Pucek Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 a ja mam dla wszystkich ciekawą informację dzisiaj ktoś w Rybniku ukradł gościowi B6 2003 rok z prywatnej posesji, no i jedzie sobie moja laska od matki, mija zalew Rybnicki, a tam miśki, lizak i na pobocze, piesek tropiący, na parkingu same audi, i sprawdzają po kolei każde auto, podobno przetrzepali mi całe auto, schowki, bagażnik, numery nadwozia, nawet na nalepke zaglądali, a ona im mówi że przecież szukają auta z 2003 roku a to już model B6, a gliniarze są tacy tępi że sprawdzali B5 a ona im mówi, "przecież to jest stare auto, rok 95" a oni że ZAWSZE MOŻNA NUMER PRZEBIĆ noo czyste patafiany, sprawdzali czy nie był malowany nooo żałuje że z nią nie jechałem bo bym tego gliniarza wyśmiał, to im powiedziała znów że gdyby był malowany to drzwi nie są wgniecone, nie ma odprysków na masce i nie są zderzaki obdarte, a on znów swoje i mówi że drzwi to specjalnie ktoś może wgnieść :polew: jaaa kwiczałem ze śmiechu jak to mi opowiadała w między czasie sprawdzali w bazie numery, STAN MANDATÓW , przeszłość auta...i mówi jej, a tu nie dawno była stłuczka? to mówi no była, ale policja sobie nie poradziła chociaż miała to nagrane na dwóch kamerach a piesek na obronę, ale wie pani, może obraz był nie wyraźny, to im doj**ała, taaak tylko że jak wam zależy to sprawce znajdziecie nawet bez filmu pozatym szukać auta a nie tego modelu to już przesada, to piesek się pożegnał i szerokiej drogi :> jak mi padała że gliny ją zatrzymali to odrazu pomyślałem, o fajnie to dowodu niema? ale xenon im nie podpadł i naszczęście miała pasy czyli na co wychodzi? że gliny szukają auta ale nie wiedzą jakiego, nie znali nawet jego koloru, nie wiedzieli co to znaczy avant, więc bez jaj ale taka policja to tylko marnuje NASZE PIENIĄDZE
miron78 Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Opublikowano 28 Lipca 2009 Pucek kiedyś szukali bardzo dokładnie ( właśnie wg modelu, typu, koloru i.t.d. ) ale odkąd śląskie mają Waga i są w stanie zmienić wszystko - policja dostała nakaz zatrzymywania każdej A4 [br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 22:57_________________________________________________musiał być przeciek z Gliwickich na gliny że potrafimy cuda z vagiem
Tomi1218 Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 HAHAHAHHA to niezłe jajca odwalają. hahahahhahaha. Ja właśnie z wakacji wróciłem i nie mogłem się powstrzymać żeby napisać na forum to jest zaraźliwe :decayed:
Pucek Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 hahhahahha noo widzisz, nie przypomniało mi się że Piter teraz zmienia nawet kolory :polew: może ukradli avanta a zmienił na sedana? to mi do głowy nie przyszło :> Tomi bo to jest jak nałóg tak wogule to widzę Mirek że szykujesz się do black opcji będą 19''? jaka jest cena za alu? i dlaczego bez opon, obstawiam że zmienisz tylko na inne 18 dlatego też opony zostawiasz :gwizdanie: zgadłem?
miron78 Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Opublikowano 28 Lipca 2009 Pucek no szykuję się - ale bez felg to niema sensu a z felgami mam mętlik ( jest zresztą wątek na ten ten temat ). Grill i relingi to drobne koszta ale jaja są z felunkiem. 18 jest bardzo mało grafitowych i ogólnie ciemny koolor pomniejsza więc 18 w graficie wyglądać będzie mało kozacko. A 19 w graficie są tylko ori RS4 - cena kosmos ( same fele 4500 zł + opony z 800 zł szt. ) czyli odpada bankowo -no i szukam owych pomysłów bo bez felunku w graficie pakietu black narazie ruszał nie będę
Guregoru Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Aż strach słuchać takich rzeczy :polew:
miron78 Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Opublikowano 28 Lipca 2009 Chciałem żeby to B7 i jechało i wyglądało a ciemne 18 mogą się faktycznie wydawać malutkie [br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 23:17_________________________________________________Guru ale strzeliłeś ogłoszenie
Guregoru Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Guru ale strzeliłeś ogłoszenie Ja nie wiem jak ty to robisz bo ogłoszenie pojawiło się minutę temu a ty już je znalazłeś
miron78 Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Opublikowano 28 Lipca 2009 :naughty:[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 23:27_________________________________________________lata praktyki i swoje sposoby [br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 23:27_________________________________________________ja nawet wiem co robisz jak masz wyłaczony komp.
