Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To bier:wink:

jutro ma być mega zlot - z tego co wiem to niezła ekipa ma wpaść (z różnych stron) będzie grubo jutro :kox:

trzeba do kebaba zadzwonić coby im ciasta/bułek i mięcha nie zabrakło :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szymeniu wpadaj ta fr-ką pierdziel audi które już wszyscy widzieli ... chce sie tym przejechac...:D i zakladaj ten temat o nim ... na leon clubie jest jedna na razie 5F.. :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Wysłane z telewizora Note2

Opublikowano

wezne :wink: będe około 19 bo po marudę muszę jechać o 18

Opublikowano
Wezmie ktos na jutro kompa z Vagiem chcialbym podpiac od ojca Passka

I ja się podpinam, chciałbym sprawdzić temp. silnika :wink:

Egon, a skąd dokładnie jesteś? to bym podskoczył po Ciebie, a co za turbawke wkładasz? AWX czy BRD? :naughty:

jak co to ja wezne lapka z kablem :whistling:

Dejv to jak mozesz to wez lapka jak bedzie lapek to bede od ojca na zlocie Passkiem

---------- Post dopisany at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany at 20:28 ----------

Egon, a skąd dokładnie jesteś? to bym podskoczył po Ciebie, a co za turbawke wkładasz? AWX czy BRD? :naughty:

jednak AWX bedzie i narazie seria jak kasa pozwoli to bedzie w przyszlym roku program :wink:

---------- Post dopisany at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany at 20:30 ----------

jednak AWX bedzie i narazie seria jak kasa pozwoli to bedzie w przyszlym roku program :wink:

Opublikowano
:wink: egon a coś ty robił dziś w E. Leclerc'u :naughty:[h=3][/h]
Opublikowano
:wink: egon a coś ty robił dziś w E. Leclerc'u :naughty:

a musialem do Bankomatu podskoczyc po kase bo jechalem do Lellka po uszczelki do turba i później po odbior Turbiny a Ty po zakupy ?? :decayed:

Opublikowano

na żonę czekałem bo tam pracuje :wink:

Opublikowano
:hi:

Jutro spot :decayed:

Idę wylizać autko :grin: bo wstyd takim parchem brudnym obok was stać

Nie przesadzaj, muchy na zderzaku i tak przywieziesz :decayed:

---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ----------

Szymeniu wpadaj ta fr-ką pierdziel audi które już wszyscy widzieli ... chce sie tym przejechac...:D i zakladaj ten temat o nim ... na leon clubie jest jedna na razie ... :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

A ten dalej swoje, zrozum, leon to tylko SEAT :decayed:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ----------

Szymeniu wpadaj ta fr-ką pierdziel audi które już wszyscy widzieli ... chce sie tym przejechac...:D i zakladaj ten temat o nim ... na leon clubie jest jedna na razie ... :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

To ustaw sie tym twoim 3.0 z szymenia leonem ... tylko niech program zrobi bo ma serie na razie ... ale ty tez masz program wiec wiesz... seria 3.0 ma po d*pie z seria leonem wiec po sofcie bedzie podobnie... powinno byc a to ze to nie audi to wiem ale nowy leon jest lepszy od nowego a3 ... oczywiscie mowie o lepszych wersjach typu fr i s3

Opublikowano

To ustaw sie tym twoim 3.0 z szymenia leonem ... tylko niech program zrobi bo ma serie na razie ... ale ty tez masz program wiec wiesz... seria 3.0 ma po d*pie z seria leonem wiec po sodcie bedzie podobnie... powinno byc

Ty zaraz o wyścigach, wali mnie to że seryjne 3.0 tdi dostanie wp***dol od leona, bardziej interesuje mnie to że auto nadal przy swoim wieku dobrze wygląda, jest pakowne, fajnie jedzie i sprzedam go za dobrą kasę, a taki leon mając 8 lat będzie warty 25 tyś zł czyli połowa tego co dobre stare audi :wink:

Opublikowano

To ustaw sie tym twoim 3.0 z szymenia leonem ... tylko niech program zrobi bo ma serie na razie ... ale ty tez masz program wiec wiesz... seria 3.0 ma po d*pie z seria leonem wiec po sodcie bedzie podobnie... powinno byc

Ty zaraz o wyścigach, wali mnie to że seryjne 3.0 tdi dostanie wp***dol od leona, bardziej interesuje mnie to że auto nadal przy swoim wieku dobrze wygląda, jest pakowne, fajnie jedzie i sprzedam go za dobrą kasę, a taki leon mając 8 lat będzie warty 25 tyś zł czyli połowa tego co dobre stare audi :wink:

Pucek wyluzuj ... nie krytykuje twojego wymarzonego b7 ... po prostu nowy leon jest super i wewnatrz i zewnatrz ... poprzedni byl maks ciulaty.. wypowiadam sie bo widzialem ogladalem i siedzialem w takim ... a ty masz fajne b7 ;) a z ta wartoscia to cie ponioslo ... zobacz na otomoto b7 1.9 tdi z 2005 ... ceny ok 30 tys a leon 2005 ceny ok 23000 ... jest roznica ale bez przesady... i chyba moge napisac ze najnowszy leon fr mi sie podoba .... nie mam klapek na oczach jak kon zeby tylko sikac na widok audi ;)

Szymeniu ma audi jedno z lepszych na forum a leona sie nie wstydzi ... :D

Opublikowano

Pucek wyluzuj ... nie krytykuje twojego wymarzonego b7 ... po prostu nowy leon jest super i wewnatrz i zewnatrz ... poprzedni byl maks ciulaty.. wypowiadam sie bo widzialem ogladalem i siedzialem w takim ... a ty masz fajne b7 ;) a z ta wartoscia to cie ponioslo ... zobacz na otomoto b7 1.9 tdi z 2005 ... ceny ok 30 tys a leon 2005 ceny ok 23000 ... jest roznica ale bez przesady... i chyba moge napisac ze najnowszy leon fr mi sie podoba .... nie mam klapek na oczach jak kon zeby tylko sikac na widok audi ;)

Szymeniu ma audi jedno z lepszych na forum a leona sie nie wstydzi ... :D

B7 nie było moim wymarzonym autem :decayed:

Opublikowano

Super jeszcze mnie tym karnij i tez bedziesz my best friend .. :D:thumbup: tylko kolor ja bym bral biały ale to już kwestia gustu ;) bierz brata na spota ... :D no i plany co do auta zacne ... powodzenia :thumbup:

Opublikowano

Mi także podoba się nowy FR, najbardziej w kolorze takim jaki pokazywałeś Mario ostatnio na spocie, czerrrwień! :decayed:

Opublikowano
Mi także podoba się nowy FR, najbardziej w kolorze takim jaki pokazywałeś Mario ostatnio na spocie, czerrrwień! :decayed:

No ten czerwony tez jest zacny ... :thumbup:

---------- Post dopisany at 21:23 ---------- Poprzedni post napisany at 21:22 ----------

Hahaha jakbym widzial mirona jak zemna jechał jak ledwo co zdałem prawko ... :D:D

Opublikowano

To może i ja jutro wpadne jak darmowa wóda ma być :eusathink::decayed:

Opublikowano
  • Autor

coś czuję że jutro będzie więcej B8 niż B5 :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.