miron78 Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 Guru - utwórz wątek o swojej furmance w dziale "moja A4" i zrób ankiete : CO MYŚLICIE O MOJEJ FURCE 1. Rozpędź się nią i przywal w mur - ale już 2. Rozpedź się nią i przywal nią w mur - może być za tydzień 3. Chyba ładna furka - trudno mi powiedzieć, jestem osobą niewidomą
A-rek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 na Gliwickich drogach mozna spotkac najnowszy model Audi :!:
krolu Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 wg mnie ta ankieta zawiera błędy logiczne, chyba jakiś pół-debil ją zakładał pytanie brzmi: "Z czym kojarzy Ci się kolor niebieski: " odpowiedzi:(przykładowa, jedna z wielu źle sformułowanych) "zwiędłe pytki"
bish - kopt Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Guru - utwórz wątek o swojej furmance w dziale "moja A4" i zrób ankiete : CO MYŚLICIE O MOJEJ FURCE 1. Rozpędź się nią i przywal w mur - ale już 2. Rozpedź się nią i przywal nią w mur - może być za tydzień 3. Chyba ładna furka - trudno mi powiedzieć, jestem osobą niewidomą :polew:
miron78 Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 wg mnie ta ankieta zawiera błędy logiczne, chyba jakiś pół-debil ją zakładał pytanie brzmi: "Z czym kojarzy Ci się kolor niebieski: " odpowiedzi:(przykładowa, jedna z wielu źle sformułowanych) "zwiędłe pytki" dlaczego pół debil a nie cały
bish - kopt Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 krolu ..rób sie po zlocie na różowo a potem bedziesz dla niebieskich szpiegował
Guregoru Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Guru - utwórz wątek o swojej furmance w dziale "moja A4" i zrób ankiete : CO MYŚLICIE O MOJEJ FURCE 1. Rozpędź się nią i przywal w mur - ale już 2. Rozpedź się nią i przywal nią w mur - może być za tydzień 3. Chyba ładna furka - trudno mi powiedzieć, jestem osobą niewidomą A tobie jak wyszło jak głosowali na twoje padło
krolu Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 dlaczego pół debil a nie cały bo potrafi pisać bez błędów, ortograficznych krolu ..rób sie po zlocie na różowo a potem bedziesz dla niebieskich szpiegował mówisz takie najwyższe poświęcenie dla dobra ogółu ? :mysli:
Guregoru Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 wg mnie ta ankieta zawiera błędy logiczne, chyba jakiś pół-debil ją zakładał pytanie brzmi: "Z czym kojarzy Ci się kolor niebieski: " odpowiedzi:(przykładowa, jedna z wielu źle sformułowanych) "zwiędłe pytki" Bo każdy normalny kapnie się że chodzi o kolor profilu choć zawsze trafi się czarna owca która nie zrozumie :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 krolu ..rób sie po zlocie na różowo a potem bedziesz dla niebieskich szpiegował
bish - kopt Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 wykończymy tą kontrabande a ty za to fioleta potem dostaniesz ....za szczególne zasługi
miron78 Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 wykończymy tą kontrabande a ty za to fioleta potem dostaniesz ....za szczególne zasługi
krolu Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 wykończymy tą kontrabande a ty za to fioleta potem dostaniesz ....za szczególne zasługi :mysli: no dobra - pisze o klubowicza ... ale ciiiiiiiiiiiiiiii :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 wykończymy tą kontrabande a ty za to fioleta potem dostaniesz ....za szczególne zasługi :mysli: no dobra - pisze o klubowicza ... ale ciiiiiiiiiiiiiiii :gwizdanie: ja tylko wrócisz z zimowego to możesz pisać w tej chwili nie spełniasz wymogów
A-rek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Krolu dostalem twoje PW i jestem jak najbardziej na TAK. musisz dokonac jeszcze tylko wplate i zostaniesz oficjalnie klubowiczem
miron78 Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 chyba ktoś dzisiaj przegoni Krakowskie :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 chyba ktoś dzisiaj przegoni Krakowskie :gwizdanie: kto :?:
miron78 Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 chyba ktoś dzisiaj przegoni Krakowskie :gwizdanie: kto :?:
A-rek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 chyba ktoś dzisiaj przegoni Krakowskie :gwizdanie: kto :?: i znow 2 posty wiecej
Rekomendowane odpowiedzi