Guregoru Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 rankiem Ciekawe czy Pucek jeszcze śpi
Mario22 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Chyba o 18... ja spadam do Olki na obiad.... a w plecaku sanki gogle kask i ciuchy... :polew: jak mnioe teściowa zobaczy to pomysli że jebniony jestem... :polew:
diman Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 rankiem Ciekawe czy Pucek jeszcze śpi napewno patrzac na jego wczorajsza banie to napewno :gwizdanie:
krolu Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 a o której jest spot? 18 ja nie dam rady... bo kumpel od sanek wraca po 18 do domu... chyba, że wpadnę bez...
diman Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 kurde widze ze calkiem duzy spot sie szykuje dzisiaj a mnie nie bedzie no niech to szlak jeszcze prawie pod moim domem sie spotujecie ;(
krolu Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 kurde widze ze calkiem duzy spot sie szykuje dzisiaj a mnie nie bedzie no niech to szlak jeszcze prawie pod moim domem sie spotujecie ;( ten Inter - to jest tam gdzie zakupy robiliśmy przed imprezą z okazji oblewania mirona tv?
diman Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 kurde widze ze calkiem duzy spot sie szykuje dzisiaj a mnie nie bedzie no niech to szlak jeszcze prawie pod moim domem sie spotujecie ;( ten Inter - to jest tam gdzie zakupy robiliśmy przed imprezą z okazji oblewania mirona tv? dokladnie tam zjezdzasz z A4 na rybnik i drugim zjazdem na knurow i po lewej go mijasz
miron78 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2010 Chyba o 18... ja spadam do Olki na obiad.... a w plecaku sanki gogle kask i ciuchy... :polew: jak mnioe teściowa zobaczy to pomysli że jebniony jestem... :polew: a nie jesteś
krolu Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 kurde widze ze calkiem duzy spot sie szykuje dzisiaj a mnie nie bedzie no niech to szlak jeszcze prawie pod moim domem sie spotujecie ;( ten Inter - to jest tam gdzie zakupy robiliśmy przed imprezą z okazji oblewania mirona tv? dokladnie tam zjezdzasz z A4 na rybnik i drugim zjazdem na knurow i po lewej go mijasz drugim zjazdem? to są dwa
Guregoru Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 rankiem Ciekawe czy Pucek jeszcze śpi napewno patrzac na jego wczorajsza banie to napewno :gwizdanie: No trochę złapał wczoraj alkoholu
miron78 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2010 kurde widze ze calkiem duzy spot sie szykuje dzisiaj a mnie nie bedzie no niech to szlak jeszcze prawie pod moim domem sie spotujecie ;( ten Inter - to jest tam gdzie zakupy robiliśmy przed imprezą z okazji oblewania mirona tv? tak
diman Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 kurde widze ze calkiem duzy spot sie szykuje dzisiaj a mnie nie bedzie no niech to szlak jeszcze prawie pod moim domem sie spotujecie ;( ten Inter - to jest tam gdzie zakupy robiliśmy przed imprezą z okazji oblewania mirona tv? dokladnie tam zjezdzasz z A4 na rybnik i drugim zjazdem na knurow i po lewej go mijasz drugim zjazdem? to są dwa ty sie tu nie nabijaj bo to duza wioska pod nazwa miasto jest
krolu Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 kurde widze ze calkiem duzy spot sie szykuje dzisiaj a mnie nie bedzie no niech to szlak jeszcze prawie pod moim domem sie spotujecie ;( ten Inter - to jest tam gdzie zakupy robiliśmy przed imprezą z okazji oblewania mirona tv? dokladnie tam zjezdzasz z A4 na rybnik i drugim zjazdem na knurow i po lewej go mijasz drugim zjazdem? to są dwa ty sie tu nie nabijaj bo to duza wioska pod nazwa miasto jest ok ... a jak nie bedzie drugiego zjazdu to
diman Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 kurde widze ze calkiem duzy spot sie szykuje dzisiaj a mnie nie bedzie no niech to szlak jeszcze prawie pod moim domem sie spotujecie ;( ten Inter - to jest tam gdzie zakupy robiliśmy przed imprezą z okazji oblewania mirona tv? dokladnie tam zjezdzasz z A4 na rybnik i drugim zjazdem na knurow i po lewej go mijasz drugim zjazdem? to są dwa ty sie tu nie nabijaj bo to duza wioska pod nazwa miasto jest ok ... a jak nie bedzie drugiego zjazdu to bedzie dopiero nie dawno go otworzyli :kox:
diman Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Ale na Śląskich ruch od rana bo to najlepsze watki :kox:
krolu Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 kurde widze ze calkiem duzy spot sie szykuje dzisiaj a mnie nie bedzie no niech to szlak jeszcze prawie pod moim domem sie spotujecie ;( ten Inter - to jest tam gdzie zakupy robiliśmy przed imprezą z okazji oblewania mirona tv? dokladnie tam zjezdzasz z A4 na rybnik i drugim zjazdem na knurow i po lewej go mijasz drugim zjazdem? to są dwa ty sie tu nie nabijaj bo to duza wioska pod nazwa miasto jest ok ... a jak nie bedzie drugiego zjazdu to bedzie dopiero nie dawno go otworzyli :kox: jest drugi, 5 km za Wrocławiem -> zawróć i 150 km prosto :naughty:
diman Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 kurde widze ze calkiem duzy spot sie szykuje dzisiaj a mnie nie bedzie no niech to szlak jeszcze prawie pod moim domem sie spotujecie ;( ten Inter - to jest tam gdzie zakupy robiliśmy przed imprezą z okazji oblewania mirona tv? dokladnie tam zjezdzasz z A4 na rybnik i drugim zjazdem na knurow i po lewej go mijasz drugim zjazdem? to są dwa ty sie tu nie nabijaj bo to duza wioska pod nazwa miasto jest ok ... a jak nie bedzie drugiego zjazdu to bedzie dopiero nie dawno go otworzyli :kox: jest drugi, 5 km za Wrocławiem -> zawróć i 150 km prosto :naughty: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi