Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Ta opcja numer 2 jest znacznie łatwiejsza, tylko co wybrać Poczekam na ciebie i twoja decyzje ... bo masz to samo pewnie... gregor wszystkim dowalił i wywołał piekło Wysłane z telewizora Note2 Ja już od pewnego czasu mam wybraną sale, wpłaconą zaliczkę i wyznaczoną datę Nie ma co czekać, dłużej kombinować mi się nie chce To pochwal sie salą Wysłane z telewizora Note2
Pucek Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Ta opcja numer 2 jest znacznie łatwiejsza, tylko co wybrać Poczekam na ciebie i twoja decyzje ... bo masz to samo pewnie... gregor wszystkim dowalił i wywołał piekło Wysłane z telewizora Note2 Ja już od pewnego czasu mam wybraną sale, wpłaconą zaliczkę i wyznaczoną datę Nie ma co czekać, dłużej kombinować mi się nie chce To pochwal sie salą Wysłane z telewizora Note2 Hotel i Restauracja Timberland - Orzesze, Zawada 13 wrzesień 2014
Polko_V Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 :polew: Ty sie śmiej rylu na kagańcu ... Wysłane z telewizora Note2 a po jaki ciul macie mieć się lepiej niż ja
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Data podobna do zamachu w stanach ... może Cie coś uratuje od tego ...:polew:
miron78 Opublikowano 27 Października 2013 Autor Opublikowano 27 Października 2013 Gregor postąpił szybko i po męsku Pucek wszystko poukładał i leci zgodnie z planem Mario - zero planu, zero męskości i jeszcze troche i będzie zero dziewczyny ---------- Post dopisany at 20:12 ---------- Poprzedni post napisany at 20:11 ---------- Ta opcja numer 2 jest znacznie łatwiejsza, tylko co wybrać Poczekam na ciebie i twoja decyzje ... bo masz to samo pewnie... gregor wszystkim dowalił i wywołał piekło Wysłane z telewizora Note2 Ja już od pewnego czasu mam wybraną sale, wpłaconą zaliczkę i wyznaczoną datę Nie ma co czekać, dłużej kombinować mi się nie chce To pochwal sie salą Wysłane z telewizora Note2 Hotel i Restauracja Timberland - Orzesze, Zawada 13 wrzesień 2014 Jedziesz do Ślubu B7
Pucek Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Gregor postąpił szybko i po męskuPucek wszystko poukładał i leci zgodnie z planem Mario - zero planu, zero męskości i jeszcze troche i będzie zero dziewczyny ---------- Post dopisany at 20:12 ---------- Poprzedni post napisany at 20:11 ---------- Ta opcja numer 2 jest znacznie łatwiejsza, tylko co wybrać Poczekam na ciebie i twoja decyzje ... bo masz to samo pewnie... gregor wszystkim dowalił i wywołał piekło Wysłane z telewizora Note2 Ja już od pewnego czasu mam wybraną sale, wpłaconą zaliczkę i wyznaczoną datę Nie ma co czekać, dłużej kombinować mi się nie chce To pochwal sie salą Wysłane z telewizora Note2 Hotel i Restauracja Timberland - Orzesze, Zawada 13 wrzesień 2014 Jedziesz do Ślubu B7 B7 będzie stało pod hotelem, jest inna fura która zrobi szaaaaaaaaaał
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Gregor postąpił szybko i po męskuPucek wszystko poukładał i leci zgodnie z planem Mario - zero planu, zero męskości i jeszcze troche i będzie zero dziewczyny ---------- Post dopisany at 20:12 ---------- Poprzedni post napisany at 20:11 ---------- Ta opcja numer 2 jest znacznie łatwiejsza, tylko co wybrać Poczekam na ciebie i twoja decyzje ... bo masz to samo pewnie... gregor wszystkim dowalił i wywołał piekło Wysłane z telewizora Note2 Ja już od pewnego czasu mam wybraną sale, wpłaconą zaliczkę i wyznaczoną datę Nie ma co czekać, dłużej kombinować mi się nie chce To pochwal sie salą Wysłane z telewizora Note2 Hotel i Restauracja Timberland - Orzesze, Zawada 13 wrzesień 2014 Jedziesz do Ślubu B7 B7 będzie stało pod hotelem, jest inna fura która zrobi szaaaaaaaaaał Dokładnie... ja go wioze
miron78 Opublikowano 27 Października 2013 Autor Opublikowano 27 Października 2013 to pochwal się czym polecisz - rozumiem że z grupy OOOO
