krolu Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 dla mnie najlepszy był by poniedziałek zaraz po świętach, bo mam na noc niestety o urlopie mogę zapomnieć [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 18:17_________________________________________________Królu, nie pitol, jak te armatki nawalały to nic momentami nie widziałem ja sobie żartuje - misiu :naughty:
krolu Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 misiu? ja wolę kobiety no udowodniłeś to w piątek :kox:
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 misiu? ja wolę kobiety no udowodniłeś to w piątek :kox: jak bym był wypity to bym jej nie odpuścił
krolu Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 misiu? ja wolę kobiety no udowodniłeś to w piątek :kox: jak bym był wypity to bym jej nie odpuścił to byś teraz na dołku siedział :polew:
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 misiu? ja wolę kobiety no udowodniłeś to w piątek :kox: jak bym był wypity to bym jej nie odpuścił to byś teraz na dołku siedział :polew: kiedyś musi być ten pierwszy raz
krolu Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 misiu? ja wolę kobiety no udowodniłeś to w piątek :kox: jak bym był wypity to bym jej nie odpuścił to byś teraz na dołku siedział :polew: kiedyś musi być ten pierwszy raz ale czy zaraz za to musi być wyrok :naughty:
krolu Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 eee w zawieszeniu może być za gwałt nie dają w zawieszeniu wiem po kolegach :decayed:
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 eee w zawieszeniu może być za gwałt nie dają w zawieszeniu wiem po kolegach :decayed: to niefajnie
krolu Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 eee w zawieszeniu może być za gwałt nie dają w zawieszeniu wiem po kolegach :decayed: to niefajnie "majty" na takich mówią :naughty:
Mario22 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 To co wyjazd taki jak w tamtym roku... REPLAY.... na ten sam wyciag.... :naughty:
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 To co wyjazd taki jak w tamtym roku... REPLAY.... na ten sam wyciag.... :naughty: może być :gwizdanie: tak co mnie trochę poduczysz :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 To co wyjazd taki jak w tamtym roku... REPLAY.... na ten sam wyciag.... :naughty: może być :gwizdanie: tak co mnie trochę poduczysz :gwizdanie: Spoko spoko... władzom tego forum proponuje podwiesić watek wyjazdu i zacząć coś montować, chociażby liste wstepna chetnych i termin bo znów popadniemy organizacyjnie...
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 noo ja muszę znać wcześniej termin :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 noo ja muszę znać wcześniej termin :gwizdanie: Dlatego napisalem żeby Ci którzy mogą podwiesić wątek taki stworzyli i podwiesili...w tamtym roku byl tylko jeden wspólny wyjazd co nie znaczy że w tym roku takich wyjazdów nie może być więcej... Keżor już dzis zaliczyl wyjazd i gdyby nie impreza rodzinna na pewno bym tez z nim jechał...
krolu Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 noo ja muszę znać wcześniej termin :gwizdanie: ja też :gwizdanie:Mario stwórz wątek ja go podwieszę
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 ja bym pojechał nawet w przyszłym tygodniu, ale niestety dwie soboty pod rząd muszę dupać w robocie bo odrabiamy
Rekomendowane odpowiedzi