Guregoru Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Ta pewnie dostajesz od razu PW jak tylko pojawi się nowy wątek co
Pucek Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Guru masz klubowicza a ogłoszenie napisałeś jak NEWBIE weź tam dopisz że chodzi o poliftowe lampy, walnij jakieś foto...Rudi weź coś cyknij no dobranoc Miro
Guregoru Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Guru masz klubowicza a ogłoszenie napisałeś jak NEWBIE weź tam dopisz że chodzi o poliftowe lampy, walnij jakieś foto...Rudi weź coś cyknij no dobranoc Miro Zaraz się czepiasz tak ma wyglądać ogłoszenie tzn krótkie, przejrzyste i nie może być wszytko napisane żeby ludzie dzwonili się dopytywać :gwizdanie: Robił byś w handlu to byś wiedział [br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 00:29_________________________________________________Dobra spadam bo trzeba się w końcu kiedyś wyspać
krolu Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Guru masz klubowicza a ogłoszenie napisałeś jak NEWBIE weź tam dopisz że chodzi o poliftowe lampy, walnij jakieś foto...Rudi weź coś cyknij no dobranoc Miro Zaraz się czepiasz tak ma wyglądać ogłoszenie tzn krótkie, przejrzyste i nie może być wszytko napisane żeby ludzie dzwonili się dopytywać :gwizdanie: Robił byś w handlu to byś wiedział [br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 00:29_________________________________________________Dobra spadam bo trzeba się w końcu kiedyś wyspać Nowość. Ciekawe czy jak napisze moje firma w reklamie sprzedam płytki ceramiczne, albo twoja sprzedam klocki to zbije majątek ? :decayed:
Guregoru Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Guru masz klubowicza a ogłoszenie napisałeś jak NEWBIE weź tam dopisz że chodzi o poliftowe lampy, walnij jakieś foto...Rudi weź coś cyknij no dobranoc Miro Zaraz się czepiasz tak ma wyglądać ogłoszenie tzn krótkie, przejrzyste i nie może być wszytko napisane żeby ludzie dzwonili się dopytywać :gwizdanie: Robił byś w handlu to byś wiedział [br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 00:29_________________________________________________Dobra spadam bo trzeba się w końcu kiedyś wyspać Nowość. Ciekawe czy jak napisze moje firma w reklamie sprzedam płytki ceramiczne, albo twoja sprzedam klocki to zbije majątek ? :decayed: Dobra dobra Krolu ty już nie kombinuj bo ci nie wychodzi
krolu Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Guru masz klubowicza a ogłoszenie napisałeś jak NEWBIE weź tam dopisz że chodzi o poliftowe lampy, walnij jakieś foto...Rudi weź coś cyknij no dobranoc Miro Zaraz się czepiasz tak ma wyglądać ogłoszenie tzn krótkie, przejrzyste i nie może być wszytko napisane żeby ludzie dzwonili się dopytywać :gwizdanie: Robił byś w handlu to byś wiedział [br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 00:29_________________________________________________Dobra spadam bo trzeba się w końcu kiedyś wyspać Nowość. Ciekawe czy jak napisze moje firma w reklamie sprzedam płytki ceramiczne, albo twoja sprzedam klocki to zbije majątek ? :decayed: Dobra dobra Krolu ty już nie kombinuj bo ci nie wychodzi Włąsnie, że mi wychodzi ostatnio dużo Chińskiego badziewia płynie do polski - jakies 50 kontenerów.
Guregoru Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 To ty ściągasz z Chin zamiast brać nasze polskie co z ciebie za patriota :polew:
Rekomendowane odpowiedzi