Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 hehe ja tam sprzęta mam większego, w palce mi się nie zmieści :polew: skromność to Twoje drugie imię Ja tam murzynem nie jestem ale żeby się w palcach jak Guremu zmieścił to nie do pomyślenia :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:19_________________________________________________ Tomasz strzelił FOCHA Nie na 5 minut musiałem odejść od kompa Widzę że dziś jesteś zapracowany :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:16_________________________________________________ FOCH - Fachowe Obciąganie Ch*ja :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:16_________________________________________________ hehe ja tam sprzęta mam większego, w palce mi się nie zmieści :polew: skromność to Twoje drugie imię Ja tam murzynem nie jestem ale żeby się w palcach jak Guremu zmieścił to nie do pomyślenia :polew: :polew: :polew: Po prostu trzeba mieć duże dłonie :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:19_________________________________________________ Tomasz strzelił FOCHA Nie wytrzymał presji [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:13_________________________________________________ ja uhmmm Nie podbieraj mnie i tak Ci nie pokażę... ja nie z tych ściul :polew: :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Dobra ja spadam powoli bo dość że Tomek będzie zmęczony po dzisiejszej pracy na forum, wkurzony wolnym odświeżaniem stron, z bolącymi palcami od klawiatury to jeszcze będzie zdołowany bo zaczynam mu bruździć w statystykach na forum
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Bo tu w pracy same ciarachy i beze mnie nic nie zrobią, brak odpowiedzialności za swoje czyny i trzeba podjąć szybką decyzję "Zwalić teraz czy na przerwie" :polew: :polew: :polew: Bosze nie mam pytań :gwizdanie: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:21_________________________________________________ Dobra ja spadam powoli bo dość że Tomek będzie zmęczony po dzisiejszej pracy na forum, wkurzony wolnym odświeżaniem stron, z bolącymi palcami od klawiatury to jeszcze będzie zdołowany bo zaczynam mu bruździć w statystykach na forum to się chłop podłamie
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Bo tu w pracy same ciarachy i beze mnie nic nie zrobią, brak odpowiedzialności za swoje czyny i trzeba podjąć szybką decyzję "Zwalić teraz czy na przerwie" :polew: :polew: :polew: Bosze nie mam pytań :gwizdanie: :decayed: :decayed: Ale nie ma co się śmiać bo nie było go aż 5 minut Co prawda mnie nie było dłużej ale widać że chłopak i tak sporo ćwiczy jak już osiąga takie wyniki :polew:[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:22_________________________________________________Ps. Wróć poprawka... to nie przez ćwiczenia... to już powoli ten wiek :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 :polew: :polew: w nocy Cię dogoni :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 :polew: :polew: w nocy Cię dogoni :polew: :polew: :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Bo tu w pracy same ciarachy i beze mnie nic nie zrobią, brak odpowiedzialności za swoje czyny i trzeba podjąć szybką decyzję "Zwalić teraz czy na przerwie" :polew: :polew: :polew: Bosze nie mam pytań :gwizdanie: :decayed: :decayed: Ale nie ma co się śmiać bo nie było go aż 5 minut Co prawda mnie nie było dłużej ale widać że chłopak i tak sporo ćwiczy jak już osiąga takie wyniki :polew:[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:22_________________________________________________Ps. Wróć poprawka... to nie przez ćwiczenia... to już powoli ten wiek :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: byś się zdziwił ale tego nie dowiesz się nigdy :tongue4: :tongue4:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 byś się zdziwił ale tego nie dowiesz się nigdy :tongue4: :tongue4: No i całe szczęście
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Ty się nie śmiej bo doszedł do wniosku że ja się nie dam to teraz pewnie weźmie się za Ciebie
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 luz na pewno nie :polew: No nie wiem nie wiem... nie znasz dnia ni godziny
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 luz Gdzieś na allegro widziałem pasy cnoty w promocji
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Doprowadzacie mnie tą gadką do ale nie będę się tłumaczył bo jak to mówią winni się tłumaczą a ja nie czuję się winny
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Doprowadzacie mnie tą gadką do ale nie będę się tłumaczył bo jak to mówią winni się tłumaczą a ja nie czuję się winny No trzeba by już zmienić temat bo robi się nudny
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 luz Gdzieś na allegro widziałem pasy cnoty w promocji wypluj te słowa , znajdziesz se kiedyś laskę i się okaże ,że lipa :gwizdanie: bo..."Gdzieś na allegro był pasy cnoty w promocji..." i sobie kupiła :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 i dobranoc O proszę kto to się pojawił [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:39_________________________________________________ luz Gdzieś na allegro widziałem pasy cnoty w promocji wypluj te słowa , znajdziesz se kiedyś laskę i się okaże ,że lipa :gwizdanie: bo..."Gdzieś na allegro był pasy cnoty w promocji..." i sobie kupiła :polew: :polew: :polew: A nie no wtedy to cichosza
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Doprowadzacie mnie tą gadką do ale nie będę się tłumaczył bo jak to mówią winni się tłumaczą a ja nie czuję się winny No trzeba by już zmienić temat bo robi się nudny 3 wątki zawalone tym są a co tam przynajmniej strony lecą [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:40_________________________________________________ i dobranoc to to fest :decayed: :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi