Guregoru Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 No aż normalnie nie mogę się doczekać :polew::polew: a wytłumaczysz mi o pszczółkach i te inne rzeczy :polew::polew:
tomaszstn Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Nie wiem co Ci w domu gadali jak byłeś mały, ale zoofilia nie jest normą, trzeba se znaleźć przedstawiciela swojego gatunku tylko najważniejsze aby był przeciwnej płci
Guregoru Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Nie wiem co Ci w domu gadali jak byłeś mały, ale zoofilia nie jest normą, trzeba se znaleźć przedstawiciela swojego gatunku tylko najważniejsze aby był przeciwnej płci O widzisz to już wiem coś nowego :polew::polew:
tomaszstn Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Człowiek się uczy całe życie, tylko niektórzy szybciej a niektórym zajmuje to trochę więcej czasu
Guregoru Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 ale wiem, że świeczki czasem pomagają w nauce
Arturoo Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Nie wiem co Ci w domu gadali jak byłeś mały, ale zoofilia nie jest normą, trzeba se znaleźć przedstawiciela swojego gatunku tylko najważniejsze aby był przeciwnej płci O widzisz to już wiem coś nowego :polew::polew:
Polko_V Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Oferta - Audi A4 - STAN PERFEKCYJNY!! 100%BEZWYPADKOWY!!! WSZYSTKIE SZYBY ORGINALNE,KOMPLET KLUCZY,ORGINALNY PRZEBIEG,KSIĄZKA SERWISOWA. SILNIK 1.9TD powiedzcie mi koledzy...kogo to auto, bo kumpel by chciał coś takiego kupić??
Polko_V Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 o szlak jakie mądre dywagacje ja w te dywagacje się nie wtrącam:whistling::decayed:
diman Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 o szlak jakie mądre dywagacje ja w te dywagacje się nie wtrącam:whistling::decayed: i bardzo dobrze bo one są bez sensu do niczego nie prowadzą
Arturoo Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 hmmm.... ja wiem ..??? Guru się dowiedział ,ze płeć ma być inna nie ta sama....więc coś dobrego jednak Tomasz przekazał
Polko_V Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 o szlak jakie mądre dywagacje ja w te dywagacje się nie wtrącam:whistling::decayed: i bardzo dobrze bo one są bez sensu do niczego nie prowadzą no pewnie...przede wszystkim będę miał spokojny sen
diman Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 hmmm.... ja wiem ..???Guru się dowiedział ,ze płeć ma być inna nie ta sama....więc coś dobrego jednak Tomasz przekazał no coś w tym jest
Guregoru Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 hmmm.... ja wiem ..???Guru się dowiedział ,ze płeć ma być inna nie ta sama....więc coś dobrego jednak Tomasz przekazał No właśnie to przestań mnie męczyć na PW tymi zboczonymi wiadomościami. Teraz wiem, że wykorzystywałeś moją niewiedzę... Od teraz będę odpowiadał na takie PW tylko dziewczynom... :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Arturoo Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 :polew::polew: nie ma curcvus pytań :polew::polew:
Guregoru Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 :polew::polew: nie ma curcvus pytań :polew::polew: Hyhy
miron78 Opublikowano 23 Września 2012 Autor Opublikowano 23 Września 2012 .......a tak sobie przeglądałem Audi RS4 680PS*380MM MOVIT*0-200KM/H IN 9,8 SEC als Kombi in SCHKOPAU Audi RS4 Avant, Keramik, Exclusive Einzelstück, TOP! als Kombi in Starnberg Audi RS4 Avant 4.2 FSI quattro 331(450) kW(PS) S tron als Kombi in Bad Münstereifel Audi RS4 Avant(Fahrzeug org. 187km!!!)"DER LETZTE" als Kombi in Reichersbeuern Audi RS4 Avant 4.2 FSI quattro VOLLAUSSTATTUNG als Kombi in Halle
Rekomendowane odpowiedzi