skalarx Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Czy któryś z kolegów zna coś takiego jak w temacie. Gdzie serwisowaliście klimy w Rzeszowie i okolicach?
szogun0 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 A chcesz naprawiać, czy standardowa obsługa klimatyzacji, czyli filtrowanie/uzupełnienie czynnika z osuszeniem i odgrzybianie parownika? Jak to drugie, to większość w miarę kumatych warsztatów z urządzeniem do klimy. Ja np. jeżdżę do Ropczyc.
skalarx Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2008 A chcesz naprawiać, czy standardowa obsługa klimatyzacji, czyli filtrowanie/uzupełnienie czynnika z osuszeniem i odgrzybianie parownika? Jak to drugie, to większość w miarę kumatych warsztatów z urządzeniem do klimy. Ja np. jeżdżę do Ropczyc. Chcę zrobić ogólny przegląd, sprawdzić szczelność, doładować trochę itd. Podaj jakiś namiar na ten zakład w Ropczycach. Jak polecasz to pojadę :th:. W razie czego - spotkamy się na spocie :polew:. Możesz jeszcze na priva koszt usługi zapodać :gwizdanie:? A i pozyskałem w końcu EW - nie będę Cię więcej męczył o schematy
Andrzej Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Witam,możecie podać mi namiary na ten zakład od klimy w Ropczycach,chcę zrobić przegląd u kogoś sprawdzonego.
brzdek84 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 W Nisku na ul. Legutki (w necie jest nr tel) jest tani i dobry gosc. Ja jestem zadowolony, zadzwon i zapytaj.
sosiek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Mnie czeka prawdopodobnie regeneracja sprężarki. Czy jest jakiś zakład w Rzeszowie który wykonuje tego typu usługi?
Rekomendowane odpowiedzi