Guregoru Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Esemes opowiadaj jak tam lolitki ....... na forum nie masz czasu a nie wierze że taaaki zapracowany jestes Pewnie by ci odpowiedział ale jego ręce już widziałeś to nie ma nic nowego do powiedzenia
SoMeS Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 dokladnie jestem wiekszy rezacz od Ciebie żartowniś Pewnie by ci odpowiedział ale jego ręce już widziałeś to nie ma nic nowego do powiedzenia przybyło 3cm w prawym bicepsie a tak na poważnie to faktycznie nie mam czasu na forum.. jak nie jeżdżę w jakieś delegacje to się spotuje... to jedna znajoma :gwizdanie: to dłubię coś przy aucie.. i tak leci
miron78 Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 pracuj, pracuj bo tu nikomu się nie chce
SoMeS Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 pracuj, pracuj bo tu nikomu się nie chce ja też w kulki lecę aż miło więc można powiedzieć że się z Wami solidaryzuję i jeszcze podwyżkę za to dostałem
Pucek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 jestem ale mam mega nerwy :evil: 3 razy pech - w drodze do roboty moje auto dostało z kamienia - szyba do wymiany w czasie szychty dowiaduję się że jednak nie dostanę na piątek urlopu, brak ludzi na koniec, a raczej gdy czekałem żeby odbić dyskietkę, automat wdupił i 2 zł szlak mnie trafia!!!!!!!!!
krolu Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 jestem ale mam mega nerwy :evil: 3 razy pech - w drodze do roboty moje auto dostało z kamienia - szyba do wymiany w czasie szychty dowiaduję się że jednak nie dostanę na piątek urlopu, brak ludzi na koniec, a raczej gdy czekałem żeby odbić dyskietkę, automat wdupił i 2 zł szlak mnie trafia!!!!!!!!! która szyba?? reszta :polew: :polew: :polew: a automat to przeChooj:D
Pucek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 oczywiście szyba przednia automat już nie raz dostał z buta, ale dzisiaj to przesadził
krolu Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 oczywiście szyba przednia automat już nie raz dostał z buta, ale dzisiaj to przesadził gorolskie wynalazki :polew:
Pucek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 oczywiście szyba przednia automat już nie raz dostał z buta, ale dzisiaj to przesadził gorolskie wynalazki :polew: Ty się nie śmiej tylko wal do Kaśki po pożyczkę i rezaj
Guregoru Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 oczywiście szyba przednia automat już nie raz dostał z buta, ale dzisiaj to przesadził Musisz z nim poważnie porozmawiać :polew:
krolu Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 oczywiście szyba przednia automat już nie raz dostał z buta, ale dzisiaj to przesadził gorolskie wynalazki :polew: Ty się nie śmiej tylko wal do Kaśki po pożyczkę i rezaj :polew: :polew: prędzej sprzedam to padło coś mnie wkurza...
Skydiver Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 oczywiście szyba przednia Ubezpieczenie szyby przedniej 67zł na rok
Pucek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 oczywiście szyba przednia Ubezpieczenie szyby przedniej 67zł na rok mądry Polak po szkodzie :gwizdanie: muszę sprawdzić czy moja polisa z Poczty nie obejmuje szyby
Skydiver Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 oczywiście szyba przednia Ubezpieczenie szyby przedniej 67zł na rok mądry Polak po szkodzie :gwizdanie: muszę sprawdzić czy moja polisa z Poczty nie obejmuje szyby Ubezpieczenie szyby jest osobne ...... nie traci się zniżek itd ....
miron78 Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 oczywiście szyba przednia Ubezpieczenie szyby przedniej 67zł na rok mądry Polak po szkodzie :gwizdanie: muszę sprawdzić czy moja polisa z Poczty nie obejmuje szyby obejmuje - ale tylko te w drzwiach poczty
krolu Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 oczywiście szyba przednia Ubezpieczenie szyby przedniej 67zł na rok mądry Polak po szkodzie :gwizdanie: muszę sprawdzić czy moja polisa z Poczty nie obejmuje szyby tak zakleją ci dziurę znaczkiem
Pucek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 oczywiście szyba przednia Ubezpieczenie szyby przedniej 67zł na rok mądry Polak po szkodzie :gwizdanie: muszę sprawdzić czy moja polisa z Poczty nie obejmuje szyby obejmuje - ale tylko te w drzwiach poczty
miron78 Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 oczywiście szyba przednia Ubezpieczenie szyby przedniej 67zł na rok mądry Polak po szkodzie :gwizdanie: muszę sprawdzić czy moja polisa z Poczty nie obejmuje szyby tak zakleją ci dziurę znaczkiem
Rekomendowane odpowiedzi