Pucek Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Przecież Paranormal oglądaliśmy u Dimana, jak jedynkę tak dwójkę Pamiętam to jak dziś, siedziałem na sofie bo na fotelu za bardzo się bałem
krolu Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Przecież Paranormal oglądaliśmy u Dimana, jak jedynkę tak dwójkę Pamiętam to jak dziś, siedziałem na sofie bo na fotelu za bardzo się bałem no to chyba mnie wtedy nie było... serio nie kojarzę, żebyśmy 2 u dimana oglądali...Proponuję w środę w przyszłym tyg ?
diman Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Przecież Paranormal oglądaliśmy u Dimana, jak jedynkę tak dwójkę Pamiętam to jak dziś, siedziałem na sofie bo na fotelu za bardzo się bałem no to chyba mnie wtedy nie było... serio nie kojarzę, żebyśmy 2 u dimana oglądali...Proponuję w środę w przyszłym tyg ? ok nie ma sprawy :kox:
Pucek Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 No to może faktycznie Cie nie było, nie wiem Przyszły tydzień, no mnie jak na razie i tak nie bierzcie pod uwagę bo nie wiem na którą zmianę mi przypadnie w pracy
krolu Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Przecież Paranormal oglądaliśmy u Dimana, jak jedynkę tak dwójkę Pamiętam to jak dziś, siedziałem na sofie bo na fotelu za bardzo się bałem no to chyba mnie wtedy nie było... serio nie kojarzę, żebyśmy 2 u dimana oglądali...Proponuję w środę w przyszłym tyg ? ok nie ma sprawy :kox: zapytam się jeszcze na tych "drugich" spotach czy ktoś chętny idzie :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Ja byłem na Giganci ze stali i naprawde polecam.... super dramat...
krolu Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Ja byłem na Giganci ze stali i naprawde polecam.... super dramat... ale co to wnosi do tematu? :gwizdanie: :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Ja byłem na Giganci ze stali i naprawde polecam.... super dramat... ale co to wnosi do tematu? :gwizdanie: :gwizdanie: To że to lepsza propozycja niż PA3...
diman Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Ja byłem na Giganci ze stali i naprawde polecam.... super dramat... dramat to będzie jak się jeszcze raz wpiepszysz w rozmowę młodzieńcze :evil:
krolu Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Ja byłem na Giganci ze stali i naprawde polecam.... super dramat... ale co to wnosi do tematu? :gwizdanie: :gwizdanie: To że to lepsza propozycja niż PA3... widziałem zwiastun i wydaje mi się mega kupą ten film... :naughty: z dramatów obecnie to na pewno wybiorę się na skórę w której żyję Pedro Almodóvara a nie o jakiś walczących robotach [br]Dopisany: 17 Październik 2011, 21:21_________________________________________________ Ja byłem na Giganci ze stali i naprawde polecam.... super dramat... dramat to będzie jak się jeszcze raz wpiepszysz w rozmowę młodzieńcze :evil: dobrze gada polać mu :kox: - kiedy ?
diman Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Ja byłem na Giganci ze stali i naprawde polecam.... super dramat... ale co to wnosi do tematu? :gwizdanie: :gwizdanie: To że to lepsza propozycja niż PA3... widziałem zwiastun i wydaje mi się mega kupą ten film... :naughty: z dramatów obecnie to na pewno wybiorę się na skórę w której żyję Pedro Almodóvara a nie o jakiś walczących robotach [br]Dopisany: 17 Październik 2011, 21:21_________________________________________________ Ja byłem na Giganci ze stali i naprawde polecam.... super dramat... dramat to będzie jak się jeszcze raz wpiepszysz w rozmowę młodzieńcze :evil: dobrze gada polać mu :kox: - kiedy ? nie wiem ale dawno nie piłem i coś bym się napił w sobotę u bratowej trochę ale to raczej było na zachętę niż picie wiec czemu nie
Mario22 Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Tak, na Skóre tez chce iśc... Krolu grozisz mi ???? Wiesz że musisz uważac bo mamy wspólny pokój... :gwizdanie: :gwizdanie:
krolu Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Tak, na Skóre tez chce iśc... Krolu grozisz mi ???? Wiesz że musisz uważac bo mamy wspólny pokój... :gwizdanie: :gwizdanie: wiem.. K.urwa :wallbash: :wallbash:
Mario22 Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Tak, na Skóre tez chce iśc... Krolu grozisz mi ???? Wiesz że musisz uważac bo mamy wspólny pokój... :gwizdanie: :gwizdanie: wiem.. K.urwa :wallbash: :wallbash: :polew: :polew: :polew: Nie obawiaj się ja jak spie to tylko przez pierwszą godzine puszczam okropne bąki a po godzinie juz mi zwieracze dają rade.... :gwizdanie: :polew: :polew:
krolu Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Tak, na Skóre tez chce iśc... Krolu grozisz mi ???? Wiesz że musisz uważac bo mamy wspólny pokój... :gwizdanie: :gwizdanie: wiem.. K.urwa :wallbash: :wallbash: :polew: :polew: :polew: Nie obawiaj się ja jak spie to tylko przez pierwszą godzine puszczam okropne baki a po godzinie juz mi zwieracze dają rade.... :gwizdanie: :polew: :polew: jak będziesz się źle zachowywać to ci Daria z pokoju wywali i tyle
Pucek Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Jak Mario pisze że ten film był dobry to znaczy tylko jedno, że był średni jak marki jego aut które posiadał i aktualnie posiada
Mario22 Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Tak, na Skóre tez chce iśc... Krolu grozisz mi ???? Wiesz że musisz uważac bo mamy wspólny pokój... :gwizdanie: :gwizdanie: wiem.. K.urwa :wallbash: :wallbash: :polew: :polew: :polew: Nie obawiaj się ja jak spie to tylko przez pierwszą godzine puszczam okropne baki a po godzinie juz mi zwieracze dają rade.... :gwizdanie: :polew: :polew: jak będziesz się źle zachowywać to ci Daria z pokoju wywali i tyle :decayed:
diman Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Jak Mario pisze że ten film był dobry to znaczy tylko jedno, że był średni jak marki jego aut które posiadał i aktualnie posiada :> :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Jak Mario pisze że ten film był dobry to znaczy tylko jedno, że był średni jak marki jego aut które posiadał i aktualnie posiada Teee krzywofelgi.... pytał Cie ktoś o zdanie... :gwizdanie: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Mario, mnie stać żeby ro***erdolić doszczętnie 2 19stki i na wiosnę kupić sobie komplet felg z kompletem opon kurfa
Rekomendowane odpowiedzi