miron78 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 no chyba, że się w piątek razem pouczymy PELEX mi powinien jakieś korki dać - przedmiot to przesył energii elektrycznej :mysli: Krolu ja też z wykształcenia elektryk to tak cię jutro nauczę że ten egzamin zdasz nawet jak na nie go nie pojedziesz nie potrafię liczyć zadań ze stratą mocy na transformatorze np. na TONR2... :kwasny: nie potrafisz tych zadań generalnie to prawie żadnych zadań z tego przedmiotu nie kumam... ;( zmień kierunek
krolu Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 zmień kierunek :disgust: już mam blisko do końca a to tylko jeden taki przedmiot, 2 lata jeszcze na warunku mogę jechać
diman Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 znów przelew muszę wysłać :wallbash: :wallbash: i po co Ci to było :gwizdanie: [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 22:39_________________________________________________Dziadek Diman, nadrabiasz??? :> no nadrabiam k**wa 15 stron co to ma byc alr ja sie chwalij furami nie bede zbyd dumny to z nich nie jestem wiec wybaczcie :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 zmień kierunek :disgust: już mam blisko do końca a to tylko jeden taki przedmiot, 2 lata jeszcze na warunku mogę jechać na warunku rodzice Ci jakiś warunek dali [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 23:00_________________________________________________ znów przelew muszę wysłać :wallbash: :wallbash: i po co Ci to było :gwizdanie: [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 22:39_________________________________________________Dziadek Diman, nadrabiasz??? :> no nadrabiam ku***a 15 stron co to ma byc alr ja sie chwalij furami nie bede zbyd dumny to z nich nie jestem wiec wybaczcie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 znów przelew muszę wysłać :wallbash: :wallbash: i po co Ci to było :gwizdanie: [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 22:39_________________________________________________Dziadek Diman, nadrabiasz??? :> no nadrabiam ku***a 15 stron co to ma byc alr ja sie chwalij furami nie bede zbyd dumny to z nich nie jestem wiec wybaczcie :gwizdanie: wybaczamy kto by chciał oglądać daewooooo :gwizdanie:
krolu Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 zmień kierunek :disgust: już mam blisko do końca a to tylko jeden taki przedmiot, 2 lata jeszcze na warunku mogę jechać na warunku rodzice Ci jakiś warunek dali nie dziekan mi dał taki ... starzy mi dali jak do końca 2010 roku nie będę miał 200 koni.. to się muszę wyprowadzić bo tak wolne auto pod blokiem nie może stać... :blink:
miron78 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 zmień kierunek :disgust: już mam blisko do końca a to tylko jeden taki przedmiot, 2 lata jeszcze na warunku mogę jechać na warunku rodzice Ci jakiś warunek dali nie dziekan mi dał taki ... starzy mi dali jak do końca 2010 roku nie będę miał 200 koni.. to się muszę wyprowadzić bo tak wolne auto pod blokiem nie może stać... :blink: to już wiesz gdzie się będziesz przeprowadzał
diman Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 znów przelew muszę wysłać :wallbash: :wallbash: i po co Ci to było :gwizdanie: [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 22:39_________________________________________________Dziadek Diman, nadrabiasz??? :> no nadrabiam ku***a 15 stron co to ma byc alr ja sie chwalij furami nie bede zbyd dumny to z nich nie jestem wiec wybaczcie :gwizdanie: wybaczamy kto by chciał oglądać daewooooo :gwizdanie: to nie daewoo tylko zlota strzala :gwizdanie:
krolu Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 zmień kierunek :disgust: już mam blisko do końca a to tylko jeden taki przedmiot, 2 lata jeszcze na warunku mogę jechać na warunku rodzice Ci jakiś warunek dali nie dziekan mi dał taki ... starzy mi dali jak do końca 2010 roku nie będę miał 200 koni.. to się muszę wyprowadzić bo tak wolne auto pod blokiem nie może stać... :blink: to już wiesz gdzie się będziesz przeprowadzał do Knurowa :kox: :kox:
Guregoru Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 zmień kierunek :disgust: już mam blisko do końca a to tylko jeden taki przedmiot, 2 lata jeszcze na warunku mogę jechać na warunku rodzice Ci jakiś warunek dali nie dziekan mi dał taki ... starzy mi dali jak do końca 2010 roku nie będę miał 200 koni.. to się muszę wyprowadzić bo tak wolne auto pod blokiem nie może stać... :blink: To gdzie ty teraz mieszkasz
