Pucek Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Siemka, już spakowany, zaraz uciekam :kox: Baaaaaajooo Siema z Rana... Pucek na wolnocłowym trzeba było kupować... na lotnisku... To kupiłem dla siebie :naughty:
egon47 Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Siema z Rana... Pucek na wolnocłowym trzeba było kupować... na lotnisku... Pucek leci do europy wiec na bez clowym sa normalne ceny;p
miron78 Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Opublikowano 26 Lipca 2011 - ja też pracuje - zero urlopu Pucek - jak już będziesz na tych wczasach to nie chodź tylko w tej koszulce z napisem "pozdrawiam - jestem z Rybnika" tylko zakładaj też inne
diman Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 siema po delegacji [br]Dopisany: 26 Lipiec 2011, 20:57_________________________________________________ siema tu już widzę nawet kapeluszy nikt nie wkleja :gwizdanie: coś tu przeczuwam nieuchronną śmierć wątka i Gliwickich spotów ;(
Guregoru Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 rankiem[br]Dopisany: 27 Lipiec 2011, 08:00_________________________________________________ coś tu przeczuwam nieuchronną śmierć wątka i Gliwickich spotów ;( Nie ma takiej opcji
Mario22 Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 wszyscy sie wczasują ni ma kto pisać Ja sie wczasuje ale mimo to tutaj zaglądam... :gwizdanie: :cool1:
Rekomendowane odpowiedzi