tomaszstn Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Siemanko, Kto jeszcze był wczoraj?, sorki Guru ale już nie dałem radę wrócić, dotarliśmy z powrotem około 22.00
Guregoru Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Yyyyy rankiem Nie no serio to dopiero teraz się do kompa dorwałem ---------- Post dopisany at 14:34 ---------- Poprzedni post napisany at 14:33 ---------- Siemanko, Kto jeszcze był wczoraj?, sorki Guru ale już nie dałem radę wrócić, dotarliśmy z powrotem około 22.00 Spoko domyśliłem się
tomaszstn Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Szkoda że nie mogłem wpaść ale miałem sesję w 4D mojej fasolki
tomaszstn Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Siema diman, właśnie o Tobie myślałem, mówiłeś coś że pracujesz na dachach, mam lewiznę do zrobienia, jesteś zainteresowany?
diman Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Siema diman, właśnie o Tobie myślałem, mówiłeś coś że pracujesz na dachach, mam lewiznę do zrobienia, jesteś zainteresowany? owszem pracuje na dachach ale robię dachy wielkopowierzchniowe takie jak tesco real i opel na folii PCV nie wiem czy o takie dachy ci chodzi bo jeśli o takie to mogę być zainteresowany
tomaszstn Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 raczej dach małopowierzchniowy i skośny na działce
Arturoo Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Tomasz myślał o szyber dachu w nowym autku
diman Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 raczej dach małopowierzchniowy i skośny na działce zależy jakie masz nachylenie dachu ale nie ma sprawy możemy się spotkać pooglądać i zobaczymy co da się zrobic materiały też ci mogę spróbować załatwić w "dobrych" cenach chodź nie ukrywam to droga technologia ---------- Post dopisany at 15:06 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ---------- Tomasz myślał o szyber dachu w nowym autku
tomaszstn Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 6,5 metra na 4,5 a nachylenie spore, coś około 30-40 stopni, tak na oko
Arturoo Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Tomasz myślał o szyber dachu w nowym autku
tomaszstn Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 A Ty co się tak tulisz Jakie nowe autko?
diman Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 6,5 metra na 4,5 a nachylenie spore, coś około 30-40 stopni, tak na oko spoko możemy zbadac sprawę i się zobaczy jak mocno Ci się z tym śpieszy bo póżno wracam do chaty ale jakoś byśmy to ogarnęli ---------- Post dopisany at 15:30 ---------- Poprzedni post napisany at 15:25 ---------- pany skuter chciałbym kupić żeby do roboty pomykać nie słyszał ktoś o jakimś taki do 2tysi
tomaszstn Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 To nie ja chcę tylko teściowa i nie na już bo kasy nie ma, ile to by kosztowało wraz z materiałami, na gotowo, możesz na PW pisać ---------- Post dopisany at 15:34 ---------- Poprzedni post napisany at 15:32 ---------- a skuter sobie kup nówkę i będziesz miał gwarancję na Rybnickiej przed Knurowem masz sklepik
diman Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 To nie ja chcę tylko teściowa i nie na już bo kasy nie ma, ile to by kosztowało wraz z materiałami, na gotowo, możesz na PW pisać---------- Post dopisany at 15:34 ---------- Poprzedni post napisany at 15:32 ---------- a skuter sobie kup nówkę i będziesz miał gwarancję na Rybnickiej przed Knurowem masz sklepik na rybnickiej to są drogie te piździki, że czasami myślę, że to jest pralnia pieniędzy a nie sklep a co do dachu to trzeba się zgadać i tam wybrać na działkę i na spokojnie pogadać co was interesuje czy ma być z obróbkami blacharskimi i takie tam pierdoły potem mogę ewentualnie dogadać ceny jakiekolwiek
tomaszstn Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Wydaje mi się że aż tak drogo tam nie jest, coś tam można wybrać a o dachu to na spociku pogadamy jak będziesz
diman Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Wydaje mi się że aż tak drogo tam nie jest, coś tam można wybrać a o dachu to na spociku pogadamy jak będziesz ok spoko
Rekomendowane odpowiedzi