Bulczas Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 O jakiej wskazówce mówicie. :gwizdanie: Damianie podpowiedz coś młodemu kierowcy co by mógł lepiej latać bokami po zakrętach
Pucek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 O jakiej wskazówce mówicie. :gwizdanie: Damianie podpowiedz coś młodemu kierowcy co by mógł lepiej latać bokami po zakrętach Ciebie to nie tyczy bo szybciej Ci ładuje, ja zbyt późno wchodziłem w zakręt, dlatego zawsze musiałem pociągnąć na ręcznym, a po wskazówce przed zakrętem gaz do dechy i w zakręcie lecę bokiem
Bulczas Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 O jakiej wskazówce mówicie. :gwizdanie: Damianie podpowiedz coś młodemu kierowcy co by mógł lepiej latać bokami po zakrętach Ciebie to nie tyczy bo szybciej Ci ładuje, ja zbyt późno wchodziłem w zakręt, dlatego zawsze musiałem pociągnąć na ręcznym, a po wskazówce przed zakrętem gaz do dechy i w zakręcie lecę bokiem Tylko brakuje i u mnie ręczny to niezbędna sprawa [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 21:18_________________________________________________Dajcie jakieś filmiki z tego ślizgania co było w ten piątek :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 w sumie zamieszałem, po prostu za późno dodawałem gazu, bo u mnie ładuje na wyższych obrotach [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 21:20_________________________________________________ :kox: Adamie, było co?
diman Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 O jakiej wskazówce mówicie. :gwizdanie: Damianie podpowiedz coś młodemu kierowcy co by mógł lepiej latać bokami po zakrętach Rafale tobie zostaje tylko zarzucenie wozidla na recznym ty masz ośkę :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 21:24_________________________________________________ w sumie zamieszałem, po prostu za późno dodawałem gazu, bo u mnie ładuje na wyższych obrotach [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 21:20_________________________________________________ :kox: Adamie, było co? wczesnie sie zmyl to pewnie bylo
krolu Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 w sumie zamieszałem, po prostu za późno dodawałem gazu, bo u mnie ładuje na wyższych obrotach [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 21:20_________________________________________________ :kox: Adamie, było co? [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 21:25_________________________________________________ wczesnie sie zmyl to pewnie bylo po spiżu nic :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 w sumie zamieszałem, po prostu za późno dodawałem gazu, bo u mnie ładuje na wyższych obrotach [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 21:20_________________________________________________ :kox: Adamie, było co? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ty moder co to za cytat :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 21:26_________________________________________________masz szczescie
krolu Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ty moder co to za cytat :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 21:26_________________________________________________masz szczescie a wy wyrwaliście coś ? :gwizdanie:
diman Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ty moder co to za cytat :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 21:26_________________________________________________masz szczescie a wy wyrwaliście coś ? :gwizdanie: pucek prawie
Pucek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ty moder co to za cytat :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 21:26_________________________________________________masz szczescie a wy wyrwaliście coś ? :gwizdanie: ja prawie wyrwałem dotknąłem jej :polew:
krolu Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ty moder co to za cytat :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 21:26_________________________________________________masz szczescie a wy wyrwaliście coś ? :gwizdanie: ja prawie wyrwałem dotknąłem jej :polew: :polew: w łokieć ? :polew:
diman Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ty moder co to za cytat :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 21:26_________________________________________________masz szczescie a wy wyrwaliście coś ? :gwizdanie: ja prawie wyrwałem dotknąłem jej :polew: :polew: w łokieć ? :polew: chyba to bylo ramie :polew:
krolu Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ty moder co to za cytat :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 21:26_________________________________________________masz szczescie a wy wyrwaliście coś ? :gwizdanie: ja prawie wyrwałem dotknąłem jej :polew: :polew: w łokieć ? :polew: chyba to bylo ramie :polew: ramie - grubo :kox: :kox: ale dzieci nie będzie ? :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 nie pitolcie tańczyłem za nią po czym chwyciłem ją w pasie, więc konkretnie
krolu Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 nie pitolcie tańczyłem za nią po czym chwyciłem ją w pasie, więc konkretnie j**any :kox:
diman Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ty moder co to za cytat :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 21:26_________________________________________________masz szczescie a wy wyrwaliście coś ? :gwizdanie: ja prawie wyrwałem dotknąłem jej :polew: :polew: w łokieć ? :polew: chyba to bylo ramie :polew: ramie - grubo :kox: :kox: ale dzieci nie będzie ? :gwizdanie: dzieci raczej nie bedzie tak daleko nie zaszedł ale i tak kamil milowy w tych sprawach u pucka beda z niego ludzie
Rekomendowane odpowiedzi