Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Bish...................dzięki za wczorajsze piwko - nie wiem z jakiej okazji było ale było dobre :)

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bish...................dzięki za wczorajsze piwko - nie wiem z jakiej okazji było ale było dobre :)

Miron i co słabo wyszło 11 sekund 0-100 to trochę lipa - nie wkleję tego na forum tak jak obiecałem :embarrassed: :embarrassed:
Opublikowano

b5d3b525c26e88a5med.jpg

Wesołych Śwąt :decayed:

Opublikowano
  • Autor

pomaluj jeszcze jedno - na trzeźwo :decayed:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 13:03_________________________________________________

Miron i co słabo wyszło 11 sekund 0-100 to trochę lipa - nie wkleję tego na forum tak jak obiecałem :embarrassed: :embarrassed:

o Twoją fure Ci chodzi ?

Opublikowano

czyli bedzie cos z tego czy mam na te allegro zajrzec :gwizdanie:

przecież od razu było wiadomo, że na pewno dam radę to odpalić...

wiem zawsze w ciebie wierzyłem :wink4:

chciałem się tylko wykazać moja wrodzoną skromnością i altruizmem :wink4: :wink4:

kuzwa jakich ty slow urzywasz ja cie nic nie rozumiem :polew: :polew:

Opublikowano

pomaluj jeszcze jedno - na trzeźwo :decayed:[br]

:polew:

Opublikowano

o Twoją fure Ci chodzi ?

Nie to są wyniki twojej - z tego dzisiejszego pomiaru :tongue4:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 13:08_________________________________________________

kuzwa jakich ty slow urzywasz ja cie nic nie rozumiem :polew: :polew:

po prostu jestem za***isty :decayed:
Opublikowano
  • Autor

:shocked:

Panamera Turbo w standardzie zaoferuje PDK i napęd na cztery koła oraz moc zwiększoną o 100 KM do 368 kW (500 KM). Osiągi tej wersji należą do klasy supersportów – przyśpieszenie 0-100 km/h w 4,2 s i prędkość maksymalna 303 km/h. Zużycie paliwa w cyklu mieszanym utrzymuje się na zadowalającym poziomie 12,2 l/100 km.

i ma 700NM.....................w benzynie :shocked:

Opublikowano

a z takiej okazji że w życiu takim rezaczem nie byłem, miałem troche tych autek ale wsjo radno mi było co tam pod maską siedzi i na jakich felach jeżdże - bedzie chyba na stare lata jakieś hobby :wink4:

:decayed:

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

b5d3b525c26e88a5med.jpg

Wesołych Śwąt :decayed:

:confused4: piłeś coś dzisiaj ? :polew:

no ale liczy sie intencja :good:

Opublikowano

to już Pucek w robocie by lepsze namalował :laghing2:

Opublikowano

a z takiej okazji że w życiu takim rezaczem nie byłem, miałem troche tych autek ale wsjo radno mi było co tam pod maską siedzi i na jakich felach jeżdże - bedzie chyba na stare lata jakieś hobby :wink4:

ty tam lepiej browarka z zona na zgode przez swieta wypij bo to czas pojednanie :wink4:

Opublikowano

ta niezle wygląda

http://otomoto.pl/audi-a5-carbon-matt-bandit-C9290566.html

ty tam lepiej browarka z zona na zgode przez swieta wypij bo to czas pojednanie :wink4:

niedoczekanie jej :chytry:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.