Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a tak jakoś nas naszło - ale to chyba tylko takie chwilowe :)[br]Dopisany: 02 Lipiec 2010, 10:46_________________________________________________Rozumiem, że grilla, węgiel i rozpałke dacie radę dzisiaj przywieść ?

Opublikowano

a tak jakoś nas naszło - ale to chyba tylko takie chwilowe :)[br]Dopisany: 02 Lipiec 2010, 10:46_________________________________________________Rozumiem, że grilla, węgiel i rozpałke dacie radę dzisiaj przywieść ?

jja dziś wpadam na totalnego sępa :naughty: :naughty:

p.s. nie podoba mi się, że w miejscu starego "cytuj" mam "usuń" już prawie 2 razy bym usunął czyjś post który chciałem zacytować :disgust:

Opublikowano

:hi:

:hi:

po robocie, niestety z małymi niespodziankami, ale koniec dnia na wesoło bo kupiłem bratu auto, tzn ja załatwiłem i przywiozłem a matka zapłaciła :polew:

sejak 900 young, leciałem nim 140km/h i już się bałem, ale serio fajne małe padło :) aaa i przebieg....34 tyś km :kox: dziwne ale prawdziwe

Jeszcze powiedz że czerwony i że zakupiony w Chudowie... :gwizdanie:

Misie kolorowe jak z niedzielą wybiera się ktoś na ten Kamień Śl. ?????

nie, z Pawłowic, od kolegi z roboty tzn od jego ojca :)[br]Dopisany: 02 Lipiec 2010, 10:53_________________________________________________no właśnie, co z tym kamieniem? :gwizdanie:

nakręciliście się na jakieś pogorię a o kamieniu ani słowa :rolleyes:

chciałem startować ale raczej do niedzieli nie wymienię sprzęgła, dopiero dzisiaj odbieram a gdzie tam montaż :disgust:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2010, 10:55_________________________________________________żeeee co? :shocked: Królu ma opcję moderowania na śląskich? :wallbash:

Miron, schodzisz na psy :decayed:

Opublikowano

decydujcie co chcecie robić i się zgadujcie - jak będę miał możliwości to się dołączę ale tak osobiście uważam, że przy takiej pogodzie to lepiej gdzieś nad wodę wyskoczyć[br]Dopisany: 02 Lipiec 2010, 10:59_________________________________________________

Miron, schodzisz na psy

sorry ale kasy potrzebowałem :polew:

Opublikowano

nie mam pytań, jak te dwa geje mają opcję moderowania to ja chcę fiolet :gwizdanie:

:decayed:

Opublikowano

Pucek - chyba to będzie pierwszy post, który z edytuję :decayed: :decayed: na mniej więcej taki:

Krolu gratuluję moderatora - należał Ci się od dawna... zawsze byłeś moim idolem... :notworthy: :notworthy:

żartuję, gadajcie se co chcecie :wink4:

Opublikowano

Pucek - chyba to będzie pierwszy post, który z edytuję :decayed: :decayed: na mniej więcej taki:

Krolu gratuluję moderatora - należał Ci się od dawna... zawsze byłeś moim idolem... :notworthy: :notworthy:

:polew:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2010, 11:03_________________________________________________Pucek nic sie nie martw - Krolu ma możliwość moderowania w zlotach śląskich i w działach technicznych w silnikach diesla do 100ps :decayed:

Opublikowano

nie fikaj chudy bo napiszę do Fuga i Cie zdegraduje :naughty:

Opublikowano

nie fikaj chudy bo napiszę do Fuga i Cie zdegraduje :naughty:

teraz to wiesz co ty mi możesz :kox: :kox: :kox: :kox: [br]Dopisany: 02 Lipiec 2010, 11:05_________________________________________________podpowiem Ci, zjechać z drogi jak Cię będę na gokarcie objeżdzać :kox: :kox:
Opublikowano

Królu, a byliśmy jeszcze niedawno kolegami :disgust:

Opublikowano

Królu, a byliśmy jeszcze niedawno kolegami :disgust:

nie przypominam sobie :gwizdanie:
Opublikowano

Pucek - tak między nami to Ty miałeś mieć tą funkcje - ale jak Hugo zobaczył jak dajesz ognia na krokodylu to zrezygnował

Opublikowano

Pucek - tak między nami to Ty miałeś mieć tą funkcje - ale jak Hugo zobaczył jak dajesz ognia na krokodylu to zrezygnował

:kox: :kox: :kox:

podbudowałeś mnie teraz, niech tą opcję ma Królu :>

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

i tak już nie ma somesa ani rudi... więc na co mi ona teraz :gwizdanie:
Opublikowano

Tobie może i na nic ale mi tam kasa się przyda :decayed:

Opublikowano

Tobie może i na nic ale mi tam kasa się przyda :decayed:

no dzięki mnie twoja fura będzie w końcu jakoś wyglądać :naughty:
Opublikowano

jasne..................za 500zł to mogę sobie opony czernidłem zrobić

Opublikowano

jasne..................za 500zł to mogę sobie opony czernidłem zrobić

takiemu to zawsze źle..