Polko_V Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 ---------- Post dopisany at 18:18 ---------- Poprzedni post napisany at 18:15 ---------- czysty gnój...ręce up***dolić i zostawić mu tylko kikuty:wallbash: Tobie dziala ten link ??? Bo wyslalem go z telewizora wiec mogl mi palec przeskoczyc ale mi dziala tylko mironowi chyba nie... Wysłane z telewizora Note2 ---------- Post dopisany at 18:25 ---------- Poprzedni post napisany at 18:25 ---------- nieźle No... tym bardziej że ... to już drugi raz... Wysłane z telewizora Note2 tak działa:wink: i "akcja" dla zniecierpliwionych zaczyn się od 3 min:kwasny: Ale nikt z was nie potrafi wyjąc rnsa bez wchodzenia do auta w max 25 sekund do tego niczego nie uszkadzając ... złodziej magik :what: Wysłane z telewizora Note2 ...chyba sQrviel:facepalm:
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 ---------- Post dopisany at 18:18 ---------- Poprzedni post napisany at 18:15 ---------- czysty gnój...ręce up***dolić i zostawić mu tylko kikuty:wallbash: Tobie dziala ten link ??? Bo wyslalem go z telewizora wiec mogl mi palec przeskoczyc ale mi dziala tylko mironowi chyba nie... Wysłane z telewizora Note2 ---------- Post dopisany at 18:25 ---------- Poprzedni post napisany at 18:25 ---------- nieźle No... tym bardziej że ... to już drugi raz... Wysłane z telewizora Note2 tak działa:wink: i "akcja" dla zniecierpliwionych zaczyn się od 3 min:kwasny: Ale nikt z was nie potrafi wyjąc rnsa bez wchodzenia do auta w max 25 sekund do tego niczego nie uszkadzając ... złodziej magik :what: Wysłane z telewizora Note2 ...chyba sQrviel:facepalm: Ale zdolny musisz przyznać ... juz nie raz ktos na spocie wyjmowal rnsa i sie z tym cackał a tu prosze ... Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Arturoo Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Doświadczony skurwol :thumbdown: nazwał bym to trochu inaczej.................ma po prostu dobre klucze
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Jak ktoś dziś pojechał pod m1 to ma zonka bo zamkneli ta czesc parkingu dla swietego spokoju ... Wysłane z telewizora Note2
Polko_V Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 ehhh...jedno trzeba rzec...kolejne radyjko poszło w pizzzzdu:facepalm:
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 ehhh...jedno trzeba rzec...kolejne radyjko poszło w pizzzzdu:facepalm: Nooo lipa... szkoda synka i jego portfela Wysłane z telewizora Note2
Polko_V Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 cóż...ale będzie umiał po taniemu dostać szybę...bo prawą zbił
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 cóż...ale będzie umiał po taniemu dostać szybę...bo prawą zbił To faktycznie super pocieszenie Wysłane z telewizora Note2
Polko_V Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 a tak z innego beczki...psssyt:beer:
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Nie wiem o co chodzi ale moja ogląda sukienki slubne na kompie... chyba jakiś error ja pije a ona robi głupoty:D Wysłane z telewizora Note2
Arturoo Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Nie wiem o co chodzi ale moja ogląda sukienki slubne na kompie... chyba jakiś error ja pije a ona robi głupoty:D Wysłane z telewizora Note2 już po chłopie
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Spoko ... bronie sie ile moge Wysłane z telewizora Note2
Pucek Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Nie wiem o co chodzi ale moja ogląda sukienki slubne na kompie... chyba jakiś error ja pije a ona robi głupoty:D Wysłane z telewizora Note2 Mam Ci napisać co za jakiś czas się stanie? Powoli zacznie ględzić że każda koleżanka ma już dzieci a ona nawet ślubu nie ma, a przecież jesteście razem tak długo, potem zacznie oglądać sale weselne i sukienki ale tak że zacznie Ci je pokazywać, tak długo zacznie to robić aż się przełamiesz i zgodzisz na objazd po salach a potem to już pozamiatane Albo druga opcja, za jakiś czas postawi Cię przed prostym wyborem, albo się hajtacie albo Ona odchodzi
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Nie wiem o co chodzi ale moja ogląda sukienki slubne na kompie... chyba jakiś error ja pije a ona robi głupoty:D Wysłane z telewizora Note2 Mam Ci napisać co za jakiś czas się stanie? Powoli zacznie ględzić że każda koleżanka ma już dzieci a ona nawet ślubu nie ma, a przecież jesteście razem tak długo, potem zacznie oglądać sale weselne i sukienki ale tak że zacznie Ci je pokazywać, tak długo zacznie to robić aż się przełamiesz i zgodzisz na objazd po salach a potem to już pozamiatane Albo druga opcja, za jakiś czas postawi Cię przed prostym wyborem, albo się hajtacie albo Ona odchodzi Obstawiam opcje nr.2 Wysłane z telewizora Note2
Pucek Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Ta opcja numer 2 jest znacznie łatwiejsza, tylko co wybrać
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Ta opcja numer 2 jest znacznie łatwiejsza, tylko co wybrać Poczekam na ciebie i twoja decyzje ... bo masz to samo pewnie... gregor wszystkim dowalił i wywołał piekło Wysłane z telewizora Note2
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 :polew: Ty sie śmiej rylu na kagańcu ... Wysłane z telewizora Note2
Pucek Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Ta opcja numer 2 jest znacznie łatwiejsza, tylko co wybrać Poczekam na ciebie i twoja decyzje ... bo masz to samo pewnie... gregor wszystkim dowalił i wywołał piekło Wysłane z telewizora Note2 Ja już od pewnego czasu mam wybraną sale, wpłaconą zaliczkę i wyznaczoną datę Nie ma co czekać, dłużej kombinować mi się nie chce
Rekomendowane odpowiedzi