SebaMC Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 ja też może wpadnę, o której tak mniej więcej się rozjeżdżacie? bo później mam nockę na strefie:decayed:
Guregoru Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Kto się orientuje kiedy i gdzie w Polsce są targi dla graczy ze sprzętem komputerowym Rozchodzi mi się o sprzęt typowo robiony pod graczy (klawiatury, myszki, słuchawki etc.). Albo na jakich innych targach można taki sprzęt zobaczyć, "pomacać" ewentualnie kupić
tomaszstn Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Ja też po spociku i kebabie, ale się napchałem
Mario22 Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Świntuchy ... smaka robią a ja non stop w robocie ... z popołudniowki na rano itd. ... uj nie weekend...
SebaMC Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Dzięki za spota i do następnej soboty
Guregoru Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Dzięki za spota i do następnej soboty Fajnie że wreszcie przyjechałeś Pamiętaj, że przed sobotą są jeszcze piątki (i urlopy na żądanie )
SebaMC Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Dzięki za spota i do następnej soboty Fajnie że wreszcie przyjechałeś Pamiętaj, że przed sobotą są jeszcze piątki (i urlopy na żądanie ) Haha, no no, za jakiś czas pewnie tak będzie, tylko prace zmienie, u mnie teraz to nie przejdzie, urlop/L4 = out:kwasny:
Guregoru Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Dzięki za spota i do następnej soboty Fajnie że wreszcie przyjechałeś Pamiętaj, że przed sobotą są jeszcze piątki (i urlopy na żądanie ) Haha, no no, za jakiś czas pewnie tak będzie, tylko prace zmienie, u mnie teraz to nie przejdzie, urlop/L4 = out:kwasny: Zostaw nam telefon do przełożonego to my Ci wolne na piątki załatwimy
tomaszstn Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Dzięki za spota i do następnej soboty Chyba piątku ---------- Post dopisany at 16:03 ---------- Poprzedni post napisany at 16:02 ---------- Ale dzień znowu bez 4 OOOO
Arturoo Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Dzięki za spota i do następnej soboty Fajnie że wreszcie przyjechałeś Pamiętaj, że przed sobotą są jeszcze piątki (i urlopy na żądanie ) Haha, no no, za jakiś czas pewnie tak będzie, tylko prace zmienie, u mnie teraz to nie przejdzie, urlop/L4 = out:kwasny: Zostaw nam telefon do przełożonego to my Ci wolne na piątki załatwimy tak tak............................................. będzie miał wolne od piątku do piatku i tak aż se roboty jakiejś nie znajdzie
Guregoru Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Ty to od razu z takim pesymizmem... może nie będzie tak źle
tomaszstn Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 SebaMC nie słuchaj Guru bo skończysz jak on
Guregoru Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 SebaMC nie słuchaj Guru bo skończysz jak on No nie wiem ja tam mam Audi a nie Corsę
Guregoru Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 No jak za 60 zł tankujesz do pełna to się nie dziwię
Arturoo Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 ja po prostu staram się być realistą a ,że Cię znam trochu to wiem jak to się skończyć może
Rekomendowane odpowiedzi