Guregoru Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 no i zauwazylem ze kilka postow zniknelo/usunieto przepraszam za to stwierdzenie, bo chyba przesadzilem z tak ostrym sformulowaniem Dobrze było przynajmniej jeden czyta ze zrozumieniem
miron78 Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 sprawa wyjaśniona - wszystko jest OK
Skydiver Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 no i zauwazylem ze kilka postow zniknelo/usunieto przepraszam za to stwierdzenie, bo chyba przesadzilem z tak ostrym sformulowaniem Dobrze że troszkę wyolbrzymiłeś ....... moderatorzy się szybciej zainteresowali
miron78 Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 no i zauwazylem ze kilka postow zniknelo/usunieto przepraszam za to stwierdzenie, bo chyba przesadzilem z tak ostrym sformulowaniem Dobrze że troszkę wyolbrzymiłeś ....... moderatorzy się szybciej zainteresowali
Skydiver Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 sprawa wyjaśniona - wszystko jest OK Nie jest OK bo reszta nie wie co i dlaczego
A-rek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 no i zauwazylem ze kilka postow zniknelo/usunieto przepraszam za to stwierdzenie, bo chyba przesadzilem z tak ostrym sformulowaniem Dobrze że troszkę wyolbrzymiłeś ....... moderatorzy się szybciej zainteresowali i teraz mi PW podsylaja i blagaja abym do nich dolaczyl bo taki spostrzegawczy jestem
Guregoru Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 no i zauwazylem ze kilka postow zniknelo/usunieto przepraszam za to stwierdzenie, bo chyba przesadzilem z tak ostrym sformulowaniem Dobrze że troszkę wyolbrzymiłeś ....... moderatorzy się szybciej zainteresowali A bajkę o wężu znasz...................... [br]Dopisany: 24 Luty 2010, 09:47_________________________________________________ sprawa wyjaśniona - wszystko jest OK Nie jest OK bo reszta nie wie co i dlaczego Mniej wiesz -> dłużej pożyjesz
miron78 Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 sprawa wyjaśniona - wszystko jest OK Nie jest OK bo reszta nie wie co i dlaczego wie - bo wszystko jest na swoim miejscu ( to co powinno ) - byś był na zlotach byś wiedział więcej
Guregoru Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 no i zauwazylem ze kilka postow zniknelo/usunieto przepraszam za to stwierdzenie, bo chyba przesadzilem z tak ostrym sformulowaniem Dobrze że troszkę wyolbrzymiłeś ....... moderatorzy się szybciej zainteresowali i teraz mi PW podsylaja i blagaja abym do nich dolaczyl bo taki spostrzegawczy jestem
Skydiver Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 sprawa wyjaśniona - wszystko jest OK Nie jest OK bo reszta nie wie co i dlaczego wie - bo wszystko jest na swoim miejscu ( to co powinno ) - byś był na zlotach byś wiedział więcej
Guregoru Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Dobra ja spadam czyli do wieczorka Jak by ktoś mnie szukał to jestem cały dzień na zapiździałej Żwirki i Wigury
Skydiver Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 A bajkę o wężu znasz...................... W twoim przypadku to węża to masz ale w kieszeni i nie syczy
A-rek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 W twoim przypadku to węża to masz ale w kieszeni i nie syczy widziales :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 W twoim przypadku to węża to masz ale w kieszeni i nie syczy widziales :gwizdanie: trzymał
Skydiver Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 W twoim przypadku to węża to masz ale w kieszeni i nie syczy widziales :gwizdanie: trzymał Po wymianie wtrysków się humorek wyostrzył co
miron78 Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 W twoim przypadku to węża to masz ale w kieszeni i nie syczy widziales :gwizdanie: trzymał Po wymianie wtrysków się humorek wyostrzył co
Skydiver Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 W Kurowie już wiosna Cytat : Knurowski MOSiR informuje, że w związku z wiosenną aurą lodowisko sezonowe w Knurowie będzie od dziś nieczynne. Dzieci mogą odłożyć łyżwy na najwyższą półkę w szafie i zabrać się za robienie marzanny.
miron78 Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 W Kurowie już wiosna Cytat : Knurowski MOSiR informuje, że w związku z wiosenną aurą lodowisko sezonowe w Knurowie będzie od dziś nieczynne. Dzieci mogą odłożyć łyżwy na najwyższą półkę w szafie i zabrać się za robienie marzanny. [br]Dopisany: 24 Luty 2010, 10:22_________________________________________________dobrze, że Knurowski MOSIR a nie Knurowski MIRON informuje..............
Rekomendowane odpowiedzi