krolu Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 kurde widze ze calkiem duzy spot sie szykuje dzisiaj a mnie nie bedzie no niech to szlak jeszcze prawie pod moim domem sie spotujecie ;( ten Inter - to jest tam gdzie zakupy robiliśmy przed imprezą z okazji oblewania mirona tv? dokladnie tam zjezdzasz z A4 na rybnik i drugim zjazdem na knurow i po lewej go mijasz drugim zjazdem? to są dwa ty sie tu nie nabijaj bo to duza wioska pod nazwa miasto jest ok ... a jak nie bedzie drugiego zjazdu to bedzie dopiero nie dawno go otworzyli :kox: jest drugi, 5 km za Wrocławiem -> zawróć i 150 km prosto :naughty: :gwizdanie: :naughty: :naughty:
Guregoru Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Ale na Śląskich ruch od rana bo to najlepsze watki :kox: Tak jest kurde widze ze calkiem duzy spot sie szykuje dzisiaj a mnie nie bedzie no niech to szlak jeszcze prawie pod moim domem sie spotujecie ;( ten Inter - to jest tam gdzie zakupy robiliśmy przed imprezą z okazji oblewania mirona tv? dokladnie tam zjezdzasz z A4 na rybnik i drugim zjazdem na knurow i po lewej go mijasz drugim zjazdem? to są dwa ty sie tu nie nabijaj bo to duza wioska pod nazwa miasto jest ok ... a jak nie bedzie drugiego zjazdu to bedzie dopiero nie dawno go otworzyli :kox: jest drugi, 5 km za Wrocławiem -> zawróć i 150 km prosto :naughty:
diman Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Ale na Śląskich ruch od rana bo to najlepsze watki :kox: Tak jest kurde widze ze calkiem duzy spot sie szykuje dzisiaj a mnie nie bedzie no niech to szlak jeszcze prawie pod moim domem sie spotujecie ;( ten Inter - to jest tam gdzie zakupy robiliśmy przed imprezą z okazji oblewania mirona tv? dokladnie tam zjezdzasz z A4 na rybnik i drugim zjazdem na knurow i po lewej go mijasz drugim zjazdem? to są dwa ty sie tu nie nabijaj bo to duza wioska pod nazwa miasto jest ok ... a jak nie bedzie drugiego zjazdu to bedzie dopiero nie dawno go otworzyli :kox: jest drugi, 5 km za Wrocławiem -> zawróć i 150 km prosto :naughty: a ty co sie Q..wa smiejesz leszczu pozwolił ci ktos
krolu Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 a ty co sie Q..wa smiejesz leszczu pozwolij ci ktos Szefie - za***ać mu ze łba? :naughty:
diman Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 a ty co sie Q..wa smiejesz leszczu pozwolij ci ktos Szefie - za***ać mu ze łba? :naughty: jak najbardziej :>
Guregoru Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Ale na Śląskich ruch od rana bo to najlepsze watki :kox: Tak jest kurde widze ze calkiem duzy spot sie szykuje dzisiaj a mnie nie bedzie no niech to szlak jeszcze prawie pod moim domem sie spotujecie ;( ten Inter - to jest tam gdzie zakupy robiliśmy przed imprezą z okazji oblewania mirona tv? dokladnie tam zjezdzasz z A4 na rybnik i drugim zjazdem na knurow i po lewej go mijasz drugim zjazdem? to są dwa ty sie tu nie nabijaj bo to duza wioska pod nazwa miasto jest ok ... a jak nie bedzie drugiego zjazdu to bedzie dopiero nie dawno go otworzyli :kox: jest drugi, 5 km za Wrocławiem -> zawróć i 150 km prosto :naughty: a ty co sie Q..wa smiejesz leszczu pozwolił ci ktos Pseplasam Ale wam już został jeden zjazd od Gliwic bo te przez parkingi sklepów się nie liczą
krolu Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 a ty co sie Q..wa smiejesz leszczu pozwolij ci ktos Szefie - za***ać mu ze łba? :naughty: jak najbardziej :> guru wyjdź no przed dom :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 a ty co sie Q..wa smiejesz leszczu pozwolij ci ktos Szefie - za***ać mu ze łba? :naughty: A co wiadro kreatyny zeżarłeś
krolu Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 a ty co sie Q..wa smiejesz leszczu pozwolij ci ktos Szefie - za***ać mu ze łba? :naughty: A co wiadro kreatyny zeżarłeś energia mnie rozpiera
diman Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 a ty co sie Q..wa smiejesz leszczu pozwolij ci ktos Szefie - za***ać mu ze łba? :naughty: jak najbardziej :> guru wyjdź no przed dom :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 a ty co sie Q..wa smiejesz leszczu pozwolij ci ktos Szefie - za***ać mu ze łba? :naughty: A co wiadro kreatyny zeżarłeś Mega Massa....
Guregoru Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 a ty co sie Q..wa smiejesz leszczu pozwolij ci ktos Szefie - za***ać mu ze łba? :naughty: A co wiadro kreatyny zeżarłeś energia mnie rozpiera Tyle energii w takim małym ciałku
Guregoru Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 a ty co sie Q..wa smiejesz leszczu pozwolij ci ktos Szefie - za***ać mu ze łba? :naughty: jak najbardziej :> guru wyjdź no przed dom :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie idę bo zimno choć ty do środka [br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 11:15_________________________________________________
krolu Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 a ty co sie Q..wa smiejesz leszczu pozwolij ci ktos Szefie - za***ać mu ze łba? :naughty: A co wiadro kreatyny zeżarłeś energia mnie rozpiera Tyle energii w takim małym ciałku małego to ty masz :naughty:
Guregoru Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 a ty co sie Q..wa smiejesz leszczu pozwolij ci ktos Szefie - za***ać mu ze łba? :naughty: A co wiadro kreatyny zeżarłeś energia mnie rozpiera Tyle energii w takim małym ciałku małego to ty masz :naughty: Na takie tematy to sobie z Puckiem pogadaj [br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 11:17_________________________________________________ A ty co się szczerzysz chcesz wyglądać jak ta emotikona
Pucek Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Cześć kurfa, ale mnie wczoraj pozamiatało musiałem odreagować no i z kuzynem i trzema wujkami wypiliśmy 2,5l wódki :> dalej mnie nosi
diman Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Cześć kurfa, ale mnie wczoraj pozamiatało musiałem odreagować no i z kuzynem i trzema wujkami wypiliśmy 2,5l wódki :> dalej mnie nosi napinacz
Rekomendowane odpowiedzi