diman Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja na serio dzisiaj odpadam jak dowiem się że byłeś... a ty pucek jak tam masz nocki i pewnie nie idziesz z oszczednosci :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja na serio dzisiaj odpadam jak dowiem się że byłeś... a ty pucek jak tam masz nocki i pewnie nie idziesz z oszczednosci :gwizdanie: mam nockę i nie idę bo zbieram kasę :gwizdanie:
diman Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja na serio dzisiaj odpadam jak dowiem się że byłeś... a ty pucek jak tam masz nocki i pewnie nie idziesz z oszczednosci :gwizdanie: mam nockę i nie idę bo zbieram kasę :gwizdanie: spatrz mi tam robote u ciebie
Pucek Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja na serio dzisiaj odpadam jak dowiem się że byłeś... a ty pucek jak tam masz nocki i pewnie nie idziesz z oszczednosci :gwizdanie: mam nockę i nie idę bo zbieram kasę :gwizdanie: spatrz mi tam robote u ciebie jak byś powiedział to pod koniec tam tego roku i byś miał mniej niż 30 lat to bym Ci załatwił
diman Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja na serio dzisiaj odpadam jak dowiem się że byłeś... a ty pucek jak tam masz nocki i pewnie nie idziesz z oszczednosci :gwizdanie: mam nockę i nie idę bo zbieram kasę :gwizdanie: spatrz mi tam robote u ciebie jak byś powiedział to pod koniec tam tego roku i byś miał mniej niż 30 lat to bym Ci załatwił jasne ty sie do mojego wieku nie przypierniczaj smarkaczu
Pucek Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 życie Diman, taka jest prawda, u mnie w spółce nie przyjmują dziadków
diman Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 życie Diman, taka jest prawda, u mnie w spółce nie przyjmują dziadków ;(
Pucek Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 życie Diman, taka jest prawda, u mnie w spółce nie przyjmują dziadków ;( dobra, a teraz spadam do dentysty... ;(
miron78 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 życie Diman, taka jest prawda, u mnie w spółce nie przyjmują dziadków ;( dobra, a teraz spadam do dentysty... ;( a niech Ci wydupi co drugi ząb - będziesz w Zatorze bilety kasował
krolu Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja na serio dzisiaj odpadam Miron ale ty tak zawsze gadasz...
miron78 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja na serio dzisiaj odpadam Miron ale ty tak zawsze gadasz... ale dzisiaj na serio przeca gadam że na serio
krolu Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja na serio dzisiaj odpadam Miron ale ty tak zawsze gadasz... ale dzisiaj na serio przeca gadam że na serio ok - w piątek sobie odbijemy :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 życie Diman, taka jest prawda, u mnie w spółce nie przyjmują dziadków ;( dobra, a teraz spadam do dentysty... ;( a niech Ci wydupi co drugi ząb - będziesz w Zatorze bilety kasował bardzo śmieszne :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja na serio dzisiaj odpadam Miron ale ty tak zawsze gadasz... ale dzisiaj na serio przeca gadam że na serio ok - w piątek sobie odbijemy :polew: :polew: już dzwoniłem do mojej - że w piątek spiż się szykuje w końcu dojdzie do skutku spiż z naszymi laskami jeszcze tylko trzeba Majkiego namówić
diman Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja na serio dzisiaj odpadam Miron ale ty tak zawsze gadasz... ale dzisiaj na serio przeca gadam że na serio ok - w piątek sobie odbijemy :polew: :polew: już dzwoniłem do mojej - że w piątek spiż się szykuje w końcu dojdzie do skutku spiż z naszymi laskami jeszcze tylko trzeba Majkiego namówić dokladnie
egon47 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 nic jestem uhahany ze mam weekend [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 15:03_________________________________________________ co tam niejadąca ośka? :gwizdanie: pocieszam sie ze Ty masz niejadace Q;p
Rekomendowane odpowiedzi