diman Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 co ty tak zmieniasz te wozidła [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2011, 19:52_________________________________________________raz corsa raz audi :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 a może corsą pojedziemy do pomarańczy :naughty:
diman Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 a może corsą pojedziemy do pomarańczy :naughty: :> :gwizdanie:
diman Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 a może corsą pojedziemy do pomarańczy :naughty: a poza tym co ty znowu masz z tym twoim niby nie zniszczalnym wozidłem :evil:
miron78 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 co ty tak zmieniasz te wozidła [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2011, 19:52_________________________________________________raz corsa raz audi :gwizdanie: byłem audi ale szły chmury i zmieniłem na corsę
krolu Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 nic, jeździ jutro po mnie na spota wpada :kox:
miron78 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 ja dziś jestem już po 3 browarach więc już nigdzie jako kierowca nie wsiądę - a jak coś to wcześniej się decydowac a nie jak wczoraj
Pucek Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Miron, przecież jutro wtorek, normalny dzień pracy, chociaż sorry, Ty nie pracujesz
diman Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 nic, jeździ jutro po mnie na spota wpada :kox: e no to po mnie tez chyba zajedzie [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2011, 20:25_________________________________________________ ja dziś jestem już po 3 browarach więc już nigdzie jako kierowca nie wsiądę - a jak coś to wcześniej się decydowac a nie jak wczoraj dpbrze gada ja nic nie pilem wiec moge robic za kierowce :kox:
miron78 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Miron, przecież jutro wtorek, normalny dzień pracy, chociaż sorry, Ty nie pracujesz
krolu Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 dpbrze gada ja nic nie pilem wiec moge robic za kierowce :kox: ja sie nie napalam bo i tka nic z tego nie wyjdzie :gwizdanie:
diman Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 dpbrze gada ja nic nie pilem wiec moge robic za kierowce :kox: ja sie nie napalam bo i tka nic z tego nie wyjdzie :gwizdanie: he to tak jak ja ale dałem znać o mojej gotowości :kox:
krolu Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 dpbrze gada ja nic nie pilem wiec moge robic za kierowce :kox: ja sie nie napalam bo i tka nic z tego nie wyjdzie :gwizdanie: he to tak jak ja ale dałem znać o mojej gotowości :kox: d*py to sa i tyle
diman Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 dpbrze gada ja nic nie pilem wiec moge robic za kierowce :kox: ja sie nie napalam bo i tka nic z tego nie wyjdzie :gwizdanie: he to tak jak ja ale dałem znać o mojej gotowości :kox: d*py to sa i tyle nie no to za dużo powiedziane poprostu ekipa sie wykruszyła i się starzeją co po niektórzy :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Diman, fajnie Ci się gada, ale Ty masz wolne cwaniaku :gwizdanie:
krolu Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 dpbrze gada ja nic nie pilem wiec moge robic za kierowce :kox: ja sie nie napalam bo i tka nic z tego nie wyjdzie :gwizdanie: he to tak jak ja ale dałem znać o mojej gotowości :kox: d*py to sa i tyle nie no to za dużo powiedziane poprostu ekipa sie wykruszyła i się starzeją co po niektórzy :gwizdanie: dla mnie to i tak są d*py :naughty:
diman Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Diman, fajnie Ci się gada, ale Ty masz wolne cwaniaku :gwizdanie: no może i tak tyle ze ty idziesz na 8 godzin i się luzujesz po robocie a ja na obrotach gibam przez 20godzin na dobę [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2011, 20:56_________________________________________________a po za tym to ty masz troszke ponad 20 lat powinienes bez spania sie bawic 30 godzin a nie smedzic tylko :evil:
Rekomendowane odpowiedzi