Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
siemaa :hi: ja szukam felgi i się nadal zastanawiam co brać, czasami już się decyduję, że szukam 17" a później wyczajam fajne 19" i ślinka mi cieknie :facepalm::grin:

jakby cuś to mam takie co szału nie robią na zbyciu :wink::decayed:

Wiela chcesz i czemu tak drogo?:decayed:

siemacie :hi:

900 ....,a drogo bo na biednego kupującego nie trafiło :decayed:

Jak co to kom do negocjacji..:wink:......gdyby trzeba było je po krawężnikach przesmyczyć to cena wzrośnie skuli szkód w zawiasie ....hehe

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:

Chciałbym mieć ten dylemat co wy i się zastanawiać na jakie felgi zmieniać :decayed: bo póki co myślę co z moim padłem robić :facepalm: na zmianę mnie nie stać a swoje lata ma i czy jest sens inwestować w parcha z 1Z-em pod maską :facepalm:

Jeszcze mi się zaczął intercooler u dołu smarkać :kwasny: no ale jest opcja jakoś inaczej temat ogarnąć w lecie (w sensie FMIC)

spoko, mi z kolei znów zaczęło coś piszczeć przy skręcie, w zeszłym roku wymieniłem wahacz i przestało a teraz znów zaczęło, + hamulce do wymiany i pare innych drobiazgów :decayed:

Nie przejmujcie się, ja już dochodzę do sytuacji gdzie zostaje mi do zrobienia tylko tylni zawias, układ napędowy, głowica w silniku i pomalowanie całego auta :decayed:

Tak to już wszystko wymieniłem, a czy opłaca się inwestować? jasne, wystarczy zapytać samego siebie ile razy to auto się zepsuło na drodze...:wink:

Opublikowano
image.gif
Opublikowano
siemaa :hi: ja szukam felgi i się nadal zastanawiam co brać, czasami już się decyduję, że szukam 17" a później wyczajam fajne 19" i ślinka mi cieknie :facepalm::grin:

Jak co to kom do negocjacji..:wink:......gdyby trzeba było je po krawężnikach przesmyczyć to cena wzrośnie skuli szkód w zawiasie ....hehe

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

i ... przesmyczyc (...) skuli szkod (...) jak jo downo takich tekstow nie szlyszol :decayed:

Opublikowano
:grin: wpadnij na kawkę :wink:...albo wypijemy gdzie wieczorkiem. ........
Opublikowano
Opublikowano

zgadamy sie :wink:

Opublikowano

:polew::polew::polew::polew: dobre:decayed:
Opublikowano

Chciałbym mieć ten dylemat co wy i się zastanawiać na jakie felgi zmieniać :decayed: bo póki co myślę co z moim padłem robić :facepalm: na zmianę mnie nie stać a swoje lata ma i czy jest sens inwestować w parcha z 1Z-em pod maską :facepalm:

Jeszcze mi się zaczął intercooler u dołu smarkać :kwasny: no ale jest opcja jakoś inaczej temat ogarnąć w lecie (w sensie FMIC)

spoko, mi z kolei znów zaczęło coś piszczeć przy skręcie, w zeszłym roku wymieniłem wahacz i przestało a teraz znów zaczęło, + hamulce do wymiany i pare innych drobiazgów :decayed:

Nie przejmujcie się, ja już dochodzę do sytuacji gdzie zostaje mi do zrobienia tylko tylni zawias, układ napędowy, głowica w silniku i pomalowanie całego auta :decayed:

Tak to już wszystko wymieniłem, a czy opłaca się inwestować? jasne, wystarczy zapytać samego siebie ile razy to auto się zepsuło na drodze...:wink:

No masz rację, porobisz i pojedziesz, jak nazbieram tyle coby kupić dobre B6 w Q wtedy przestanę inwestować w swojego :decayed:

Opublikowano

Kawka w Kato? :naughty:

---------- Post dopisany at 17:17 ---------- Poprzedni post napisany at 17:16 ----------

Do Kato dzisiaj :decayed:

---------- Post dopisany at 17:17 ---------- Poprzedni post napisany at 17:17 ----------

Wpadacie rozumiem :banan:

Ja będę :wink:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 17:17 ---------- Poprzedni post napisany at 17:16 ----------

---------- Post dopisany at 17:17 ---------- Poprzedni post napisany at 17:17 ----------

a o której w kato i gdzie dokładnie? może też bym wpadł :eusathink::decayed:

Opublikowano

Ja odpadam z SK....

Opublikowano

Seba o 19.00, parking pod SCC, zielony króliczek :wink:

---------- Post dopisany at 18:03 ---------- Poprzedni post napisany at 18:02 ----------

Artur, co tam? Czemu nie jedziesz?

Opublikowano
  • Autor

też miałem jechać ale chęci nie mam

Opublikowano
też miałem jechać ale chęci nie mam

Mirek, jedź, dawno Cię już tam nie było :naughty:

---------- Post dopisany at 18:06 ---------- Poprzedni post napisany at 18:05 ----------

Ja już wyjeżdżam bo jeszcze mam sprawę w SCC do załatwienia, do zobaczyska na miejscu :wink:

Jakby co to dzwońcie, może ktoś chce się zabrać :naughty:

Opublikowano

ja nawet nie mam czym bo na koło jeszcze za zimno i zbyt szybko ciemno:decayed:

Opublikowano
:doh: a mi mały terrorysta nie dał posiedzieć, spot był ale w wersji super express
Opublikowano
Opublikowano

No masz rację, porobisz i pojedziesz, jak nazbieram tyle coby kupić dobre B6 w Q wtedy przestanę inwestować w swojego :decayed:

Dzisiaj przy wymianie oleju zauważyłem że w prawym kole po wewnętrzej stronie tarczy klocek mi źle zbiera :kwasny: za dużo z kolcka nie zostało bo tak 1/4 klocka jest zdarda prawie do zera :kwasny: dobrze że zbieram graty do hamulców 288 bo teraz mam lite tarcze 280 :facepalm:

Jeszcze ten smarkający się intercooler :facepalm: jak depnąłem na piastów dzisiaj to huta borek za mną :decayed:

Opublikowano

może chcesz moje...kompletne tarcze z klockami z jakieś 3tkm przejechane...a ja se na większe wymienię:decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.