Pucek Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Gregor postąpił szybko i po męskuPucek wszystko poukładał i leci zgodnie z planem Mario - zero planu, zero męskości i jeszcze troche i będzie zero dziewczyny ---------- Post dopisany at 20:12 ---------- Poprzedni post napisany at 20:11 ---------- Ta opcja numer 2 jest znacznie łatwiejsza, tylko co wybrać Poczekam na ciebie i twoja decyzje ... bo masz to samo pewnie... gregor wszystkim dowalił i wywołał piekło Wysłane z telewizora Note2 Ja już od pewnego czasu mam wybraną sale, wpłaconą zaliczkę i wyznaczoną datę Nie ma co czekać, dłużej kombinować mi się nie chce To pochwal sie salą Wysłane z telewizora Note2 Hotel i Restauracja Timberland - Orzesze, Zawada 13 wrzesień 2014 Jedziesz do Ślubu B7 B7 będzie stało pod hotelem, jest inna fura która zrobi szaaaaaaaaaał Dokładnie... ja go wioze Ty mi możesz tam zawieźć alkohol dzień prędzej żeby nie było siary ---------- Post dopisany at 20:17 ---------- Poprzedni post napisany at 20:16 ---------- to pochwal się czym polecisz - rozumiem że z grupy OOOO Nie mogę, myślę że będzie fajne zaskoczenie
Polko_V Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Gregor postąpił szybko i po męskuPucek wszystko poukładał i leci zgodnie z planem Mario - zero planu, zero męskości i jeszcze troche i będzie zero dziewczyny :polew:
Pucek Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 R8 ... I będę siedział z tyłu jak smerf
Arturoo Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Gregor postąpił szybko i po męskuPucek wszystko poukładał i leci zgodnie z planem Mario - zero planu, zero męskości i jeszcze troche i będzie zero dziewczyny no jak jego przegląda suknie ślubne ,a on w tym czasie na forum siedzi ....to na pewno coś jest na rzeczy
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 R8 ... I będę siedział z tyłu jak smerf Ty będziesz prowadził
Arturoo Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Gregor postąpił szybko i po męskuPucek wszystko poukładał i leci zgodnie z planem Mario - zero planu, zero męskości i jeszcze troche i będzie zero dziewczyny ---------- Post dopisany at 20:12 ---------- Poprzedni post napisany at 20:11 ---------- Ta opcja numer 2 jest znacznie łatwiejsza, tylko co wybrać Poczekam na ciebie i twoja decyzje ... bo masz to samo pewnie... gregor wszystkim dowalił i wywołał piekło Wysłane z telewizora Note2 Ja już od pewnego czasu mam wybraną sale, wpłaconą zaliczkę i wyznaczoną datę Nie ma co czekać, dłużej kombinować mi się nie chce To pochwal sie salą Wysłane z telewizora Note2 Hotel i Restauracja Timberland - Orzesze, Zawada 13 wrzesień 2014 Jedziesz do Ślubu B7 B7 będzie stało pod hotelem, jest inna fura która zrobi szaaaaaaaaaał nogaro blue ?? tam jest ciasno jak w budzie ....,a z fotelikiem to już wogóle
Pucek Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 R8 ... I będę siedział z tyłu jak smerf Ty będziesz prowadził Pewnie jeszcze miał bym te auto wypożyczyć Byłem ostatnio na takim weselu, podjechali młodzi lambo z onyxu a przed nimi oczywiście hummer też z onyxu, fajny lans i nic więcej, bo wysiedli z auta przed salą i zostawili go na chodzie po czym udali się do środka, koleś z onyxu podszedł, wsiadł i odjechali, tak to wyglądało, lans za 1500 zł na 2 minuty, żenada
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Tak poza tematem ... furka z LeonClubu ...Audi S3 21999.00 PLN. Świdnik - otoMoto.pl
Pucek Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Tak poza tematem ... furka z LeonClubu ...Audi S3 21999.00 PLN. Świdnik - otoMoto.pl Podeślę kumplowi jeżeli to takie pewne auto
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Tak poza tematem ... furka z LeonClubu ...Audi S3 21999.00 PLN. Świdnik - otoMoto.pl Podeślę kumplowi jeżeli to takie pewne auto Zadbane co trza bylo naprawic bylo naprawiane ale glowy na przyszlosc nie dam ... wiadomo... ma niby czujnik lakieru który może udostępnić i kompa ... Wysłane z telewizora Note2
Rekomendowane odpowiedzi