diman Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 no i ja wrocilem Avatar musze przyznac ze film jest za***isty efekty pierwsza liga polecam
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 no i ja wrocilem Avatar musze przyznac ze film jest za***isty efekty pierwsza liga polecam Witaj też dzisiaj byłem na tym filmie, mam nadzieję Diman, że czegoś się nauczyłeś
diman Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 no i ja wrocilem Avatar musze przyznac ze film jest za***isty efekty pierwsza liga polecam Witaj też dzisiaj byłem na tym filmie, mam nadzieję Diman, że czegoś się nauczyłeś o czym mowisz
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 no i ja wrocilem Avatar musze przyznac ze film jest za***isty efekty pierwsza liga polecam Witaj też dzisiaj byłem na tym filmie, mam nadzieję Diman, że czegoś się nauczyłeś o czym mowisz a jakie jest przesłanie tego filmu? :>
diman Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 no i ja wrocilem Avatar musze przyznac ze film jest za***isty efekty pierwsza liga polecam Witaj też dzisiaj byłem na tym filmie, mam nadzieję Diman, że czegoś się nauczyłeś o czym mowisz a jakie jest przesłanie tego filmu? :> chyba za pozno na tekie myslenie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 no i ja wrocilem Avatar musze przyznac ze film jest za***isty efekty pierwsza liga polecam Witaj też dzisiaj byłem na tym filmie, mam nadzieję Diman, że czegoś się nauczyłeś o czym mowisz a jakie jest przesłanie tego filmu? :> chyba za pozno na tekie myslenie :gwizdanie: spoko, przedyskutujemy to kiedyś na spocie kwiaty Kasi kupiłeś?
diman Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 no i ja wrocilem Avatar musze przyznac ze film jest za***isty efekty pierwsza liga polecam Witaj też dzisiaj byłem na tym filmie, mam nadzieję Diman, że czegoś się nauczyłeś o czym mowisz a jakie jest przesłanie tego filmu? :> chyba za pozno na tekie myslenie :gwizdanie: spoko, przedyskutujemy to kiedyś na spocie kwiaty Kasi kupiłeś? a jakże zaraz z rana [br]Dopisany: 15 Luty 2010, 00:15_________________________________________________a ty swoja wybranke ukochales :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 no i ja wrocilem Avatar musze przyznac ze film jest za***isty efekty pierwsza liga polecam Witaj też dzisiaj byłem na tym filmie, mam nadzieję Diman, że czegoś się nauczyłeś o czym mowisz a jakie jest przesłanie tego filmu? :> chyba za pozno na tekie myslenie :gwizdanie: spoko, przedyskutujemy to kiedyś na spocie kwiaty Kasi kupiłeś? a jakże zaraz z rana noooo, masz szczęście jednak taki bez serca nie jesteś [br]Dopisany: 15 Luty 2010, 00:17_________________________________________________Diman, no oczywiście po lekku, ale miło
diman Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 po lekku, ale miło to sie chwali nic na sile pomalu do przodu
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 po lekku, ale miło to sie chwali nic na sile pomalu do przodu eee tam, coś też chory jestem i pojechałem już poszły w ruch gripexy, czyli ostra amonicja
diman Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 po lekku, ale miło to sie chwali nic na sile eee tam, coś też chory jestem i pojechałem już poszły w ruch gripexy, czyli ostra amonicja to sie kuruj
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 po lekku, ale miło to sie chwali nic na sile eee tam, coś też chory jestem i pojechałem już poszły w ruch gripexy, czyli ostra amonicja to sie kuruj no dzięki a Ty idź do Żony
diman Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 dobra ja spadam w kimę nara siedzi przy mnie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 dobra ja spadam w kimę nara siedzi przy mnie :gwizdanie: oczywiście ślę pozdrowienia dla Kaśki chyba Diman nie będziesz zazdrosny
diman Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 dobra ja spadam w kimę nara siedzi przy mnie :gwizdanie: oczywiście ślę pozdrowienia dla Kaśki chyba Diman nie będziesz zazdrosny tez cie pozdrawia :> no a zazdrosny nie bede spoko dobra narka
Pucek Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 A ty Pucek to nie masz spania co teraz pracuję dosłownie w trybie nocnym
Guregoru Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 A ty Pucek to nie masz spania co teraz pracuję dosłownie w trybie nocnym Spać dzieciaku
Pucek Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 A ty Pucek to nie masz spania co teraz pracuję dosłownie w trybie nocnym Spać dzieciaku Ty stary capie to żeś przykozaczył :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 A ty Pucek to nie masz spania co teraz pracuję dosłownie w trybie nocnym Spać dzieciaku Ty stary capie to żeś przykozaczył :gwizdanie: Starałem się jakoś zakozaczyć a że nie mam webasto to musiałem wymyślić coś innego [br]Dopisany: 15 Luty 2010, 01:10_________________________________________________Dobra ja spadam bo rano do roboty trzeba wstać Na razie
Rekomendowane odpowiedzi