Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry :hi:

Nie hamowałem furmanki bo Miras mi to odradził ze względu na skrzynię... ale myślę że ciekawość mnie nie da żyć i na mahe do gliwic skoczę :mysli:

W każdym bądź razie nie spodziewałem sie że będzie tak dobrze

Majki na ile Ci soft wszedł? :cool1:[br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 09:45_________________________________________________z Keżorem chciałbym się przyciąć bo +/- będziemy mieli to samo :mysli:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gregory , AFN ma 0,9Bar w serii ;)

a co do Krola auta , to myśle , że można sprawdzić jaki ma wsadzony sterownik , ale już sie wyjaśniło po Vinie że ma AFFa :hi:

Somes, a co żeś wciepnął ? tylko te wtryski ?? :cool1:

Opublikowano

wtryski, brak kata i dobre strojenie :gwizdanie:

chciałbym sprawdzić bo inaczej nie zweryfikuje więc Keżor liczę że będziesz w piątek :hi:

poza tym ciekawi mnie jak to się ma do 1.8t teraz...

Opublikowano
  • Autor

no to fajny zlocik sie szykuje - może na strefe wyskoczymy odrazu gdzieś o 18.30 a nie dopiero po 20.00 :wink4:

Opublikowano

no to fajny zlocik sie szykuje - może na strefe wyskoczymy odrazu gdzieś o 18.30 a nie dopiero po 20.00 :wink4:

tylko że ludzie sie zjeżdżają najczęściej do 19,30 :gwizdanie:

strefa chętnie :decayed: a ten kolega z tego B7 jednak nie przyjedzie , bo wyjeżdża teraz w czwartek :wink4:

Opublikowano

panowie takie szybkie pytanko: gdzie w rozsadnych pieniadzach i jakie kupic tarcze i klocki?

Opublikowano

panowie takie szybkie pytanko: gdzie w rozsadnych pieniadzach i jakie kupic tarcze i klocki?

z tego co wiem to najlepiej ATE , ale gdzie to nie wiem , ja musze kupić klocki do przodu to też robie rozeznanie :wink4:
Opublikowano

Miron ja za strefą jestem jak najbardziej.. :good:

Możemy skoczyć najpierw na Arene a potem się przejedzie najwyżej

Opublikowano

No się chłopak zdenerwował bo przecież to pytanie od Ykka było bardzo stresujące :polew: :polew:

Opublikowano

Witam :hi:

Kto na kreske? prócz Mirka i Gregorego :tongue4:

Ok koniec żartów... :decayed:

Spot w ten piątek jak zawsze na arenie? to raczej jedyny spocik na jakim będę się mógł w tym roku zjawić jeszcze więc proszę o dużą frekwencje :polew:

Ja sie moge postawić z Tobą na kresce :gwizdanie:

siemacie ty sie tak majkel nie napinaj z ta kreska bo ja cie objade :naughty::tongue4::polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 14:23_________________________________________________wy tam panowie nie szalejcie z tymi godzinami spotu bo tez bym poogladal jak sie scigacie a i moze ja sie z kims wystawie na kreske

Opublikowano

Witam :hi:

Kto na kreske? prócz Mirka i Gregorego :tongue4:

Ok koniec żartów... :decayed:

Spot w ten piątek jak zawsze na arenie? to raczej jedyny spocik na jakim będę się mógł w tym roku zjawić jeszcze więc proszę o dużą frekwencje :polew:

Ja sie moge postawić z Tobą na kresce :gwizdanie:

siemacie ty sie tak majkel nie napinaj z ta kreska bo ja cie objade :naughty::tongue4::polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 14:23_________________________________________________wy tam panowie nie szalejcie z tymi godzinami spotu bo tez bym poogladal jak sie scigacie a i moze ja sie z kims wystawie na kreske

Ja sie nie spinam :wink4: Somes sie spiął że ze wszystkimi oprócz Gregorego i Mirona to mogę spróbować :tongue4:

Opublikowano

no to ja tez sie sprobuje nie ma co

Opublikowano

no to sie szykuje, a ja w tym tyg. w robocie do 20-tej ;(

Opublikowano

to wpadnij po 20tej ;) pewnie i tak koło 20,30 pojadymy na strefe :wink4:

Opublikowano

Diman a Ty dalej na serii jeździsz? :cool1:

Chętnie bym objechał jakieś b7 :decayed:[br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 17:36_________________________________________________widzę że muszę z pełnym bakiem paliwa przyjechać :polew:

poza tym frekwencja tutaj :thumbdown:

Opublikowano

wszyscy zapracowani bo zbieraja dutki na modzenie :decayed:

Opublikowano

SoMeS nie kozacz, bo możesz dostać niezłe baty od niektórych

a tak w ogóle to ja mogę się spróbować z Dimanem, bo reszty przeciwników nie mogę wyzwać do pojedynku, no chyba że jeszcze jakiś seryjny AFN albo z Tobą Arek...

no, a u mnie sprawa wygląda tak, kasa w domu, dokładnie 18 tyś zł, teraz szybko sprzedaje auto i szukam i szukam, ale coraz bardziej się zastanawiam nad wyjazdem do DE :tongue4:

u Nas w Polsce są same drogie, a szroty:/

właśnie wróciłem z Wodzisławia, była nawet fajna 1.9tdi Q ale cena 28 tyś no i zaniedbana jak niewiem, ogólnie padło nie możliwe!

Opublikowano

Pucuś nie kozacze tylko składam propozycje po prostu :wink4:

I co się chwalisz ile masz pieniędzy? :tongue4:

Ja bym tutaj nie kupował.. Lepiej skoczyć sobie do niemcowni lub Austrii z vagiem i przetrzepać kilka wózków a na pewno by się coś znalazło :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.