diman Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 no i tak jak pisałem dobrzy w gadce a nie w czynach :evil:
krolu Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 no i tak jak pisałem dobrzy w gadce a nie w czynach :evil: bo się zaraz wkurzę i przypedałuje na ten knurków
Guregoru Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 no i tak jak pisałem dobrzy w gadce a nie w czynach :evil: bo się zaraz wkurzę i przypedałuje na ten knurków Nie wierze
diman Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 no i tak jak pisałem dobrzy w gadce a nie w czynach :evil: bo się zaraz wkurzę i przypedałuje na ten knurków zapraszam ja śmigam jeszcze z wozidłem i jestem wolny jak dzika świnia
krolu Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 no i tak jak pisałem dobrzy w gadce a nie w czynach :evil: bo się zaraz wkurzę i przypedałuje na ten knurków Nie wierze jak by tam jeszcze była jakaś rozsądna droga, w pt zrobiłem ponad 30 km i nie mam problemów z zakwasami.. 1-1,5h i trzymam pilot u dimana na chacie
Pucek Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 a mi już się kręci w palicy :polew:
diman Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 no i tak jak pisałem dobrzy w gadce a nie w czynach :evil: bo się zaraz wkurzę i przypedałuje na ten knurków Nie wierze jak by tam jeszcze była jakaś rozsądna droga, w pt zrobiłem ponad 30 km i nie mam problemów z zakwasami.. 1-1,5h i trzymam pilot u dimana na chacie ty juz nie narzekaj na trase jedna to autobana a druga to srednicowa obie maja po minimum dwa pasy [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2011, 21:31_________________________________________________ a mi już się kręci w palicy :polew: chlor
krolu Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 se jedna to autobana a druga to srednicowa obie maja po minimum dwa pasy :naughty no super droga na rower :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 no i tak jak pisałem dobrzy w gadce a nie w czynach :evil: bo się zaraz wkurzę i przypedałuje na ten knurków Nie wierze jak by tam jeszcze była jakaś rozsądna droga, w pt zrobiłem ponad 30 km i nie mam problemów z zakwasami.. 1-1,5h i trzymam pilot u dimana na chacie ty juz nie narzekaj na trase jedna to autobana a druga to srednicowa obie maja po minimum dwa pasy Właśnie Krolu wskakujesz na lewy i dajesz w piz*ę :polew:
diman Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 se jedna to autobana a druga to srednicowa obie maja po minimum dwa pasy :naughty no super droga na rower :gwizdanie: no to ruda śląska i pomału do przodu
krolu Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 no i tak jak pisałem dobrzy w gadce a nie w czynach :evil: bo się zaraz wkurzę i przypedałuje na ten knurków Nie wierze jak by tam jeszcze była jakaś rozsądna droga, w pt zrobiłem ponad 30 km i nie mam problemów z zakwasami.. 1-1,5h i trzymam pilot u dimana na chacie ty juz nie narzekaj na trase jedna to autobana a druga to srednicowa obie maja po minimum dwa pasy Właśnie Krolu wskakujesz na lewy i dajesz w piz*ę :polew: z 50 dych pociągnę :kox: :kox:
Guregoru Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 no i tak jak pisałem dobrzy w gadce a nie w czynach :evil: bo się zaraz wkurzę i przypedałuje na ten knurków Nie wierze jak by tam jeszcze była jakaś rozsądna droga, w pt zrobiłem ponad 30 km i nie mam problemów z zakwasami.. 1-1,5h i trzymam pilot u dimana na chacie ty juz nie narzekaj na trase jedna to autobana a druga to srednicowa obie maja po minimum dwa pasy Właśnie Krolu wskakujesz na lewy i dajesz w piz*ę :polew: z 50 dych pociągnę :kox: :kox: Ale jutro by mieli temat do TVN24
diman Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 no i tak jak pisałem dobrzy w gadce a nie w czynach :evil: bo się zaraz wkurzę i przypedałuje na ten knurków Nie wierze jak by tam jeszcze była jakaś rozsądna droga, w pt zrobiłem ponad 30 km i nie mam problemów z zakwasami.. 1-1,5h i trzymam pilot u dimana na chacie ty juz nie narzekaj na trase jedna to autobana a druga to srednicowa obie maja po minimum dwa pasy Właśnie Krolu wskakujesz na lewy i dajesz w piz*ę :polew: z 50 dych pociągnę :kox: :kox: wystarczy :kox:
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2011 co za koledzy - Diman sam w domu a oni na kase patrzą zamiast odwiedzić biednego:decayed:
Guregoru Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 co za koledzy - Diman sam w domu a oni na kase patrzą To jedziesz po Krola
diman Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 co za koledzy - Diman sam w domu a oni na kase patrzą zamiast odwiedzić biednego dobrze gada nudzę się a oni ino koszta liczą
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2011 co za koledzy - Diman sam w domu a oni na kase patrzą To jedziesz po Krola a Ty go odwozisz :gwizdanie:
diman Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 co za koledzy - Diman sam w domu a oni na kase patrzą To jedziesz po Krola a Ty go odwozisz :gwizdanie: po co zostanie
Guregoru Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 co za koledzy - Diman sam w domu a oni na kase patrzą To jedziesz po Krola a Ty go odwozisz :gwizdanie: Dobra ale twoim
Pucek Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 i przyjedzcie po mnie ŻARTUJĘ nie mogę, muszę jutro być 100% sprawny
Rekomendowane odpowiedzi