Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Koty pod maską

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ktoś zna sposób na włażące pod maskę i wylegujace się na silniku koty ?

Opublikowano

Henrykus nawet nie proboj wyciagac dziada. Jedziesz z nim do lasu i tam wypuszczasz.. :naughty: Po pewnym czasie nie bedzie kotow w okolicy.. :cool1:

Byly tez chyba na rynku jakies odstraszacze.. :mysli:

Opublikowano

w niemcach na szczury kładą metalowe siatki pod silnik na ziemi, może i na koty pomorze

Opublikowano

czy ktoś zna sposób na włażące pod maskę i wylegujace się na silniku koty ?

pies pod maska :polew:

sorry :hi:

Opublikowano

Chyba nawet kiedyś z gościem jechałem.

Opublikowano

Chodzi o koty kurzu ? Ja to biorę "Pronto przeciw kurzowi" :th: Polecam :polew: (sorry :notworthy:)

Opublikowano

Chodzi o koty kurzu ? Ja to biorę "Pronto przeciw kurzowi" :th: Polecam :polew: (sorry :notworthy:)

- Zenek wytarles kurze..? :przebiegly:

- Przeciez my nie mamy kury.. :rolleyes:

:polew:

Opublikowano

kot to jeszcze nie jest duży problem, ja miałem mysz :shocked: która pozostawiła po sobie ślady obecności :wallbash: dobrze że to tylko wyciszenie silnika pogryzła a nie jakieś kabelki instalacji, uff :wink4:

Opublikowano

No wiecie dlaczego czasem koty latają bez ogonów, uszu, łap, czy tam jeszcze bez czegoś :przebiegly:

Stare dobre silniki z wiatrakiem na wierzchu.. :evil:

Opublikowano

kolega ma pod maską w T4 jakiś domestos czy coś, taka kostka z koszykiem do kibla, śmierdzi i podobno już mu nie przychodzą :decayed:

Opublikowano

z tego co wiem to takie rzeczy nie dzialaja

mam inne doswiadczenia... :cool1:

Opublikowano

MUSISZ POWYŁĄCZAĆ WSZYSTKIE KOTY a wieć, łapiesz kota, głowę chwytasz miedzy dwa palce wskazujący i "f*ck" :wink4: dugą ręka łapiesz kota za ogon i pociągasz energiczne, i kto wyłączony... :th:

a tak serio to ja miałem duzy problem z kotami, włączały alarm (da sie zyc) właziły pod maskę pełno sierści tam było i błota z łap ( da sie zyć) ale jak siedziały na masce dachu i cos je spłoszyło albo sie biły to rysowały całe auto (tego nie mogłem) znieść .... na całe szczescie dla nich zmieniłem miejsce parkowania.... zanim zacałem drastyczne metody stosowac.... na poczatku wystraczyła skórka z pomaranczy cytryny pod maską....ale na zbyt krótko starczała.... potem olejki zapachowe max 1 tydzien spokoju...

Opublikowano

głowę chwytasz miedzy dwa palce wskazujący i "f*ck" :wink4: dugą ręka łapiesz kota za ogon

to ty masz dwa palce wskazujace w jednej rece :co:

:gwizdanie: :kox::polew:

Opublikowano

Dzięki za rady . widzę że temat dotyczy wielu użytkowników .

Pozdrawiam.