jak to co ....... źle cytujesz
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 do mnie to nawet guru nie pasuje a na poważnie to obawiam się że moja wybranka jeszcze się nie narodziła e tam opowiadasz jest tylko ty slabo szukasz jak tak szuka jak auta to się nie ma co dziwić no ale zobacz jaka serie wyrwal
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 do mnie to nawet guru nie pasuje a na poważnie to obawiam się że moja wybranka jeszcze się nie narodziła e tam opowiadasz jest tylko ty slabo szukasz jak tak szuka jak auta to się nie ma co dziwić może i to prawda
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 do mnie to nawet guru nie pasuje a na poważnie to obawiam się że moja wybranka jeszcze się nie narodziła e tam opowiadasz jest tylko ty slabo szukasz jak tak szuka jak auta to się nie ma co dziwić no ale zobacz jaka serie wyrwal aż tak wymyślał nie będę, wystarczą mi dwie poduchy :>
Skydiver Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Lecę ........ bo trzeba niebawem do stolicy jechać na kolejne egzaminy
Rekomendowane odpowiedzi