Skydiver Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Ciekawe że jak Lukaszr robił porządek w wątkach na moją prośbę to nikt tego nie widział i nikomu to nie przeszkadzało I to się nazywa właśnie moderowanie Nikt się nie kapnoł bo został skasowany spam a nie ważne informację
Guregoru Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Ciekawe że jak Lukaszr robił porządek w wątkach na moją prośbę to nikt tego nie widział i nikomu to nie przeszkadzało I to się nazywa właśnie moderowanie Nikt się nie kapnoł bo został skasowany spam a nie ważne informację A jakie ja ważne informacje skasowałem co
Skydiver Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 A jakie ja ważne informacje skasowałem co Ty już tam dobrze wiesz jakie ........
Guregoru Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 A jakie ja ważne informacje skasowałem co Ty już tam dobrze wiesz jakie ........ Weź ty skończ już pier**lić takie rzeczy bo tylko nie potrzebnie robisz burdy a tak na serio to nie masz pojęcia co i jak się działo nie podoba się to won na A6
krolu Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 tylko srebro ;( Justyny .. włącz tego RNS-a w pokoju
Skydiver Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 won na A6 Nie przypuszczałem że jako moderator będziesz się wyrażał jak prostak
Guregoru Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 tylko srebro ;( TV nie mosz? Mam ale nie oglądam tylko srebro ;( Justyny .. włącz tego RNS-a w pokoju RNS-a niestety nie włączę bo młodszy bracik jest u mnie na noc i ogląda jakąś komedię na kompie a nie umiem się skupić tu i tu
krolu Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 won na A6 Nie przypuszczałem że jako moderator będziesz się wyrażał jak prostak :polew: :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 tylko srebro ;( Justyny .. włącz tego RNS-a w pokoju Justyny
krolu Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 tylko srebro ;( Justyny .. włącz tego RNS-a w pokoju Justyny ty też nie oglądasz.. :shocked:
Guregoru Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 won na A6 Nie przypuszczałem że jako moderator będziesz się wyrażał jak prostak Nie przypuszczałem że będziesz się wbijał pomiędzy wódkę a zakąskę
Skydiver Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Wiec moderuj sobie tutaj glutku ...... Wesołych Świąt
Guregoru Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Wiec moderuj sobie tutaj glutku ...... Wesołych Świąt No smacznego jajka
miron78 Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 ............jak dzieci.......................
A-rek Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 chociaz ostatnio Guru mi tez podpadl :gwizdanie: ...... to i tak prosze abyscie skonczyli te przepychanki, kiedys bylo tu tak fajnie, wesolo i spokojnie i spam lecial z nadmierna predkoscia...
krolu Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 ............jak dzieci....................... jak najwolniejsza a6 z najgorszym a4 :polew:
Rekomendowane odpowiedzi