Mario22 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 noo ja muszę znać wcześniej termin :gwizdanie: ja też :gwizdanie:Mario stwórz wątek ja go podwieszę OK chwilka..
krolu Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 ja bym pojechał nawet w przyszłym tygodniu, ale niestety dwie soboty pod rząd muszę pupać w robocie bo odrabiamy w weekendy to lipa, lepiej wziąć w tyg. wolne
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 dlatego mi pasuje poniedziałek po świętach mam nockę... więc do 20 czas, ale obstawiam że i tak bym wziął urlop
krolu Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 dlatego mi pasuje poniedziałek po świętach mam nockę... więc do 20 czas, ale obstawiam że i tak bym wziął urlop tylko w ten weekend duzo ludzi bierze wolne.. będzie full na stokach
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 możemy jechać w przyszłym tygodniu :gwizdanie: przed świętami oczywiście, jak będą odpowiednie warunki
krolu Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 możemy jechać w przyszłym tygodniu :gwizdanie: przed świętami oczywiście, jak będą odpowiednie warunki kurcze, z resztą po co się wypowiadam jak i tak raczej nie dam rady jechać..
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 możemy jechać w przyszłym tygodniu :gwizdanie: przed świętami oczywiście, jak będą odpowiednie warunki kurcze, z resztą po co się wypowiadam jak i tak raczej nie dam rady jechać.. :gwizdanie: ja bym najchętniej jutro pojechał
Mario22 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ja jade w piątek na 3 dni do niedzieli... :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ja jade w piątek na 3 dni do niedzieli... :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: hmmmmmmmmmmmmmmm urlopu na sobotę nie dostanę ale mógłbym przyjechać prosto po robocie w niedzielę, z samego rana
Mario22 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ja jade w piątek na 3 dni do niedzieli... :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: hmmmmmmmmmmmmmmm urlopu na sobotę nie dostanę ale mógłbym przyjechać prosto po robocie w niedzielę, z samego rana Wpadaj... może wpadnie też pitterra... ja bede tam gdzie zawsze czyli na Zagroniu a jade sam z Olka..
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ja jade w piątek na 3 dni do niedzieli... :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: hmmmmmmmmmmmmmmm urlopu na sobotę nie dostanę ale mógłbym przyjechać prosto po robocie w niedzielę, z samego rana Wpadaj... może wpadnie też pitterra... ja bede tam gdzie zawsze czyli na Zagroniu a jade sam z Olka.. a Ola jak jeździ? :gwizdanie: może będę miał przyjazną duszę na stoku Pitek powiadasz? hmm to tym bardziej się zastanowię
diman Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 To co wyjazd taki jak w tamtym roku... REPLAY.... na ten sam wyciag.... :naughty: nie tam gdzie w tamtym roku slabo bylo :gwizdanie: cos dłuższego by sie przydalo
Mario22 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ja jade w piątek na 3 dni do niedzieli... :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: hmmmmmmmmmmmmmmm urlopu na sobotę nie dostanę ale mógłbym przyjechać prosto po robocie w niedzielę, z samego rana Wpadaj... może wpadnie też pitterra... ja bede tam gdzie zawsze czyli na Zagroniu a jade sam z Olka.. a Ola jak jeździ? :gwizdanie: może będę miał przyjazną duszę na stoku Pitek powiadasz? hmm to tym bardziej się zastanowię Olka jeździ drugi sezon dopiero więc raczkuje... To co wyjazd taki jak w tamtym roku... REPLAY.... na ten sam wyciag.... :naughty: nie tam gdzie w tamtym roku slabo bylo :gwizdanie: cos dłuższego by sie przydalo Spoko diman mi tam obojetne weź tylko pod uwage że niektórzy stawiają pierwsze kroki...
krolu Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 że ku***a nie dam rady ? :polew: :polew:
diman Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ja jade w piątek na 3 dni do niedzieli... :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: hmmmmmmmmmmmmmmm urlopu na sobotę nie dostanę ale mógłbym przyjechać prosto po robocie w niedzielę, z samego rana Wpadaj... może wpadnie też pitterra... ja bede tam gdzie zawsze czyli na Zagroniu a jade sam z Olka.. a Ola jak jeździ? :gwizdanie: może będę miał przyjazną duszę na stoku Pitek powiadasz? hmm to tym bardziej się zastanowię Olka jeździ drugi sezon dopiero więc raczkuje... To co wyjazd taki jak w tamtym roku... REPLAY.... na ten sam wyciag.... :naughty: nie tam gdzie w tamtym roku slabo bylo :gwizdanie: cos dłuższego by sie przydalo Spoko diman mi tam obojetne weź tylko pod uwage że niektórzy stawiają pierwsze kroki... no wlasnie o pucku mysle on juz jezdzi jak zawodowiec przeciez jezdzil w tamtym roku :polew:
Mario22 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 że ku***a nie dam rady ? spoko Pucek nie o tobie akurat pisałem... twoje mo zliwości znam i wiem że dasz rade nawet na Vielkiej Raczy w SK...
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 noo ile to można się nauczyć na jednym wypadzie w góry? :gwizdanie: obstawiam trzy wyjazdy i będę za Wami nadążał Damianie... :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 23:12_________________________________________________ że ku***a nie dam rady ? spoko Pucek nie o tobie akurat pisałem... twoje mo zliwości znam i wiem że dasz rade nawet na Vielkiej Raczy w SK... baaaaaa tylko że ja to słabo widzę :polew:
diman Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 noo ile to można się nauczyć na jednym wypadzie w góry? :gwizdanie: obstawiam trzy wyjazdy i będę za Wami nadążał Damianie... :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 23:12_________________________________________________ że ku***a nie dam rady ? spoko Pucek nie o tobie akurat pisałem... twoje mo zliwości znam i wiem że dasz rade nawet na Vielkiej Raczy w SK... baaaaaa tylko że ja to słabo widzę :polew: e no teraz masz profi kurtalke wiec bedziesz pomykal
Rekomendowane odpowiedzi