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 zmień kierunek :disgust: już mam blisko do końca a to tylko jeden taki przedmiot, 2 lata jeszcze na warunku mogę jechać na warunku rodzice Ci jakiś warunek dali nie dziekan mi dał taki ... starzy mi dali jak do końca 2010 roku nie będę miał 200 koni.. to się muszę wyprowadzić bo tak wolne auto pod blokiem nie może stać... :blink: to już wiesz gdzie się będziesz przeprowadzał do Guregoru [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 23:04_________________________________________________ zmień kierunek :disgust: już mam blisko do końca a to tylko jeden taki przedmiot, 2 lata jeszcze na warunku mogę jechać na warunku rodzice Ci jakiś warunek dali nie dziekan mi dał taki ... starzy mi dali jak do końca 2010 roku nie będę miał 200 koni.. to się muszę wyprowadzić bo tak wolne auto pod blokiem nie może stać... :blink: To gdzie ty teraz mieszkasz no u dziekana
Guregoru Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 znów przelew muszę wysłać :wallbash: :wallbash: i po co Ci to było :gwizdanie: [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 22:39_________________________________________________Dziadek Diman, nadrabiasz??? :> no nadrabiam ku***a 15 stron co to ma byc alr ja sie chwalij furami nie bede zbyd dumny to z nich nie jestem wiec wybaczcie :gwizdanie: wybaczamy kto by chciał oglądać daewooooo :gwizdanie: to nie daewoo tylko zlota strzala :gwizdanie: Złote daewoo [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 23:04_________________________________________________ zmień kierunek :disgust: już mam blisko do końca a to tylko jeden taki przedmiot, 2 lata jeszcze na warunku mogę jechać na warunku rodzice Ci jakiś warunek dali nie dziekan mi dał taki ... starzy mi dali jak do końca 2010 roku nie będę miał 200 koni.. to się muszę wyprowadzić bo tak wolne auto pod blokiem nie może stać... :blink: to już wiesz gdzie się będziesz przeprowadzał do Guregoru [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 23:04_________________________________________________ zmień kierunek :disgust: już mam blisko do końca a to tylko jeden taki przedmiot, 2 lata jeszcze na warunku mogę jechać na warunku rodzice Ci jakiś warunek dali nie dziekan mi dał taki ... starzy mi dali jak do końca 2010 roku nie będę miał 200 koni.. to się muszę wyprowadzić bo tak wolne auto pod blokiem nie może stać... :blink: To gdzie ty teraz mieszkasz no u dziekana
krolu Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 do końca 2010 potraficie czytać ze zrozumieniem... :polew:
miron78 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 zmień kierunek :disgust: już mam blisko do końca a to tylko jeden taki przedmiot, 2 lata jeszcze na warunku mogę jechać na warunku rodzice Ci jakiś warunek dali nie dziekan mi dał taki ... starzy mi dali jak do końca 2010 roku nie będę miał 200 koni.. to się muszę wyprowadzić bo tak wolne auto pod blokiem nie może stać... :blink: to już wiesz gdzie się będziesz przeprowadzał do Knurowa :kox: :kox: [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 23:05_________________________________________________ do końca 2010 potraficie czytać ze zrozumieniem... :polew:
krolu Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 do Knurowa :kox: :kox: traktor na pole już mam :kox: :kox:
miron78 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 do Knurowa :kox: :kox: traktor na pole już mam :kox: :kox: to go rezaj - bo każdy traktor powinien mieć webasto
Guregoru Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 do końca 2010 potraficie czytać ze zrozumieniem... :polew: Ale o co chodzi :polew: do Knurowa :kox: :kox: traktor na pole już mam :kox: :kox: Krolu jak umiesz sprzątać, prać i gotować to cię przyjmę po dach [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 23:07_________________________________________________ do Knurowa :kox: :kox: traktor na pole już mam :kox: :kox: to go rezaj - bo każdy traktor powinien mieć webasto
krolu Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Krolu jak umiesz sprzątać, prać i gotować to cię przyjmę po dach nie dzięki :gwizdanie: poza tym nie umiem
miron78 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 Krolu jak umiesz sprzątać, prać i gotować to cię przyjmę po dach nie dzięki :gwizdanie: poza tym nie umiem [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 23:09_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi