miron78 Opublikowano 21 Września 2011 Autor Opublikowano 21 Września 2011 bo sie wygadałem wczoraj w wątku Imprezy Krakusów
Mario22 Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 A ja właśnie sie dowiedziałem że drugi raz dzisiaj pójde do roboty na 8h...
tomaszstn Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 bo sie wygadałem wczoraj w wątku Imprezy Krakusów To widzę że się wszędzie udzielasz a nas już lekko ole.......
Mario22 Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 bo sie wygadałem wczoraj w wątku Imprezy Krakusów To widzę że się wszędzie udzielasz a nas już lekko ole....... Nie chce stron nabijać bo obiecał że jak dobijemy do 5000 stron to stawia wieczór all inclusive w Queensie... tak jak keżor na katowickich striptizerke...
tomaszstn Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Wo bo sie wygadałem wczoraj w wątku Imprezy Krakusów To widzę że się wszędzie udzielasz a nas już lekko ole....... Nie chce stron nabijać bo obiecał że jak dobijemy do 5000 stron to stawia wieczór all inclusive w Queensie... tak jak keżor na katowickich striptizerke... wow to porozmawiajmy trochę mamy już niewiele a weekend mam wolny
Mario22 Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Wo bo sie wygadałem wczoraj w wątku Imprezy Krakusów To widzę że się wszędzie udzielasz a nas już lekko ole....... Nie chce stron nabijać bo obiecał że jak dobijemy do 5000 stron to stawia wieczór all inclusive w Queensie... tak jak keżor na katowickich striptizerke... wow to porozmawiajmy trochę mamy już niewiele a weekend mam wolny No dokładnie... to co tam słychać ???
tomaszstn Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Wo bo sie wygadałem wczoraj w wątku Imprezy Krakusów To widzę że się wszędzie udzielasz a nas już lekko ole....... Nie chce stron nabijać bo obiecał że jak dobijemy do 5000 stron to stawia wieczór all inclusive w Queensie... tak jak keżor na katowickich striptizerke... wow to porozmawiajmy trochę mamy już niewiele a weekend mam wolny No dokładnie... to co tam słychać ??? Właśnie nabazgrałem że jak mi się uda to też dołączę do Was w Katowicach w sobotę[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 17:08_________________________________________________Widzę że też jedziesz
A4-Tomek Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Dziś odebrałem felgi (stalówki ) z malowania tam gdzie Dogi robił swoje fele do eSy. Musze przyznać robota porządna
A-rek Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 :gwizdanie: ładnie ale nabij więcej powietrza
A4-Tomek Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 :gwizdanie: nonono :> super felunek
tomaszstn Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 :gwizdanie: Mi się bardziej podobają niż poprzednie chociaż też miały swój urok na Twoim aucie
Pucek Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Egon, widzę że nie wytrzymałeś :> Wrzucić te moje fotki? :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Egon, widzę że nie wytrzymałeś :> Wrzucić te moje fotki? :gwizdanie: dawaj [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 22:21_________________________________________________ :gwizdanie: ładnie ale nabij więcej powietrza to byla przymiarka tylko prawdopodobnie juz w tym zezonie niebede zakladal [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 22:25_________________________________________________ :gwizdanie: Mi się bardziej podobają niż poprzednie chociaż też miały swój urok na Twoim aucie Sa do sprzedania jak cos
Guregoru Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 :gwizdanie: No ładnie wygląda tylko ta opona jakby trochę niedopompowana
keżor Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 :gwizdanie: albo jakieś kiepskie foto , albo lepiej sie prezentował na poprzednich kołach :gwizdanie:
tomaszstn Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Sa do sprzedania jak cos Kurde a myślałem że w piątek przyjedziesz na nowych felach Zakładaj i się pokaż a może się skuszę jak cena będzie dobra
Rekomendowane odpowiedzi