Polko_V Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 heloł ale zmarnowany jestem:facepalm:
Matek Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Grześ, to widzę, że weselicho sie udało
Polko_V Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 byłem w delegacji, więc trzeba było pić, pić, pić i jeszcze raz pić
Arturoo Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 współczujemy Ci bardzo :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie:
Polko_V Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 ani nie gadaj...wszystko pamiętam a nawet pamiętam, że byłem tak nayebany, że...łohoho... ...ale wątroba i trzustka...idealnie pracują...rano o 11 godzinie...0.0:decayed: a dziś chyba poprawka, bo Ewka przyniosła dyplom:naughty: i trza to oblać
Arturoo Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 no to pięknie ...pogratuluj jej...uściskać sam uściskam na spocie
Polko_V Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Ewka...powiedziała: "nonono...zobaczymy" podziękowała Ewka też mówi: "...że te okazje to się już nam tak zbierają. i kolejna okazja do picia:decayed:"
Mario22 Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Elo ... od jutra tydzień spotowy ... bede w kato bede w B-B bede w żorach i bede w SGL ... :naughty::naughty::naughty::naughty:.... lets' play...
tomaszstn Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 A ja nie wiem czy gdziekolwiek będę
Guregoru Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 A ja nie wiem czy gdziekolwiek będę Dlaczego
Arturoo Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 marudny się robi jakiś taki......trza go na gorzołę wyciągnąć
tomaszstn Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 A ja nie wiem czy gdziekolwiek będę Dlaczego Ty wiesz dlaczego
Mario22 Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 A ja nie wiem czy gdziekolwiek będę Dlaczego Ty wiesz dlaczego Prymus nie pękaj ...
Rekomendowane odpowiedzi