Guregoru Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 No bo jak mogłeś tak napisać skoro mnie nie było No przepraszam Poprawiam: aczkolwiek doborowe tylko szkoda że bez Tomka
tomaszstn Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 No przepraszam Poprawiam: aczkolwiek doborowe tylko szkoda że bez Tomka No widzisz, o wiele lepiej brzmi ---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 17:00 ---------- Jak tam licznik, porezany? Nie dzwoniłeś więc chyba sam sobie dałeś radę.
Guregoru Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 No widzisz, o wiele lepiej brzmi ---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 17:00 ---------- Jak tam licznik, porezany? Nie dzwoniłeś więc chyba sam sobie dałeś radę. Porezany i działa tak jak powinien Nie dzwoniłem bo Egon mi pokazał gdzie co i jak odkręcić tzn gdzie są śruby Cała robota to tylko troszkę ponad godzinkę także uwinąłem się z tym na spocie
tomaszstn Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 No to muszę zobaczyć, może i ja sobie coś takiego wyrezam
Guregoru Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 No to muszę zobaczyć, może i ja sobie coś takiego wyrezam Naprawdę roboty jest chwilka a przynajmniej masz na bieżąco podgląd na turbo
tomaszstn Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Się zobaczy ---------- Post added at 17:13 ---------- Previous post was at 17:12 ---------- Dobra spadam bo muszę do pracy się wybierać. Po 19.00 się pojawię.
egon47 Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Porezany i działa tak jak powinien Nie dzwoniłem bo Egon mi pokazał gdzie co i jak odkręcić tzn gdzie są śruby Cała robota to tylko troszkę ponad godzinkę także uwinąłem się z tym na spocie Daliśmy rade :D:D
Guregoru Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 ej jak dodajecie emitikonki ?? Ja je po prostu wpisuję ale w panelu dodawania odpowiedzi masz ikonkę z buźką i jak na nią klikniesz a potem w tym okienku co się otworzy dasz na moore to pokażą Ci się wszystkie emotikony
SebolA4 Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Siema Pany Coś to Guregoru wyrezał? Wskaźnik doładowania?
Guregoru Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Siema PanyCoś to Guregoru wyrezał? Wskaźnik doładowania? Nom
A4-Tomek Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Ja je po prostu wpisuję ale w panelu dodawania odpowiedzi masz ikonkę z buźką i jak na nią klikniesz a potem w tym okienku co się otworzy dasz na moore to pokażą Ci się wszystkie emotikony kaj Ty ją widzisz? Bo ja nic takiego nie widzę. Ani w szybkiej odpowiedzi ani w zaawansowanej edycji
luk88spider Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 witam Wybieram sie jutro na giełde do gliwic w poszukiwaniu skrzyni do mojej A4 i czy znajde tam coś ciekawego? bd tam jakis wybór? Bo mnie tam jeszcze nie było to nie wiem co i jak... Macie może jakieś podpowiedzi jakie skrzynie by podeszły i czego szukać
Mario22 Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Nom Rozumiem że działa i jest OK ... To gratki na moda
Guregoru Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 kaj Ty ją widzisz? Bo ja nic takiego nie widzę. Ani w szybkiej odpowiedzi ani w zaawansowanej edycji A masz włączony zaawansowany edytor WYSIWYG :?: ---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:17 ---------- Rozumiem że działa i jest OK ... To gratki na moda Działa i jest ok No ale normalnie pomodziłem chyba się do batalionu zapiszę
Mario22 Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 A masz włączony zaawansowany edytor WYSIWYG :?:---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:17 ---------- Działa i jest ok No ale normalnie pomodziłem chyba się do batalionu zapiszę Tak zrób
Pelex Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 witam Wybieram sie jutro na giełde do gliwic w poszukiwaniu skrzyni do mojej A4 i czy znajde tam coś ciekawego? bd tam jakis wybór? Bo mnie tam jeszcze nie było to nie wiem co i jak... Macie może jakieś podpowiedzi jakie skrzynie by podeszły i czego szukać Myśle że najlepsza będzie skrzynia narzędziowa h.j wie o co chodzi z tymi emot-ikonami aż mi się nie chce na to forum wchodzić żeby się nie denerwować ---------- Post added at 21:29 ---------- Previous post was at 21:25 ---------- wszędzie linki do zdjęć nic sie nie wyświetla to miażdży me uczucia normalnie połowa ludzi to pewnie nawet się nie zaloguje na nowym forum a co dopiero odnaleźć się w tym labiryncie
Guregoru Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Wchodzisz w :ustawienia" u góry po prawej, potem po lewej szukasz "ustawienia ogólne" a tam szukasz i zaznaczasz "Zaawansowany edytor WYSIWYG" i to wszystko ---------- Post added at 21:32 ---------- Previous post was at 21:31 ---------- wszędzie linki do zdjęć nic sie nie wyświetla to miażdży me uczucia normalnie Czekaj daj to wszystko ogarnąć. Hugo to ma taka listę rzeczy do poprawki że pewnie encyklopedia się przy tym chowa to raczej nie zrobi tego w jeden tydzień ---------- Post added at 21:33 ---------- Previous post was at 21:32 ---------- Tak zrób Aha jak rudi
Rekomendowane odpowiedzi