Guregoru Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Guru, mówisz że przelew do Huga poszedł Już dawno :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 foch :gwizdanie: Też bym tak musiał zrobić ale ostatnio byłem w aquaparku w Tarnowskich także się tylko podbudowałem Guru przywitaj ładnie kolege http://www.a4-klub.pl/smf/witam_wszystkim-t106252.0.html;msg1229801;topicseen#new Może być słyszałem że byłeś tylko godzine bo było zimno - w sumie Cię rozumiem - ile można przez szybę patrzeć [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 15:20_________________________________________________widzisz Guru - podesłałem Ci nowego, przywitałeś i już post wiecej na koncie hahhahahha przez szybę widzę że humory dopisują :> co mają nie dopisywać - sam się wczoraj przed szyba nastałem
Guregoru Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 co mają nie dopisywać - sam się wczoraj przed szyba nastałem :polew:
Pucek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 skąd Wam się te pomysły biorą w tych głowach
Guregoru Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 skąd Wam się te pomysły biorą w tych głowach Jak ktoś ma nie całkiem równo pod banią to jakoś tak samo przychodzi zresztą pojedziesz na ogólnopolski to też tak będziesz miał
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 skąd Wam się te pomysły biorą w tych głowach u mnie to standard - pytaj na forum kogo chcesz - każdy potwierdzi
Guregoru Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 skąd Wam się te pomysły biorą w tych głowach u mnie to standard - pytaj na forum kogo chcesz - każdy potwierdzi A ty byłeś na ogólnopolskim 6 razy nie :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 6 razy bardziej nayebane w deklu Ja tego nie powiedziałem :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 6 razy bardziej nayebane w deklu
Pucek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 bo Ty nie siedziałeś z Poźkiem i Mironem
Guregoru Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 bo Ty nie siedziałeś z Poźkiem i Mironem No nie :polew:
Pucek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 ja wkońcu idę się wykąpać, a Wy tu dalej spamujcie
Guregoru Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 ja wkońcu idę się wykąpać, a Wy tu dalej spamujcie A co ty na d*py idziesz że musisz się wykąpać ja tez spadam - narazie
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 ja wkońcu idę się wykąpać, a Wy tu dalej spamujcie A co ty na d*py idziesz że musisz się wykąpać ja tez spadam - narazie nie - kolega przychodzi
Pucek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 noo na d*py jade, przecież mówiłem psyyyt psyyyt Miron, wyśle Ci znów PW i skończą się te docinki
Guregoru Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 ja wkońcu idę się wykąpać, a Wy tu dalej spamujcie A co ty na d*py idziesz że musisz się wykąpać ja tez spadam - narazie nie - kolega przychodzi :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi