Guregoru Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 ja po prostu staram się być realistą a ,że Cię znam trochu to wiem jak to się skończyć może No co ty przecież ja zawsze spokojny i kulturalny jestem
tomaszstn Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 No jak za 60 zł tankujesz do pełna to się nie dziwię raptem 15 litrów mam mniejszy zbiornik a wcześniej też tankowałem do pełna, możesz sprawdzić na motostacie, ale po co mam się spowiadać skoro Ty nigdy w życiu nie widziałeś takiej ilości paliwa co ja przejeździłem
tomaszstn Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Tak, w cysternie na stacji benzynowej
tomaszstn Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 W sumie to mistrzem nie jestem ale i tak kilkukrotnie więcej od Ciebie ---------- Post dopisany at 17:41 ---------- Poprzedni post napisany at 17:40 ---------- Jak ja już jeździłem to Ciebie na świecie nie było
Guregoru Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 No z racji tego, że mógł bym do Ciebie mówić na per "Pan" to pewnie tak Dziadku
tomaszstn Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Jakby mi wyszedł pierwszy numer to mógłbyś być moim synem dzieciaku
tomaszstn Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 A za tą gadkę w strefie śmiechu oboje powinniście dostać kropka
tomaszstn Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Nie podpuszczaj ---------- Post dopisany at 18:40 ---------- Poprzedni post napisany at 18:39 ---------- :polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Guregoru Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Ale tylko czasem i nie w tym przypadku
tomaszstn Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Ja mam szczęście więc może właśnie w tym wypadku się ziścić
Rekomendowane odpowiedzi