Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pucek nie zadawaj głupich pytan.... z tego co było pisane na początku tygopdnia to frekwencja będzie... tylko z kebabów sie chłopaki wypisali...:whistling:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kebab może być zamknięty, bo jednak szefo przestrzega świąt, ale mnie to tam akurat wiesz, opierdolił bym kebsa :decayed:

Pytam bo nie wiem czy centrum handlowe jest dzisiaj normalnie otwarte czy jak...

Opublikowano

Też bym wcioł... ale jako iż Wielki piatek to tylko jednego ... :whistling::whistling::whistling:

Forum będzie otwarte ... :wink:

---------- Post added at 12:11 ---------- Previous post was at 12:10 ----------

A jak nie ten kebab to alibaba bedzie bankowo otwarty :wink:

Opublikowano
Kebab może być zamknięty, bo jednak szefo przestrzega świąt, ale mnie to tam akurat wiesz, opierdolił bym kebsa :decayed:

Bo Ty to pogan jesteś :decayed:

Opublikowano

Bo Ty to pogan jesteś :decayed:

Eee tam, bez przesady :polew:

No to raczej wpadnę :whistling:

Opublikowano

Jak komuś mięcho nie pasi to są fryteczki albo salatka ... :decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Dziewczyny jest sens zmieniac hamulce z 232 na 256 ???? czy jakoś tak podobnie ???? Czy lepiej kupic serie 232 ATE Power Disc i do tego dobre klocki ???

Opublikowano
Dziewczyny jest sens zmieniac hamulce z 232 na 256 ???? czy jakoś tak podobnie ???? Czy lepiej kupic serie 232 ATE Power Disc i do tego dobre klocki ???

Zacisk jest ten sam przy 256?? Te power disci są niezbyt :thumbdown:

Opublikowano

Nie... jarzma zaciski i osłony blaszane trzeba zmieniac ... do tego tarcze klocki i robocizna więc koszt 1000zł ... :whistling: a nowy standardowy zestaw ok 450 zł max plus robocizna czyli suma 600 zł i teraz czy warto wykartkowac te 400 wiecej ... :eusathink:

Opublikowano

Mario, jak wymiana jest po kosztach to bierz, ale jak masz dawać specjalnie nowe klocki, tarcze, zaciski, jarzma, blachy i nabijać łożyska na tarcze (nie wiem jak to jest rozwiązane w leonie) to bym sobie darował

---------- Post added at 13:08 ---------- Previous post was at 13:07 ----------

Aaa te tarcze power disc to jedna wielka kupa, tylko klocki się szybciej zużywają

Opublikowano

Tzn. sprawa wyglada tak że klocki i tarcze z tyłu juz prawie nie istnieją i musze je wymienic a raczej to co z nich zostało ... przód mam porobiony na 282 czy jakoś tak i zestaw ATE więc na tym troche posmigam ... teraz tył z przymusu dlatego kombinuje... :wink:

Opublikowano

No to jak koszty są nie duże to ładuj

Opublikowano

Power disci może nic nie dają... moze masz racje szybciej klocki sie ścierają... ale troche lepiej wygladają... a ja mam takie felgi że mocno je widać ... :wink:

---------- Post added at 13:12 ---------- Previous post was at 13:11 ----------

No to jak koszty są nie duże to ładuj

No róznica ok 400 maxc 500 zł na gotowo ... :eusathink: niby nie duzo a tak naprawde adin ciul jaka tarcza jest z tyłu przy tak małej mocy auta itd. :kox:

Opublikowano
Coś to na pewno da ale szału nie będzie :whistling:

Zdaje sobie sprawe i nie chciałem tego pisać ale wiem że różnica w hamowaniu bedzie znikoma ... ale jako iż mam felgi z szprychami które ładnie odkrywaja tarcze to bardziej chodzi mi o punkty lansu niż siłe hamowania ... :polew::polew::polew::polew: taka prawda ... :wink:

Opublikowano

No zrobisz jak uważasz, ja osobiście zrezygnowałem z pakowania kasy w 312mm na przód bo to strata kasy, jak już zmieniać to na 320mm i więcej, a że aktualnie jeżdżę autem jak pipa to mi to nie potrzebne, od zapierdalania jest 106KM i 202kg :kox:

---------- Post added at 13:18 ---------- Previous post was at 13:17 ----------

Mario, małe tarcze typu power disc to wieś a nie lans :grin:

Gdyby to były jakieś 345mm to jest się z czym pokazać :naughty:

Opublikowano
Coś to na pewno da ale szału nie będzie :whistling:

Zdaje sobie sprawe i nie chciałem tego pisać ale wiem że różnica w hamowaniu bedzie znikoma ... ale jako iż mam felgi z szprychami które ładnie odkrywaja tarcze to bardziej chodzi mi o punkty lansu niż siłe hamowania ... :polew::polew::polew::polew: taka prawda ... :wink:

efkciarz :polew::polew::polew:

Opublikowano

:decayed:

---------- Post added at 13:50 ---------- Previous post was at 13:48 ----------

Patrząc na biały kolor felg to chyba zapodam serie a tylko ceramiki żeby tak nie pyliły i tyle ... :whistling:

Opublikowano

wsadź brembo oro i większe to będziesz miał i szpan i efekt, klocki ceramiczne sobie daruj. Ferodo będzie lepsze :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.