Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja przynajmniej schudłem :naughty:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

to może dziś grill :gwizdanie:

Zajebi... pomysł ... ale gdzie go rozaplimy??? Mam miejscówke..... Glickie Lotnisko... przy takiej pogodzie idealne.... tylko zakupy by trzeba zrobi przed bo tam się nic nie kupi...[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 09:48_________________________________________________

ja przynajmniej schudłem :naughty:

Panowie bez spamu to powazny temat... pupy sobie pooglądacie na spocie i porównacie...

Opublikowano

Mario, mamy miejscówkę na grill :naughty:

mówię o grillu bo:

-ma być 23 stopnie i nie padać

-to będzie pierwszy grill w tym roku na naszych spotach

-no i to już prawie maj :decayed:

miejscówka to albo na drodze za decathlonem tam gdzie upalaliśmy zimą, albo przed wjazdem na Arenę, albo na strefie :wink4:

Opublikowano

Mario, mamy miejscówkę na grill :naughty:

mówię o grillu bo:

-ma być 23 stopnie i nie padać

-to będzie pierwszy grill w tym roku na naszych spotach

-no i to już prawie maj :decayed:

miejscówka to albo na drodze za decathlonem tam gdzie upalaliśmy zimą, albo przed wjazdem na Arenę, albo na strefie :wink4:

Pucek co ja moge więcej powiedziec..... jade po kiełobase browary i jestem gotowy... :naughty:

Opublikowano

To dajcie znać a ja spadam

Do wieczorka :hi:

Opublikowano

aaa i Mario, nie na strefie tam gdzie się ścigają, ale w innym miejscu, dobre miejsce bo można i się pościgać i na spokojnie zrobić grilla :wink4:

Opublikowano

Lista chętnych na Dzisiejszego Spoto Grila :

1. Pucek

2. Guregoru

3. Mario + Ola

... ( dopisywac sie... )

Opublikowano

eee tam lista nie potrzebna, na żarło każdy jest chętny :polew:

Opublikowano

aaa i Mario, nie na strefie tam gdzie się ścigają, ale w innym miejscu, dobre miejsce bo można i się pościgać i na spokojnie zrobić grilla :wink4:

Spoko pucek mnie tam nie musisz mówic dwa razy.. jestem zawsze na TAK...

Wysyłamy Privy ???[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 09:56_________________________________________________

eee tam lista nie potrzebna, na żarło każdy jest chętny :polew:

No takkk tylko niech wiedzą że cosik się organizuje...

Opublikowano

no można :decayed:

to Ty wysyłasz do wszystkich z SG, a ja do wszystkich z SK :>

Opublikowano
  • Autor

jaka lista - Ci co będą na spocie będą na grilu - proste - po co komu lista jak grill ma być w czasie zlotu ?

miejsce to też nie problem - wybierzemy na Arenie

najważniejsze - kto zabiera i ma grila ?

Opublikowano

jaka lista - Ci co będą na spocie będą na grilu - proste - po co komu lista jak grill ma być w czasie zlotu ?

miejsce to też nie problem - wybierzemy na Arenie

najważniejsze - kto zabiera i ma grila ?

Jak nie będzie nikt miał grila to się zrzucimy po 2 zł i sie kupi w arenie takiego małego za 20 zł i już problemów nie będzie... ani na spotach ani w Kamieniu...

Opublikowano

Koks :hi:

nie panikuj, wysłać pw chcemy żeby przyjechało więcej ludzi :naughty:

[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 10:02_________________________________________________noo ja też myślałem że najwyższy czas kupić klubowego grilla :rolleyes:

zrobimy zrzutkę po 3 albo 5 zł i kupi się już taki większy, lepszy, którego łatwo poskładać, będzie już na wszystkie wypady :)

Opublikowano
  • Autor

PW możecie wysyłać - nie widzę problemu :wink4:[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 10:03_________________________________________________ja zobaczę czy mam tam jakiś węgiel i rozpałke

Opublikowano

guru mi dzwonił i zabierze węgiel

Opublikowano
  • Autor

a co do miejsca to te gdzie już robiliśmy grila - przed Areną też nie jest złe :wink4:[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 10:05_________________________________________________

guru mi dzwonił i zabierze węgiel

ok[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 10:05_________________________________________________ja na bank będę miał rozpałke i jedno krzesło :decayed:

Opublikowano

no może być tam przed Areną a koło tego mostu, ale trzeba sprawdzić czy da się tam wjechać i czy nie ma metrowej trawy :decayed:

Opublikowano
  • Autor

się zobaczy :wink4:

Opublikowano

noo to pasuje, Miron bierze rozpałke, Guru węgiel, na Grilla się zrzuci a każdy sobie przywiezie kiełbaski i po piwku dla smaku :kox:

Opublikowano
  • Autor
:good:[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 10:07_________________________________________________A grilla trzeba jakiegoś kupić i o niego zadbać - żeby nam starczył na sezon i nasze imprezy :wink4:[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 10:08_________________________________________________ja tam chyba nawet jeszcze mam jakieś tacki i sztućce - jak jeszcze są to zabiorę
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.