miron78 Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 a ludzie z SK mają już kalendarze :gwizdanie: Tzn mamy z Dimanem dzisiaj wpaść możecie mimo, że Diman już kalendarz ma na ścianie
Guregoru Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 a ludzie z SK mają już kalendarze :gwizdanie: Tzn mamy z Dimanem dzisiaj wpaść możecie mimo, że Diman już kalendarz ma na ścianie Jak będę miał czas to wpadniemy
miron78 Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 a ludzie z SK mają już kalendarze :gwizdanie: Tzn mamy z Dimanem dzisiaj wpaść możecie mimo, że Diman już kalendarz ma na ścianie Jak będę miał czas to wpadniemy ok - to jadę po piwo
Guregoru Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 a ludzie z SK mają już kalendarze :gwizdanie: Tzn mamy z Dimanem dzisiaj wpaść możecie mimo, że Diman już kalendarz ma na ścianie Jak będę miał czas to wpadniemy ok - to jadę po piwo
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 siemano po pracy :gwizdanie: kalendarz juz mam wiec nigdzie nie musze sie ruszac
miron78 Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 siemano po pracy :gwizdanie: kalendarz juz mam wiec nigdzie nie musze sie ruszac ......o wilku mowa
Guregoru Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 siemano po pracy :gwizdanie: kalendarz juz mam wiec nigdzie nie musze sie ruszac Ale na piwo skoczysz
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 siemano po pracy :gwizdanie: kalendarz juz mam wiec nigdzie nie musze sie ruszac ......o wilku mowa a jakze uslyszalem ze komputer mnie wola wiec jestem :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 siemano po pracy :gwizdanie: kalendarz juz mam wiec nigdzie nie musze sie ruszac ......o wilku mowa a jakze uslyszalem ze komputer mnie wola wiec jestem :gwizdanie: :> :>[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 12:41_________________________________________________coś ludzie z SK narazie widzę mają opór z zapisywaniem się
Guregoru Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 siemano po pracy :gwizdanie: kalendarz juz mam wiec nigdzie nie musze sie ruszac ......o wilku mowa a jakze uslyszalem ze komputer mnie wola wiec jestem :gwizdanie:
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 siemano po pracy :gwizdanie: kalendarz juz mam wiec nigdzie nie musze sie ruszac Ale na piwo skoczysz na piwo i owszem [br]Dopisany: 17 Luty 2010, 12:42_________________________________________________moze jakie ciasto bedzie :>
miron78 Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 Guru - napisz do Czestera i wyślij mu link do tematu - żeby potem nie było, że nic nie gadaliśmy a miejsc już nie ma
Guregoru Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Guru - napisz do Czestera i wyślij mu link do tematu - żeby potem nie było, że nic nie gadaliśmy a miejsc już nie ma Jego chyba jeszcze nie ma
Skydiver Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 a ludzie z SK mają już kalendarze :gwizdanie: Tzn mamy z Dimanem dzisiaj wpaść możecie mimo, że Diman już kalendarz ma na ścianie Jak będę miał czas to wpadniemy ok - to jadę po piwo Skoro będzie piwo to może i ja wpadnę :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 a ludzie z SK mają już kalendarze :gwizdanie: Tzn mamy z Dimanem dzisiaj wpaść możecie mimo, że Diman już kalendarz ma na ścianie Jak będę miał czas to wpadniemy ok - to jadę po piwo Skoro będzie piwo to może i ja wpadnę :gwizdanie: A co ty kalendarz z A4 zamówiłeś
Skydiver Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 A co ty kalendarz z A4 zamówiłeś W związku z tym że już powoli luty się kończy mowa o kalendarzu na rok 2011 ma się rozumieć
Guregoru Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 A co ty kalendarz z A4 zamówiłeś W związku z tym że już powoli luty się kończy mowa o kalendarzu na rok 2011 ma się rozumieć Po ten to pojadę za tydzień
miron78 Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 sprawa z ilością miejsc wyjaśniona - mamy rezerwację czwartego domku - bez problemu możemy zebrać ekipę 24-26 osób - myslę iż w tej sytuacji możemy zostać w tym ośrodku [br]Dopisany: 17 Luty 2010, 13:21_________________________________________________ A co ty kalendarz z A4 zamówiłeś W związku z tym że już powoli luty się kończy mowa o kalendarzu na rok 2011 ma się rozumieć :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 widzę że wczoraj znów nie mogliście wejść na forum, a ja się zastanawiałem dlaczego nic nie napisaliście po spocie Miron, Ty to masz dar przekonywania, fajnie że załatwiłeś ten czwarty domek
Rekomendowane odpowiedzi