Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiesz królu o co chodziło :naughty:

nawet jak byś miał eskę zrobioną na 350 kuca to i tak ten kadett i golf II Cie wywali :disgust:

więc trzeba jakieś stare padło z napędem na 4 czyli b2 quattro :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wiesz królu o co chodziło :naughty:

nawet jak byś miał eskę zrobioną na 350 kuca to i tak ten kadett i golf II Cie wywali :disgust:

więc trzeba jakieś stare padło z napędem na 4 czyli b2 quattro :decayed:

b2 to już lepiej :kox:

A jak bym miał S4 i jebnął by mnie kadet i bym sobie żyły ciachnął (p.s. ja wyznaję tylko DIESLE POWER) więc prędzej u mnie w furze będzie RS4 body i AWX niż bym miał sobie S4 kupić :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

i ja też już w domciu - dzięki wszystkim za kolejny mega wspólny wypad - było mega za***iście - a foty :good: :good: :good:[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2010, 20:44_________________________________________________Jak już sami stwierdziliście, nawet się nakręciłem dzisiaj na to ściganko :decayed: ale na następnej imprezie będę raczej kibicował - za wysoki poziom, żeby moją furą coś zdziałać - to nie autko do takiej zabawy - mimo to dziś mi się mega podobało

Ps. Szkoda, że nie było ulewy :decayed: wkleił bym teraz foto z pucharem :decayed:

Opublikowano

:polew:

jak by padało to miał byś pewny puchar :decayed:

Opublikowano

lolki powiedzcie czy jak klima bedzie pusta to podczas włączenia jej bedzie słychac ten charakterystyczny "klik" sprężarki ??? :confused4:

fijolet foty :good:

a keżor ,wiatr we włosach :polew: :polew: dobrze ze mu aparat nie wypadł :gwizdanie:

Opublikowano

Ja też załuję, że nie startowałem..

rzucicie okiem tu:

http://www.automobilklub.opole.pl/dokumenty/sprint/podzialklas.pdf

nie miałbym konkurencji :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2010, 20:52_________________________________________________klasa 5B była by moja :kox:

Opublikowano
  • Autor

chyba Krolu nie bardzo Twoja - bo np. golf I 2.0tdi byłby w Twojej klasie :)[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2010, 21:08_________________________________________________ten żółty co zrobił pierwsze miejsce

Opublikowano

chyba Krolu nie bardzo Twoja - bo np. golf I 2.0tdi byłby w Twojej klasie :)[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2010, 21:08_________________________________________________ten żółty co zrobił pierwsze miejsce

a nie przekracza 2.0 pojemności np. nie ma 2063ccm ? :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor
:no:[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2010, 21:13_________________________________________________Krolu w tej klasie było dużo tdi - 120,130 i więcej kucy - więc raczej cieńko to widze :confused4:
Opublikowano

:no:

a no to w takim razie lipa :confused4: poza tym, z tym moim startem to i tak żart :wink4: :wink4:
Opublikowano
  • Autor

Jak będziecie miać jakieś ciekawe foto czy filmiki to możecie wkleić do tematu mojej furki - z góry dzięki :wink4:

Opublikowano

nie wystartował bym na tych kołpakach...

potem na parkingu zaraz by je ukradli... :kwasny: :kwasny: :kwasny:[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2010, 21:15_________________________________________________Miron, mi się wciął w wypowiedź :kwasny:

Opublikowano
  • Autor
:decayed:
Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

A ty z czego lejesz :cool1:

Opublikowano

ten typ tak ma :decayed:

Opublikowano

Z wypowiedzi Krola o jego kołpakach...

Opublikowano

ten typ tak ma :decayed:

:decayed:

Z wypowiedzi Krola o jego kołpakach...

To akurat sama prawda co mówi, kiedyś byliśmy na imprezie w Zielonej i wyobraź sobie że z parkingu należącego do ośrodka chcieli Krolowi w nocy ukraść kołpaki.... całe szczęście później się znalazły

pod jego autem :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Witam, przedstawiam wam SWAP w moim wykonaniu czyli przejście z AHU 90ps na AVF 130PS oraz skrzyni 6 :good:

Do SWAP'a potrzebne sa

- silnik AVF 131PS kompletny razem z instalacją i kompem, dawca to PASSAT FL

- skrzynia 6 z łapami + lewarek zmiany biegów + sanki

- smog z pompą paliwa do 131ps

- chłodnica paliwa

- przepływomierz od 131ps( ja dorzucę do tego jeszcze puszkę filtra, rurę gumową łączącą przepływkę z turbo, harmonijkę plastikową górną od 131ps)

to dla wszystkich napinaczy, którzy jak robią takie oczy :shocked: :shocked: i się śmieją jak mówię, że przy swapie AWX -a trzeba dołożyć chłodnice paliwa :disgust: :disgust: :disgust:

no oczywiscie ze trzeba, kazdy pompowtrysk ma taka chlodnice pod samochodem :gwizdanie:

Krolu ladne fotki :good:

Opublikowano

złodziej był kumaty - wiedział, że w każdym jest nadajnik i nastąpi autodestrukcja jak się oddali na 100m

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.