Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I po wizycie na zabytkach ... tak na szybko...

pyhuva8e.jpg

yqeguhy4.jpg

ba8u4azu.jpg

va2yzyba.jpg

ete9a2ep.jpg

e2evyzej.jpg

agy3u9er.jpg

geju3e2u.jpg

8avadara.jpg

3epy8u8a.jpg

ejyterez.jpg

eqysyvu7.jpg

yty8equs.jpg

ebu6esa8.jpg

Tyle z fona tak na szybko...oprocz tego kupa syrenek polonezow fiatow itd... pare beemek i mercedesow...

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siema :hi:

Opublikowano

:hi:

va2yzyba.jpg

zayebiście mi się ta bm'a podoba :slina:

Opublikowano
:hi: po trasie :decayed:
Opublikowano

Kajś to był? Ja dzisiaj też cały dzień w aucie :doh:

Opublikowano

Kajś to był? Ja dzisiaj też cały dzień w aucie :doh:

Na wielkopolsce u mojej w środe znow ta sama trasa :decayed:

Opublikowano

Powiem Ci że powoli przekonuję się do klekota, podoba mi się ten moment z dołu :facepalm:

---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:45 ----------

:decayed:

Opublikowano
Powiem Ci że powoli przekonuję się do klekota, podoba mi się ten moment z dołu :facepalm:

---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:45 ----------

Ja Ci powiem ze mnie spalanie przekonuje zrobilem na pelnym baku 830 i komputer mi pokazuje ze moge zrobic jeszcze 400kilometrow:decayed:

Opublikowano

a teraz se pomyśl co czuje Miron albo seves jak jadą swoimi :naughty:

---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ----------

Ja Ci powiem ze mnie spalanie przekonuje zrobilem na pelnym baku 830 i komputer mi pokazuje ze moge zrobic jeszcze 400kilometrow:decayed:

w spokojnej trasie to mój też pali jak.......... afn :grin:

Opublikowano

hahaha :polew::polew::polew::polew::polew:

dobre dobre :grin:

a na poważnie to poniżej 10 się udaje ? :polew:

gdzie na śląsku można kupić gumy usztywniające sprężyny? ktoś kiedyś pisał o tym, chyba Egon? bo zbliża się trasa na wieś, a jak to na wsi bywa, jakieś kartofle wcisną i słoiki do auta :facepalm::decayed:

Opublikowano

Seba, w każdym sklepie motoryzacyjnym albo allegro :wink:

GUMY GUMA UNIWERSALNA PODWYŻSZAJĄCA POD SPRĘŻYNY (3237055329) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ----------

Ja jeszcze nie wiem bo wskazówka ledwo się ruszyła a przejechałem prawie 200km

Opublikowano

hahaha :polew::polew::polew::polew::polew:

dobre dobre :grin:

a na poważnie to poniżej 10 się udaje ? :polew:

.......

spokojnie.....tylko ja nie mam na to czasu :decayed:

teraz z 1400km mam średnie 10,8 ,a jeżdzę jak jeździłem do tej pory ....

Opublikowano
Seba, w każdym sklepie motoryzacyjnym albo allegro :wink:

---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ----------

Ja jeszcze nie wiem bo wskazówka ledwo się ruszyła a przejechałem prawie 200km

Jutro poszukam, co do spalania to w dieslu ja nawet nie patrzę na km, ostatnio myśląc, że przejechałem kilkadziesiąt km (bo taknowałem 2 dni wcześniej) poszedłem do auta, patrze, a tam nabite ponad 400 :shock3:

a paliwa było grubo ponad połowa baku :decayed:

Opublikowano

Artur, czyli łogień :grin::polew:

---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ----------

Seba, wkleiłem Ci linka wyżej :wink:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ----------

to jest chyba uniwersalne, także z doborem średnicy grubości itp nie będzie problemu, czyż nie? :eusathink:

Opublikowano

Tomasz on wcale dużo nie pali moim zdaniem....pokaż mi właściciela 1.9 w q ,który nie jeździ jak elka i ma 7l spalania...........

Opublikowano

to jest chyba uniwersalne, także z doborem średnicy grubości itp nie będzie problemu, czyż nie? :eusathink:

Są dwa rodzaje, na średnicę zwoju sprężyny, średnica gumy nie ma znaczenia bo wkładasz to między zwoje, jest przecięta więc bez problemu dopasujesz :decayed:

Opublikowano

Tomasz on wcale dużo nie pali moim zdaniem....pokaż mi właściciela 1.9 w q ,który nie jeździ jak elka i ma 7l spalania...........

Większe koło, ciężka noga, Q, automat więc spalanie wg mnie jest ok, wujek miał tylko 1L mniejsze w ośce i do tego miał lekką nogę, więc nie ma źle :wink:

Opublikowano

Arturku, ja nie mówię że dużo pali tylko że Ty jeździsz super dynamicznie :decayed:

Opublikowano

Też kiedyś sobie kupię diesla, ale na razie tankuję za 100 zł i robię 350-400 km :grin: Śmiech na sali, gaz po 2.15 zł :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.